http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 21, 2014

Eduskunnan peruskorjaus heikentää mielenosoitusten näkyvyyttä

Eduskunnassa on käynnissä peruskorjaushanke ja portaille on pystytetty muuri, jolla eduskuntatalon edessä pidettävien mielenosoitusten näkyvyys heikkenee.

Voisivat nyt edes ilmoittaa, että peruskorjaushankkeeseeen kuuluu tämä sananvapauden-rajoitus muuri. Eliitti kun ei pidä mielenosoituksista. 

Tuo muuri kuvastaa sitä, kuinka eliitti piileskelee aina muurien sisäpuolella. Mutta tällainen muuri ei estä tietoisuuden vallankumouksen toteutumista, koska se ei rajoitu vain eduskunnan eteen.

Nykyisen maailman järjestelmät sekä systeemit ovat nyt murtumassa ja tämä kolmiulotteinen (3D) todellisuus on muuntumassa neliulotteiseksi (4D). Koko tämän 4D ulottuvuuden tietoisuuden ilmiö voidaan myös näyttää graafisesti ja tuossa yllä näkyy , kuinka 3D ulotttuvuuteen rajoittunut tietoisuus muuntuu neliulotteiseksi.

Tietoisuuden vallankumous on jo toteutunut ja elämme nyt tätä muutosta, jossa koko ihmiskunta siirtyy tässä tietoisuusvaiheessa neljänteen ulottuvuuteen. Eli heräämisprosessi on käynnissä ja monien meidän korkeampi kosminen tehtävä alkaa löytyä.