http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Helsingin sanomat valehteli Venäjän informaatiosodasta


Pietarissa, Venäjällä toimii n. 200 ihmistä työllistävä informaatiosotakeskus. Helsingin-Sanomat nimittää näitä työntekijöitä trolleiksi, koska heidän päätyönään on HS:n mukaan mm. haukkua Ukrainan hallintoa ja osoittaa, että Yhdysvallat on syypää Ukrainan kriisiin.

Tässä nyt Helsingin Sanomat ja Suomen valtamedia on kääntänyt koko informaatiosodan päälaelleen, kun se esittää sen harjoittajia trolleiksi.

Informaatiosotaa on kahdenlaista valheellista uutisointia tai totuus ja koska Helsingin Sanomien ja Suomen kaupallisen median poliittinen agenda on sionistinen, niin tästä syystä me emme näistä Suomen tiedotusvälineistä kuule totuutta nyt esim. Ukrainan kriisistä. Koska USA maksoi 5 miljardia Kiovan natseille ja järjesti siellä vallankumouksen, niin luuletteko että sionistiset sanomalehdet kuten Helsingin Sanomat kertoisi tästä silloin totuuden? 

No ei tietenkään, vaan kaikki uutisointi tehdään niin, että se hyödyttää vain omistajaporrasta eli sionistista valtaeliittiä.Internet trolli ei ole informaatiosodan harjoittaja, vaan aidot internet-trollit keskittyvät anonyymiin internet häiriköintiin ja riehuvat yleensä tietyillä foorumeilla, kuten esim. ent. kuvalauta ja nykyinen ylilauta. Itse allekirjoittaneestakin löytyy Ylilauta- foorumilla kokonainen haukkumaketju, jonne muutamat omaan elämäänsä kyllästyneet tulevat anonyymisti häiriköimään ja purkamaan omaa turhamaisuuttaan siihen, että tuntevat saavansa siitä jotain kun pääsevät hyökkäämään verbaalisesti tämän blogin ylläpitäjän kimppuun henkilökohtaisesti. 

Kaikki tämänkaltainen toiminta internetissä nykypäivänä kuvastaa sitä, että aivan kaikki tässä Suomessa eivät voi hyvin ja joutuvat sitten purkamaan tuon huonon olonsa aina johonkin ja elleivät pura sitä esim. alkoholin avulla, niin sitten tarvitaan joku ihminen joka otetaan kohteeksi. Niin tavalla tai toisella totuudenpuhujat joutuvat näiden nettihäiriköiden kohteiksi hyvin usein, koska nukkuvat nettihäiriköt eivät kestä, että joku alkaa herätellä heitä.

https://www.poliisi.fi/nettivinkki 

Nykyisin on kuitenkin poliisilla internetissä elektroninen järjestelmä, jonne voi näitä internet häiriköitäkin ilmiantaa. Sillä jos kuka tahansa teistä joutuu henkilökohtaisen nettiherjauksen kohteeksi, niin kyllä jokaisella yksityishenkilölläkin on oikeus saada oikeus toteutumaan.


Kanadassa tehty tutkimus osoittaa, että aidot nettitrollit ovat narsisteja. Manitobassa tehty tutkimus osoitti, että keskustelupalstojen häirintään keskittyneet nettitrollit olivat persoonaltaan pääosin narsistisia, mutta myös psykopaatteja, jotka nauttivat toisten kärsimyksestä. Tutkimukseen osallistui 1215 ihmistä.

YLE järjesti aiemmin syksyllä kampanjan, jossa se pisti toimittajansa Jessikka Aron asialle ottamaan selvää, että olivatko Suomalaiset törmänneet Venäjän nettitrolleihin verkossa. Tämä sai aikaan viranomaisille suuren kantelujen tulvan. 


Valtiollinen uutiskanava YLE toimeenpani 15.9.2014  mustamaalauskampanjan, jonka myötä YLE asettaa eriarvoiseen asemaan kansalaisia mielipiteen ja/tai vakaumuksen perusteella.

Kaikki tämä trolleiksi nimittäminen on merkki siitä, että kuinka paljon poliittinen eliitti näitä omilla aivoillaan ajattelijoita tämän maan sisällä pelkää, että täytyy oikein pistää julkinen mustamaalauskampanja peliin. 

Nyt tuo YLE:n toimittaja Jessikka Aro taas väitti itse joutuneesa julkisen mustamaalauskampanjan kohteeksi. Mutta hän päätyi kohteeksi aivan omaa syytään, koska suostui YLE:n toimesta tämän Suomen poliittisten toisinajattelijoiden mustamaalauskampanjan pää-agitaattoriksi.  

