http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2014

TTIP-sopimus EU-parlamentin käsiteltäväksi 2015 vuonnaUSA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimus, jota nyt neuvotellaan salaisesti suljettujen ovien takana tuodaan EU-parlamentin käsiteltäväksi vuonna 2015.TTIP-vapaakauppasopimuksesta on jo tehty Saksassa dokumentteja, jotka paljastavat suoraan sen millainen juoni tämä todellisuudessa on työmarkkinoiden murskaamiseksi.
Tuon saksalaisen dokumentin näkee suomeksi tekstitettynä Youtuben tekstitysnapista painamalla. USA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimus on pankkiirieliitin vallankaappaus, jolla he aikovat ryövätä jokaisen rikkaamman EU-valtion kassan tyhjäksi. 

Vaikka nyt lukuisat vapaakauppasopimusta ajavat lobbarit ovat saaneet tämänkin maan tiedotusvälineissä läpi näitä valheita, kuinka tämä vapaakauppasopimus muka parantaisi Suomea taloudellisesti. Lisäksi uskotellaan tämän vapaakauppasopimuksen parantavan Suomen turvallisuutta. 

EU:sta valehdeltiin samalla tavalla Suomessa 90-luvun alussa, kuinka se tulisi parantamaan Suomen työllisyyttä, toisin kävi. Se lisäsi työttömyyttä massiivisesti ja on saanut jo vietyä valtionteollisuuden ulkomaille, pois Suomesta veroparatiiseihin.

Tätä samaista nyt EU:lle pakotettavaa vakaapauppasopimusta markkinoitiin aikanaan meksikoon myös samalla tavalla, että uskoteltiin sen luovan lisää työpaikkoja, mutta toisin kävi.

Tässä EU:n ja USA:n välisessä vapaakauppasopimuksessa on monta asiaa takana, jota sillä ajetaan eteenpäin EU:ssä ja näitä ovat:

- Työmarkkinoiden tuhoaminen
-  Geenimanipuloitujen elintarvikkeiden pakkosyöttö EU-maihin (sterilaatio agenda YK 21)

Maailman salainen valtaeliitti yritti ajaa muutama vuosi sitten läpi internet-sensuurilaki ACTA:n, jota myös neuvoteltiin "salaisesti". Mutta Hollanti kaatoi lopulta tuon koko järjettömän isovelin epätoivoisen yrityksen päästä hallitsemaan internetin sananvapautta.Internet on tullut jäädäkseen ja sitä ei voi enää tämä maailman varakkain isovelihallinto enää lakkauttaa, joten syystäkös eliitin ajatushautomot ovat epätoivoisen operaatioiden edessä.

Vaikka NSA:kin seuraa jokaista google hakua XKeyscoren kalvoissa (lähde: Petteri Järvinen/NSA 2014 s. 270), niin siitäkään huolimatta ei eliitti pysty pysäyttämään enää tätä käynnissä olevaa tietoisuuden vallankumousta. 

Euroopan unionin kehitystä kuitenkin pyritään kontrolloimaan eliitin haluamaan suuntaan ja tavoitteena on edelleen pankkiunion sekä fasistinen liittovaltio. Mutta tämän suunnitelman toteutumiseen tarvitaan ennen joku suurempi globaali kriisi, kuten pankkiiri-liikemies David Rockefeller totesi aikanaan siitä, miten kansat hyväksyisivät lopulta uuden fasistisen maailmanjärjestyksen.

Nyt kuitenkin lukuisat maailman salaiselle eliitille työskentelevät ajatushautomot ovat tehneet lukuisia tutkimuksia siitä, että kuinka tämä sionististen pankkiirien haluama uusi maailmanjärjestys valuu jo heidän käsistään. 

Niin enää viimeisimpänä keinona on saada aikaan suursota, jolla taas sitten Illuminati-eliitti saisi muutettua lopulta maailman historiaa haluamallansa tavalla. Sillä I ja II-maailmansodan päättyminenkin oli aika pitkälti ennalta arvattavissa ja noiden molempien suursotien taistelevia osapuolia rahoitettiin samojen sionistipankkiireiden puolelta. Joten jos III-maailmansota syttyy USA:n ja Venäjän välille, niin se on näille Illuminati-eliitin maailman rikkaimmille pankkiireille pelkkää kylmää bisnestä. Suomen presidentti Sauli Niinistö kommentoi eilen, kuinka Eurooppa olisi nyt uuden kylmän sodan porteilla Ukrainan kriisin johdosta. Hän huomautti kuitenkin, että kuinka Venäjää ei olisi syytä pelätä. 

