http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Jim Carey heitti läppää Illuminatista Jimmy Kimmel showssaJim Carey on yksiä Hollywoodin kuuluisimpia koomikkoja ja hän kyllä kulissien takana tietää miten asiat maailmalla ovat, mutta tunnetusti Hollywoodissa näyttelijät eivät juuri saa ottaa poliittisesti kantaa mihinkään, tai muuten heidän uransa on vaarassa.

Nyt kuitenkin pari päivää sitten tapahtui suuri poikkeus, kun Carey alkoi heittämään läppää Illuminatista Jimmy Kimmel showssa. Eli tästä salaisesta maailmanhallinnosta, joiden tunnus on pyramidi.Jim Carey ei ole mikään tyhmä mies, vaan on jopa muutama vuosi sitten julkisesti kertonut, kuinka hän on myös kokenut ns. henkisen heräämisen, johon ei liity mitään uskontoa. Vaan kyse on ollut laajemman tietoisuuden tason noususta, joka liittyy yhteen kaikkeuden lakiin (yhden laki).

Carey teki siis varsin rohkean tempun, kun hän alkoi heittämään huumoria tästä Illuminati-eliitistä julkisessa tv-showssa, joka näkyy ympäri maailman.

Eliitti kun toivoisi, että koko tämä Illuminati -teema saataisiin pidettyä vain julkisesti todistamattomana urbaanilegendana, jonka kysenalaistamisesta voisi joutua naurunalaiseksi. 

Madventures sarjasta tuttu juontajakaksikko teki äskettäin hyvän pyramidin, jossa on selitettu hieman stadilaisittain, miten Illuminatin valtahierarkia jaottuu. 

Pyramidi on todellinen ja pointti on se, että vapaamuurarien sisällä alempi loosi ei tiedä mitä ylemmät loosit tekevät. Mutta vasta 33-asteen jälkeen vapaamuurarit vihkiytyvät henkiolento Luciferille ja perustavat koko toimintansa okkultistiselle satanismille. Näin ollen tätä maailmaa johtavat psykopaattiset satanistit ja tarvitseeko enää ihmetellä, että miksi maailmassa menee kaoottisesti.

Sodat ovat luotu vain pankkiireja varten ja niiden tarkoituksena on tuottaa voittoa sotateollisuudelle. Mutta sotia rahoitetaan pankkiirien toimesta ja David Rockefeller sekä Jacob de Rothschild rahoittavat nytkin Ukrainan sisällissotaa salaisten säätiöidensä kautta ja kävivät mm. varastamassa Ukrainan keskuspankkiholvista yli 30 miljardin arvoiset kultaharkot pantiksi. Ryöstösaalis vietiin Yhdysvaltain keskuspankkin, jonka nämä oligarkkit omistaa.

Sotilasliitto Nato on laajentanut reviiriään viimeisten vuosien aikana laajasti. Se on hivuttautunut koko ajan kohti Venäjän rajoja ja kaikki tämä valhemedian (Helsingin-Sanomat, YLE, IS, IL jne.) suoltama russofobinen propaganda tuotetaan vain sen takia, että sillä saataisiin kasvatettua ryssävihaa.


Ryssäviha meni vielä 40-luvulla kaupaksi Aatos Erkon hallinnoiman Helsingin-Sanomien kautta ja sillä saatiin Suomi mukaan II-maailmansotaan. Natsi-Saksa tunkeutui Suomen kautta Venäjälle, mutta joutui tulemaan Lapin kautta takaisin ja polttivat Lapin kylät mennessään. 


Tällä kerralla Natsi-Saksa on naamioitunut Natoksi ja heillä on jälleen sama suunnitelma... Eli hyökätä Suomen kautta Venäjälle, kun Suomi on jo lupautunut luovuttamaan kaikki lentokenttänsä, sekä satamansa Naton komentajan alaisuuteen mahdollisen poikkeustilan/suursodan aikana.


Suursotaa ei kuitenkaan saada aikaan, jos ei ensin olla onnistuttu lavastamaan ns. toisia Mainilan laukauksia. Lavastetuista provokaatioista nämä suursodat ovat aina ennenkin alkaneet, mutta nyt tämä USA:n ja Venäjän hallinnon välinen geopoliittinen vääntö muistuttaa enemmän psykologista sodankäyntiä, johon kuuluu mm. ydinasevarustelulla pullistelu.


Venäjällä on tietojen mukaan yli 11 000 ydinkärkeä ja Yhdysvalloilla n. 8000.  
Kansakuntien olisi jo vihdoin aika tajuta se, että mikä tämä EU:n takana on. Koska koko tämä 1995-vuodesta lähtien kuljettu ajanjakso kulkeutuu kohti totaalista kansallista rappiota.

Euroopan unionin takana on salainen maailmanhallitus (Illuminati) ja se on heidän epätoivoinen keino saada hallittua EU-valtioiden itsemääräämisoikeutta ja poistaa se lopulta kokonaan.

