http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2014

Miksi Erkkomedia jauhaa edelleen MH17 koneen tuhoteorioista?


2014 Heinäkuussa Itä-Ukrainassa alas-ammutun MH17 lennon kohtalon puiminen on jatkunut jälleen valtamediassa. Nyt propgandaan lisättiin tieto, kuinka nettiyhteisö olisi koonnut todisteita siitä, että Itä-Ukrainan separatistit olisivat syyllisiä tuon lennon alaspudottamiseen.

Tuolloin kun kyseinen MH17 lento ammuttiin alas 17. heinäkuuta 2014, niin ei mennyt kuin muutama viikko, niin amatööri-nettietsivät ratkaisivat koko tapauksen ja saivat selville, että Ukrainan ilmavoimien SU-25 hävittäjä ampui tuon koneen alas.

Mutta kun koko juttu oli alusta lähtien suunniteltu sotilaalliseksi provokaatioksi, josta syytettiin ensin mediassa ennaltasuunnitellusti Venäjää.
Tämä propaganda ei mennyt läpi ja sen jälkeen tuon false-flag lento-onnettomuuden alasampumisen syyllinen keksittiin Itä-Ukrainan separatisteista. Jotta tuo koko tapaukseen liittynyt Russofobian lietsonta agenda olisi edennyt mediassa eteenpäin.


Mutta lukuisat internetissä toimivat bloggaajat sekä vaihtoehtoisen sosiaalisen median kautta vaikuttavat ihmiset osaavat nykyään käyttää paljon enemmän omia aivojaan. Joten tällaisten Ukrainan siällissotaan liitettyjen false-flag iskujen lavastaminen on mahdotonta toteuttaa, että siihen kaikki uskoisivat. Joten tässä on sitten syy sille, miksi Erkkomedian täytyy tästäkin MH17 lennon kohtalosta julistaa tuota valheellista tietoa uudelleen ja uudellen. Koska muuten jos eivät sitä tekisi, niin unessa oleva valtaväestö unohtaisi muuten nuo valheet.

Sionistisen valtamedian teho heikkenee koko ajan, koska ihmisen itsetietoinen mieli ei ole enää alitajuiseen suggestioon tehoavaa kauppatavaraa. Tämän takia nuo roskalehdet eivät enää mene kaupaksi ja hädissään korruptoitunut media-ala yrittää saada toimintaansa enemmän internettiin. Mutta tässä onkin pieni ongelma ? Koska esim. Helsingin Sanomien tuleva tabloidinen nettiversio HS:n lehdestä on maksullinen, niin nyt jo tuota hesarin nettisivuston selaamista vaaditaan jo kuudennella selauskerralla maksulliseksi. 

Internetin käyttö on jo maksullista, joten uutissivustojen propagandastako vielä pitäisi maksaa. Tämä maksullisten nettitabloidien kaupallinen menestys on jo valmiistaan tuhoon tuomittu ajatus.


Helsingin sanomien kurssi oli vielä 2011 vuoden puolella n. 18 €. Mutta nyt se on enää n. 4 € ja tämä kaikki enteilee sitä, että koko Erkkomedia tulee romahtamaan lopulta kokonaan. Mutta mitähän tähän mahdetaan sanoa Yhdysvalloissa, ettei vain pian vielä joku sionistinen mediajätti nappaa Helsingin-Sanomien omistuksen itselleen ja yritä alkaa aivopesemään Suomen mediaa lisää. Mutta totuus on, että yhteenkään itsenäisesti ajattelevien ihmisten mieli ei ole enää sionististen korporaatiomedian kauppatavaraa. Eli menettää tähän yhä kasvavaan kohderyhmään kauppatehonsa.

Tutkiva journalismi on tullut jäädäkseen ja totuudella on yhä enemmän kysyntää, kuin näillä roskamedian yhä viihteellisempään suuntaan kääntyneillä valhe-uutisoinneilla ja siksi totuus löytyy yhä useammin täältä netin syövereistä. Siihen myös tarvitaan toinen hakutyökalu googlen lisäksi ja se on "avoin mieli". Koululaitos ei sitä opettanut ja jollei kykene ajattelemaan omilla aivoillaan, niin tämä voi tuottaa monille suuria vaikeuksia.

Kollektiivinen tietoisuus mahdollistaa lopulta täysin itsenäisen ajattelun ja tämä on paras työkalu, jos haluaa ottaa todella selville, että mitä täällä maailmassa oikeasti tapahtuu. Se on tämä paljon puhuttu medialukutaito, jolla voi erottaa propagandan totuudesta.

