http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 11, 2014

Turun HYVÄ VELI -verkosto kolminkertaistaa tonttivuokriaTurun kaupunki korottaa pienyrittäjille suunnattujen tonttien vuokria. Esim. Runosmäessä vuokrat kallistuvat n. 200 % eli kolminkertaisiksi.

Sirkilän leimopon maa-alueen vuokra nousee vuodenvaihteessa alle 7000 eurosta yli 20 000 euroon.

Turussa toimivat yrittäjät ovat olleet äimänä, kertoo erään leipomon toimitusjohtaja Hannu Elo.

Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell ei halunnut kommentoida asiaa. 

Kiinteistöliikennelaitoksen toimialajohtaja Jouko Tutron mukaan kaupunki ei tarkoituksella vaikeuta yrittäjien toimintaa.

Mutta jos tätä pienyrittäjien yrityksien tappamista katsoo, niin sen toiminnan takana ei ole mikään muu, kuin Turun HYVÄ VELI-kerho, eli vapaamuurarit jotka pyrkivät vaan laajentamaan omistamiensa suuryritystensä monopoleja, jyräten heikommat pienyrittäjät alta pois.

Mutta aivan samalla tavalla toimitaan myös muissakin suurkaupungeissa kuten Helsingissä, jossa on myös laaja vapaamuurariverkosto. On lukuisia looseja, joissa kokoontuu tietyn asteiset HYVÄ VELI -kerhon jäsenet. Sitten kun asteet nousevat, niin tämä vapaamuurariveljille luvattu valta-asema nousee ja egoa pönkitetään sillä, että kuinka kuvitellaan vielä nousevan taivaisiin asti tuon hämärällisen kerhon ansiosta. Pitkään vapaamuurarina ja yritysmaailmassa toiminut Juhani Julin koki suuria omatunnon tuskia, koska hänelle selvisi aikanaan vapaamuurariuden salat. Koska siirtyessään korkeimmille asteille (33-asteesta ylöspäin), joutui hän vannomaan valan Luciferille muiden tavoin ja näin tämä aiemmin uskonnolliselle miehelle vaikuttanut HYVÄ VELI -veljeily alkoikin saada täysin irvokkaat olomuodot kaikkine okkultistisine rituaaleineen.

Julin lopulta uskaltautui vastoin vapaamuurarien sääntöjä paljastamaan niiden salat ja tuli puhumaan uskonnolliselle TV7 kanavalle näistä. 

Ei mennyt tuon TV7 vierailun jälkeen kuin muutama viikko, niin Juhani Julin löydettiin kesämökiltään kuolleena mönkijänsä alle. 

Julin ei voinut sietää sitä, että miksi ev. lut kirkon piirissä on myös piispoja, jotka harjoittavat tätä satanismia vapaamuurarilooseissa. Tämähän tekee ev. lut kirkostakin, kuin evankelis Luciferilaisen kirkon ja sitähän se tavallaan jo on. Koska ev. lut kirkko on enää pelkkä maallinen rahankeruulaitos. 

Varsinaiset seurakunnat joissa vaikuttaa tämä aito lähimmäisen rakkaus... Ne ovat jossain aivan muualla. Joten eipä ole ihme, että miksi sitten ihmiset turvautuvat elämässään vaikka viihteeseen ja ottavat sen lähimmäisenrakkauden vaikka BIG BROTHER ohjelman kautta ja kiintyvät näihin BB-pyrkyreihin. Kun eivät ole vielä itsestäänkään mahdollisesti vielä löytäneet sitä omaa todellisinta itseään.


HYVÄ VELI -kerhot pitäisi kieltää lailla ja näiden korruptoituneiden mafiaa muistuttavien herrojen toiminta on kuvottavaa. 

Se vääristää kilpailua, suosii vain näiden läpiahneiden sielunsa myyneiden HYVÄ VELI -herrojen monopoleja. 

Se on lonkeroitunut kaikkialle kaupan alueille viihdeteollisuuteen, rakennusteollisuuteen, kaupan alalle jne. Et voi mennä minnekään, etteikö näiden itsepettureiden toiminta vaikuttaisi jossain määrin. S-market ketjunkin takaa löytyy yllätys yllätys HYVÄ VELI -kerho, jotka "asiakasomistajien" rahoilla käärivät voittonsa veroparatiisien Holding yhtiöihin sekä rakennuttavat lisää Prismoja ulkomaille. 

