http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 31, 2014

Tosielämän Rambo mediahuijaus päättyi ja tekijä julistettiin kiinniotetuksi


Maailman mediassa viimeaikoina hehkutettu tosiselämän Rambo mediahuijaus sai päätöksen, kun lavastettu kiinniotto suoritettiin Pennsylvaniassa. 

31 vuotiaan epäillyn väitettiin väijyneen kahta poliisia, joista hän olisi ampunut toisen ja toinen loukkaantui. Mediassa ei kuitenkaan kerrottu missään vaiheessa, että mikä oli tämän mahdollisen teon motiivi?   Eli heti jo olkinukke-journalismia.

Sen sijaan sanottiin vain, että tästä alkoi mittava etsintä ja kuinka epäilty pakeni oikein vaippojen kanssa metsään. Hänellä ei siis Pentagonin käsikirjoittajien mukaan ollut aikaa edes käydä paskalla.


Epäilty Eric Frein on yllättäen näyttelijä ja häntä uhkaa nyt median mukaan jopa kuolemantuomio.

Kun tuota mediassa kerrottua tarinaa lukee vähän pidemmälle, niin jos mies oli oikein varautunut pitkälliseen pakomatkaan jopa vaipoin, niin pitäisi jo tuossa kohtaa järjenkin sanoa, että ei tämä koko tarina pidä alkuunsakaan paikkaansa. Koska se on täyttä Pentagonin käsikirjoittamaa propagandaa ja tarkemmin PSYOP (Psykologinen Operaatio), jota sotateollisuus (Military Industrial Complex) sekä Illuminati-eliitti tarvitsee jatkuvasti pitääkseen massat epätietoisuuden unessa. 

Nyt kuitenkin Pentagonin PSYOP Tosielämän Rambo psykologinen operaatio on päättynyt ja epäiltyä näyttelevän päänäyttelijän täytyy vielä seuraavaksi astella oranssissa vankihaalarissa oikeuden eteen kuulemaan lavastetun tuomionsa. Näin se homma toimii Yhdysvalloissa, kun sieltä käsin Pentagon yrittää kusta taas koko maailman valtioita linssiin tämän ylläpitämänsä informaatiosodan turvin. 

Mutta se mihin Pentagon ei kykene vaikuttamaan on tämän tietoisuuden evoluution kehitys ja tietoisuuden valon voimistuminen. Se virtaa tänne nyt enemmän kuin koskaan ja herättää suuria ihmismassoja yksilötietoisuuteen, kohtaamaan oman todellisen itsensä. 

Median valheilla ei taas ole tällaista tehoa kuin totuudella, miksi näitä median valheita täytyy aina toistaa uudelleen ja uudelleen, jotta valheet pysyisivät massaväestön alitajunnassa. Mutta totuus ei pala tulessakaan ja tämä todistaa sen, että kuinka tietoisuuden evoluutio on tullut jäädäkseen ja materian pimeät voimat häviävät lopulta tämän useita kymmeniuä vuosituhansia kestäneen henkisen väännön.