Illuminati -eliitin mielestä yhdellekään EU-valtioiden kansalaiselle ei kuulu oikeus itsemääräämisoikeuteen. Mutta samoin valtioilta tulisi heidän mukaan lakkauttaa myös itsemääräämisoikeus, koska muuten eliitti ei koe olevansa tarpeeksi niskan päällä.

Valtioiden talous ollaan saatu kuralle sillä, että valtioilta on viety oikeus oman valuuttansa säätelemiseen. Koska nyt Suomenkin valtio joutuu lainaamaan koko ajan lisää rahaa yksityiseltä EKP:ltä, jonka Illuminati -eliitin pankkiirit omistavat.


Deutsche Bank ennusti jo tänä vuonna, kuinka euron valuutta tulisi heikkenemään vuonna 2017. 

Yhdysvallat on kuitenkin tällä hetkellä niin heikossa taloustilanteessa, että sen takia Pentagonissa juonitaan jo sotaa Venäjää vastaan.  

Jos kukaan on lukenut tämän kirjan, jossa entinen USA:n hallinnolle työskennellyt sotateollisuuden konsultti John Perkins, kertoi miten häijyä tämä USA:n hallinnon harjoittama valtioidenryöstö politiikka maailmalla on.

Perkins kävi neuvottelemassa lukuisten maiden presidenttien kanssa ja tarjosi USA:n monikansallisten yhtiöiden riistosopimuksia, jotka olisivat romuttaneet näiden neuvoteltavien maiden kilpailun ja aiheuttanut massatyöttömyyttä. 

Mutta jos sopimuksiin ei päästy, niin seuraavaksi lähetettiin CIA:n salamurhaajat asialle tai järjestämään vallankumous/kansannousu. Mutta sitten jos lopulta ei valtionjohtajia saatu hengiltä, niin lopulta USA:n armeija lähetettiin tekemään kyseiseen maahan invaasio.

Syyrian kriisi, Libyan kriisi, Irakin kriisi, Ukrainan kriisi... Kuten näemme, niin aina silloin kun USA:n hallinnon alaisuudesta kontrolloitu talousivaasio ei mene maailmalla nappiin, niin järjestetään kriisi. 

Ukrainan kriisi syntyi kun maan aiempi hallinto kieltäytyi EU:n tarjoamasta assosiaatiosopimuksesta. Natolla oli jo suunnitelmia laajentaa Ukrainaan ja hamuilivat Sevastopolin sotilastukikohtia itselleen. Venäjä kerkesi ensin ja palautti alueen takaisin osaksi Venäjää. Sitten Putinista tehtiin myös Ukrainan kriisiin syypää, vaikka Ukrainan kriisin syy oli Janukovitsin hallinnon kieltäytyminen EU:n tarjoamasta riistosopimuksesta.

CIA järjesti sitten tarkka-ampujat Kiovan, Maidanin aukiolle ja se lavastettiin näyttämään siltä, että asialla olisi ollutkin Janukovitsin hallinnon joukot. Näin järjestettiin Ukrainan vallankumous ja USA:n hallinto nosti siellä natsit valtaan. Mutta sionistinen valhemedia uutisoi kaiken Venäjän presidentti Vladimir Putinin syyksi.

Kaikki tämä valhemedian uutisoinnin teho on niin valtavaa, että se uppoaa valtaväestön alitajuntaan ja sitä kautta muokkaa ihmisten julkista mielipidettä maailman asioista. Sitten jos julkisuudessa uskallat kertoa totuuden Ukrainan kriiistä, niin sinä leimaannut poliittisesti väärin ajattelevaksi toisinajattelijaksi. Tästä syystä sitten melkein ainoa paikka enää, missä voi kertoa totuuden on internet, jonka valtaeliitti haluaisi pistää hallintaan. Mutta epätoivoisesti eivät saaneet aiempiakaan salaisia ACTA-neuvotteluja läpi ja internet-sensuuriyritykset menivät pieleen.

Oikeus sanavapauteen kuuluu meille kaikille ja sitä on puolustettava, koska tämä pankkiirieliitti yrittää tehdä kaikkensa, jotta internetin valvonta EU-valtioissa valtioissa saataisiin vedettyä aina Kiinan tasolle asti. Se olisi Suomen illuminati-eliitin märkä päiväuni, että väärästä blogipostauksesta pääsisi Siperiaan puolen vuoden lumitöihin. Mutta Suomi on edelleen sivistysvaltio sekä internetistä löytyy lähes kaikki tieto, joka on valtaa.


http://eeppinen.fi/langat/16386346/

http://timovaittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82436-vapaamuurariuden-vaietut-salaisuudet  

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2065 

http://hipknowsys.blogspot.fi/2014/06/benjamin-fulford-june-23-2014-big-power.html 

http://www.texemarrs.com/092014/rockefeller_rothschild_unite.htm 

http://www.globalresearch.ca/inside-the-pentagon-preparing-for-war-with-russia/5371673 

http://www.rauhanliitto.fi/tiedotus/eu/ydinaseet 

http://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/16/pankki-unioni-syrjayttaa-keskuspankit/ 

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/deutsche+bankilta+hurja+ennuste+eurosta/201410702022