http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 23, 2014

Brittijournalisti alkoi trollaamaan RT:n lähetyksessä


Brittijournalisti Edward Lucas alkoi trollaamaan kesken RT-kanavan lähetyksen, kun hänen olisi pitänyt kertoa mielipiteensä Bradley Manningin tapauksessa.

Lucas räyhäsi koko lähetyksen ajan ja oli pistänyt provosoiden vielä homoparaatien tunnusväreihin kuuluvat henkselit päälle, koska Venäjällä ei hänen mukaansa kunnioiteta seksuaalivähemmistöjä.

Hän huusi vielä, että kuinka jokainen joka työskentelee RT:lle tai Sputnikille tekee itsensä kelpaamattomaksi hyvämaineiseen työhön tulevaisuudessa. Ehkä varmaan sionistien propagandapuljuihin ei ole asiaa.

Vielä YLE:llä ei olla nähty näin radikaaleja kannanottoja, joka toisi varmasti YLE:n valtiolliseen propagandakoneistoon lisää viihdearvoa. RT-kanava on pitkälti Venäläisrahoitteinen uutiskanava, jota kritisoidaan jatkuvasti siitä kun se tuo julki asioita, joista länsimedia vaikenee. Kanava haastaa jo täysillä läntisen propagandamedian 100-0 ja syystäkös sionistinen eliitti on vihainen, kun RT kanava pystyy kilpailemaan näiden läntisten propagandamyllyjen kanssa. Tämä on sitten johtanut siihen, että länsimedian propagandakoneisto on hyökännyt RT-kanavaa vastaan ja alkanut provosoiden kutsumaan heitä Venäjän valtiolliksi trolleiksi. Suomen valtion propagandan virallinen äänitorvi YLE on nyt esittänyt propagandaa, että kuinka Suomesa toimisi Venäjän rahoittamia Venäjä-trolleja. Väite on täyttä propagandaa ja se viestii siitä, kuinka Suomen poliittinen eliitti on peloissaan siitä, kuinka RT-kanava on mm. Ukrainan kriisistä sekä MH17 koneen tutkinnasta antanut oikeita tietoja julkisuuteen. Tässä taas Suomen propagandamedia ei kykene enää salaamaan näitä tietoja, jolloin sionistien käymä informaatiosota on hävitty, joten aletaan nimittelemään valveutuneita facebook-keskustelijoita venäjän palkkaamiksi trolleiksi.


 Kuvassa YLE:n uutistoimittaja Jessikka Aro.

Nyt Suomessa ollaan järjestetty informaatiosotaa käsitteleviä seminaareja , joihin on kutsuttu vain YLE:n oma virallinen Venäjä-trollien metsästäjä Jessikka Aro. Mutta noihin seminaareihin ei olla uskallettu kutsua näitä älykköjä, jotka tietäisivät tästä lännen valtaeliitin käymästä informaatiosodasta hieman enemmän. Heitä ovat mm. kohudosentti Johan Bäckman. Mutta tämä tuntuu olevan aikakauden ilmiö läntisessä valtamediassa, että varsinaisia älykköjä ja toisinajattelijoita ei uskalleta enää päästää julkisesti ääneen. Vaan ääneen päästetään nämä virallisen virkanimikkeen omaavat "asiantuntija", jotka yleensä tietävät vähiten esim. informaatiosodasta mitään.

Itse allekirjoittanutkin tulisi mielellään noihin seminaareihin puhumaan informaatiosodasta, mutta monet näistä asioista nettiin kirjoittelevat toisinajattelijat ovat valtamedian mustalla listalla.