Aro sai Suomen verkossa toimivien toisinajattelijoiden mustamaalauskampanjassa tuekseen erään Joensuulaisen bloggarin Janne Riiheläisen, josta YLE uutisoi kuinka hän oli lopettanut Ukraina-kriisiin liittyvien propagandakuvien keräämisen.


Sanavapaus internetissä on vielä toistaiseksi olemassa. Mutta tämä Suomessa USA:n hallinnon kautta vaikuttava salainen maailmanhallitus ja heidän poliittinen agenda (uusi maailmanjärjestys) yrittää estää kaikin keinoin omien mielipiteenilmaisun verkossa (mm. Facebook) ja varsinkin sosiaalisessa mediassa esiintyvä poliittinen aktivismi on näille ns. eliitille täyttä myrkkyä.

Vaikka Facebook on luotu siihen, että mm. valtiolliset tiedustelupalvelut pystyvät sen kautta vakoilemaan helposti mitä siellä viestitään. Mutta kyseinen sosiaalinen media on nyt kussut sionistisen valhemedian varpaille totaalisesti ja tätä sosiaalisessa mediassa toimivaa itsenäisten ajattelijoiden laumaa he nyt epätoivoisesti kutsuvat Venäjä-trolleiksi.


  Ylen toimittaja Jessikka Aho, bloggari Janne Riiheläinen ja Itä-Suomen yliopiston historian professori Jukka Korpela keskustelivat perjantaina informaatiosodasta Joensuussa.

Joensuussa järjestettiin äsken julkinen keskustelutilaisuus, jonne myös YLE:n toimittaja Jessikka Aho otti osaa. 

Anonyymi nettikiusaaminen voi myös kummuta katkeroitumisesta. 

Itä-Suomen yliopiston historian professori Jukka Korpelan mukaan silloin, kun taustalla ovat valtiolliset tahot. Hänen mielestään vieraiden valtioiden yritykset manipuloida kansalaiskeskustelua ovat vaarallisia. 

Tässä Venäjä trolli teemassa kuitenkin YLE ei ole alkujaankaan kirjoittanut mistään verkkotrolleista, vaan kaikki nämä trollit joita he lähtivät jahtaamaan toimittajansa Jessikka Ahon kanssa, liittyvät mm. Verkkomediaan ja sen lukijoihin. Tavallisiin Suomen kansalaisiin, jotka osaavat jo käyttää aivojaan ja ajatella kriittisesti. Mutta tämänkaltaiset Suomen kansalaiset kun ovat poliittiselle eliitille suuri uhka, niin pistetään YLE ja Helsingin-Sanomat asialle kirjoittamaan heistä vähän jotain negatiivista.
Virallisen median alkuperäinen tarkoitus olisi kertoa totuus julki asioista, mutta sionistinen valhemedia tekee juuri päinvastoin. Se julkaisee vain lähinnä Jenkkien dominoivan sotateollisuuden (Eng. military industrual complex) tuottamia valeuutisointeja. Näitä Pentagon nimittää psykologisiksi operaatioiksi (Eng. psyop).

Tästä psykologisesta informaatiosodankäynnistä on eräs USA:n armeijan nykyisin eläkkeellä oleva majuri Ed Rouse todennut näin;

"Vangitse heidän mielensä, niin heidän sydämensä ja sielunsa tulevat perässä".

Sillä juuri tämä on tämän kansallisen informaatiosodan päätarkoitus. Kääntää ihmisten huomio pois heidän omasta todellisesta itsestään. Jottei vaan kukaan sattuisi heräämään tästä kansallisesta oravanpyörästä. Annetaan vain ihmisille vähän leipää ja sirkushuveja (viihde), niin he pysyvät eliitin piilo-otteessa, eivätkä tajua heidän todellisia voimavarojaan. Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1416112420125

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11707 

http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/venajatrolleista-kokemuksia-pyytanyt-toimittaja-minut-yritettiin-vaientaa 

http://yle.fi/uutiset/bloggari_lopetti_ukraina-kriisiin_liittyvien_propagandakuvien_keraamisen__vihan_lietsonta_kavi_liian_raskaaksi/7403912 

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/60757-mika-on-totta-ja-keneen-voi-luottaa-joensuussa-puhuttiin-informaatiosodasta?tmpl=component&print=1 

http://www.psywarrior.com/mybio.html