Mutta mitä nämä maamme lukuisat tiedoitusvälineet tekevät, kun julkaisevat ryssävihaa sisältäivä uutisia toinen toisensa perään ja kuinka tätä russofobiaa rahoitetaan sionistipankkiirien toimesta useilla miljardeilla eripuolin maailmaa. Kun näillä ryssävihaa sisältävillä uutisilla on tarkoitus aivopestä Euroopan valtiot Venäjävastaisiksi ja hyväksymään se, että vielä jonainpäivänä USA käskyttää armeijansa hyökkäämään Venäjälle ja pakottaa Naton liittymään tähän järjettömään ratkaisuun. 

Sitten Suomi joutuisi Ruotsin kanssa luovuttamaan maa-alueensa, satamansa, lentokenttänsä näiden Naton sotahaukkojen haltuun ja komennon Suomessakin ottaisi Naton komentaja. Tätäkö Suomen kansa haluaa? 

Annettiinko Suomen kansan äänestää Naton ja Suomen välisestä isäntämaasopimuksesta... Ei annettu, koska Nato-sopimus oli pakkorako, joka oltiin pakotettu menemään läpi aina Valkoisesta talosta myöten. Kokkarit painostettiin viemään Suomi Natoon jo vuonna 2006 ja CIA lupasi heidät nostaa täällä valtaan, niin näin myös kävi.Suurin syy tähän, miksi Nato-haukat ovat kiukutelleet Ukrainan kriisin aikana. Niin syy löytyy siitä koska Venäjä kaappasi NATO:lle tärkeän strategisen maa-alueen... Sevastopolin. Jonka jälkeen sitten Ukrainan itäinen salmi ei ollutkaan enää tulevan NATO-Ukrainan hallussa.

Sevastopolin rannikolla oli myös öljyä, joten myös tämä sai oligarkit raivoihinsa. Mutta kuten tässä geopoliittisessa palapelissä pitää aina olla jokin käsikirjoitettu juoni, niin Ukrainan kriisilla yritetään johtaa tilanteita aina kolmanteen maailmansotaan asti. Mutta Venäjän poliittinen ja rauhanomainen väliintulo sai taas tulitauon ja sekoitti tämän maailmansotaa haluavan sionistieliitin pasmat.

Koko tämä uusi kylmä sota on äärimmäisen vaarallinen tilanne Suomelle, koska maanpetturihallitus allekirjoitti jo tuon Naton ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen, jolla Suomi on käytännössä allekirjoitusta myöten luvattu viedä mukaan mahdollisen USA:n ja Venäjän välisen suursodan yhdeksi osapuoleksi. Mutta myös Ruotsille ei annettu tässä enää mitään mahdollisuutta. Aiemmat Ruotsin pääministerit, jotka eivät olleet kovin Nato-intoisia kuten Anna Lindh, hiljennettiin MK ULTRA:lla ohjelmoidun murhaajan toimesta Tukholmalaisessa kauppakeskuksessa 11. syyskuuta 2003. 80-luvulla Ruotsin pääministerinä toiminut Olof Palme oli taas päässyt kärryille Iran Contraan liittyvistä asekaupoista, joita harjoitettiin myös Ruotsistä käsin ja aikoi puuttua siihen. 

Nyt kuitenkin Ruotsin geopoliittinen suuntaus vietiin väkisin Natoon, koska Ruotsi pakotettiin pistämään nimi tuohon isäntämaasopimukseen Suomen kanssa syyskuussa 2014. Lopulta kuitenkin kaikki tämä juonitteleva kabinettipolitiikka TTIP-sopimus, internet-sensuuriyritykset, EU:n pankkiunion ja liittovaltio. 

Mitään näistä ei tarvitse lopulta toteutua ja Suomi voi päästä irti EU:sta, sillä siihen tarvitaan riittävän monen Suomalaisen tahto.

Ajatus on energiaa, oli se sitten positiivista tai negatiivista. 

Positiivisen ajatuksen voima on tuhansia kertoja voimakkaampi, kuin negatiivisen ja tästä syystä valtamedia uutisoi vain ja ainoastaan negatiivisesti.

Jos luomme mielikuvia siitä, kuinka TTIP-sopimus hylätään, niin näin luommme enemmän potentiaalia sille energialle, joka tuon vielä lopulta mahdollistaa.

Jos jo aiemmin eliitin ajamalle internet-sensuurilaki ACTA:lle kävi huonosti, niin kyllä myös TTIP-sopimus kaatuu siinä kanssa. 

EU-maiden valtiot eivät ole mitään tyhmiä ja esim. Hollanti osaa jo pistää näille sionistipankkiireille kampohin ja varsinkin Islanti näytti jo esimerkkiä ajamalla nämä parasiittit kokonaan maasta vankeustuomioiden uhalla. 

Tämä EU-valtioiden kurjistamispolitiikka on tullut jo tiensä päähän ja nyt tämä EU:n kasinotalous pelleily loppuu siihen, että joku valtio näyttää esimerkkiä muille ja eroaa EU:sta. Mutta onko se Suomi?