Itsetietoisuus ei enää perustu ulkoisten ärsykkeiden, kuten valtamedian kautta alitajuntaan vaikuttavaan suggestioon. Vaan se mahdollistaa kollektiivisen tietoisuuden avulla sen, että löytää vihdoin totuuden omasta todellisesta itsestä. Eli olet lopulta vapaa ajattelemaan itse, eikä enää alitajuntaan vaikuteta ulkopuolelta ja tämä on todella suuri vapautus, koska totuus tekee lopulta vapaaksi, vaikka tieto ensin lisää tuskaa.

Tämä kollektiivisen tietoisuuden prosessi täytyisi ottaa jo peruskoulussa käyttöön, mutta pankkiirit norsunluutorneissaan kauhistuisivat siitä ajatuksesta, että jos kansakunnat alkaisivatkin jonain päivänä ajattelemaan tietoisesti. Rothschildien ja Rockefellerien uuden maailmanjärjestyksen talousaikakaudella koko tuo heidän velkaorjuuteen perustuva valtansa perustuu ennekaikkea siihen, että valtioiden ihmiset eivät laajemmin kykene ajattelemaan itsenäisesti. Vaan ovat työelämässä niin lujaa kiinni, ettei siellä ehdi ajatella. Näin sitten pidetään kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan rattaat pyörimässä ja sikariporras rikastuu ja köyhät köyhtyy.

Eliitillä on resursseja vaikka mihin... Sanotaan jopa, että USA:n armeijalla olisi käytössään useiden kymmenien vuosien etumatka teknologiaa, jota ei "kansallisen turvallisuuden nimissä" uskalleta ottaa suuremmille markkinoille.

Mitä eliitti pelkää?  He pelkäävät sitä, että tämän maaplaneetan väestö herää ja kaataa tuon heidän unelman tuosta vain 500 miljoonan ihmisen totaalitaristisesta ja fasismiin perustuvasta maailmanliitovaltiosta. Koska me emme ole mitään pankkiirien orjia alunperinkään. Kukaan ei ole pakottanut sinua olemaan nukkuva työn orja. Sillä tuo uhrimentaliteetti on suggestoitu jo syntymästä lähtien sukupolvelta toiselle.

Sinulla on kuitenkin valta muuttaa asenteitasi ja alkaa ajattelemaan itse, jonka jälkeen huomaat kuinka maailma suorastaan avartuu edessäsi, kun nuo lukuisat mm. lapsuudessa tulleet traumat saavat kyytiä asenteiden muuttumisen johdosta. Sen jälkeen tietoinen mieli mahdollistaa tuon työkalun omaan todelliseen itseen, joka on koko tämän kollektiivisen tietoisuuden ydin.

Median sekä viihdeteollisuuden aivopesun yhtenä tarkoituksena on saada valtaväestön suggestiivinen hypnoosi keskittämään olematta elämään nykyhetkessä. Sillä ainoa todellisuus vallitsee vain nykyhetkessä. Siksi media keskittää kaiken energiansa negatiiviseen uutisointiin, jotta se voisi sen avulla lannistaa ihmiset ja pitää heidät tuossa alitajuntaan buustaavassa suggestiossa. 

Mutta kaiken tuon negatiivisuuden voi poistaa, muuttamalla asenteitaan ajatteluun ja alkaakin ajatella itsenäisesti. 

Tämän jälkeen kohtaat oman todellisen itsesi ja kykenet filtteröimään jatkossa tuota valtamedian massaväestöön kohdistettua pelkosuggestiota. Sillä pelkkä ISIS sanan kertominen mediassa saa tutkitusti aikaan paljon pelkoa maailmalla ja tämän takia Sionistinen media yrittää käyttää sen pelolla ohjailun kautta maailmanvallan välineenä hyväksi. 

Erkkomedia on tullut tässä koko maan kattavassa informaatiosodassa tiensä päähän ja koko tuo Russofobiaakin kärsivä toimittajisto, joilla ei ole taitoa käyttää vieläkään omia aivojaan. Voitaisiin pistää sieltä muhin kuin toimittajan hommiin ja rekrytoida viimein sinne tutkivia journalisteja, jotka palvelevat totuutta, eivätkä korruptoituneen mediateollisuuden rahaa.