Tuossa satanistiseen materialistisuuteen perustuvassa okkultismissa ei silti ole mitään kadehdittavaa, koska näiden läpi korruptoituneiden vapaamuurarien henkilökohtainen elämä on usein tyhjänpäiväistä. Varsinkin jos heillä on yhtään omatunnon ääntä jäljellä, koska se ääni kyllä kertoo, jos ei omatunto ole puhdas. Sillä kaikki nämä jokavuotiset tulonsiirrot köyhiltä rikkaiden taskuun, niin kyllä aina on niitä sikaherroja, joiden omatunto vaivaa tässä toiminnassa. 

Useat näistä sikariportaan herroista lopulta lankeavat uskoon, joka sitten vapauttaa heidät jossain määrin tuosta rahan ja vallanahneuden tuottamista tuskista. 

Nyt Yhdysvallat on juonittelemassa tuolla kulisseissa tätä USA:n ja EU:n välistä vapaakauppasopimusta (TTIP), jonka määrä on romuttaa Suomen vientiteollisuus sekä työpaikat vielä lisää. 

Siinä juonessa HYVÄ VELI -verkostot joutuvat myös osittain näiden monikansallisten yhtiöiden pelinappuloiksi, koska monikansalliset yhtiöt eivät tunne mitään armoa tunkiessaan lonkeronsa Suomeen. Tässä kaikessa monikansallisten yhtiöiden suorittamassa vapaakauppasopimuksessa pienyrittäjät tuhotaan järjestelmällisesti ja työttömiä tehtaillaan enemmän kuin koskaan. Sitten voi taas media kertoa, että meillä on jo miljoona HYVÄ VELI -verkoston hikiorjaa valmiina työllistymään orjatöihin karenssin uhalla, jos TE-keskus määrää.


Kaikki tämä työttömän luokan syyllistäminen siitä, että kuin he olisivat syypäitä tuohon työttömyyteensä on täyttä kusetusta. Sillä massatyöttömyyden uhrit eivät ole syypäitä työttömyyteensä, koska heidät on kilometritehtaalle saatettu monikansallisten yhtiöiden suorittaman nollakasvun takia. 


Teollisuuden nollakasvu on sitä, että Suomesta viedään teollisuuden piiristä työpaikat ulkomaille ja kun työttömäksi jääneen väestönosan on vaikea sulautua ympäristöönsä, milloin heistä tulee mm. piilotyöttömiä. 

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) on nyt ilmoittanut kuinka Suomessa on jo lähes 200 000 piilotyötöntä, jotka eivät enää usko työllistyvänsä. Ilmiö lisääntyy aina laman myötä.

Tämä kaikki miksi työttömiä syyllistetään jatkuvasti valtamedian kautta, johtuu siitä, että työttömiä tehtaileva valtaeliitti haluaa näin hajoita ja hallitse keinoilla saada aivopestyä, että kuinka työttömät olisivat syypäitä työväestön ongelmiin. Näin sitten saadaan työväestö halveksumaan työttömiä ja itse varsinainen syöpäläinen, eli korruptoitunut eliitti pääsee pinteestä.

Suomen sosiaaliturvamenot eivät ole niin tuntuvia (n. 9000 € asukasta kohti/vuosi), että niistä aiheutuisi työväestölle liian suuria paineita. Vaan kaikki tämä yhä lisääntyvä kilpailu ja YT-neuvottelujen sekä BURN OUT loppuunpalamisen lisääntyminen on suora merkki siitä, kuinka talouskasvuun tähtäävä köyhiä työväestöä hyväksikäyttävä systeemi ajautuu kohti sen lopullista tuhoaan.

Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/698392/Turku+kolminkertaistaa+tonttivuokria++yrittajat+poyristyivat

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/usko/1518/entinen_vapaamuurari_vetosi_piispoihin_viimeiseen_saakka

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/taantuma%20piilotyottomyys%20miehet%20-27325