http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 10, 2014

90 vuotias sai Floridassa 2kk vankilatuomion ruoan jakelusta köyhilleYhdysvaltain, Floridassa 90 vuotias mies pidätettiin, kun hän oli jakanut ruokaa kodittomille. Kokkina jo useita vuosikymmeniä toiminut Arnold P. Abbott kertoo, että hän on auttanut köyhiä ja vähäosaisia koko ikänsä, kunnes nyt Floridan, Forth Lauderdalen viranomaiset pidättivät hänet tällä viikolla  ruoan jakelusta kodittomille.  Se kun on nykyään Forth Lauderdalen kaupunginjohtaja John P. Seilerin mukaan laitonta toimintaa.

Mistä tämä sitten viestii muustakaan kuin, että Yhdysvalloissa monen osavaltion sisällä YK agenda 21 (väestönvähennys) aletaan vetää jo sinne asti, että köyhien sekä kodittomien ruokkiminen tehdään "laittomaksi" ja kodittomille ruokaa jakelevat pistetään telkien taakse.Milloinkohan Suomen leipäjonojen pitäjät pistetään syytteeseen köyhien ja vähäosaisten auttamisesta ? Tarvitsee vain odotella, että missä vaiheessa tämä EU:n natsihallinto tekee lain, jolloin EU kieltää köyhien ruoanjakelut. Sillä nämä psykopaatit ovat valmiina tuomaan kaikki nämä ihmisoikeuden viimeisetkin rippeet vievät fasistiset lait koko EU:n alueella läpi, jos vain me ne hiljaa hyväksymme.


Nyt Arnold P. Abbott sai 2kk vankilatuomion ja 500 dollarin sakot kodittomien ruokkimisesta. 

Tämä on uusi maailmanjärjestys siitä, että miten köyhiä tulee jatkossa kohdella. Jos ohjeet tulee valtaeliitin suunnalta ja Yhdysvallat etunenässä näyttää mallia mihin suuntaan tämä poliisivaltio kehittyy.

Suomessa tämä työttömien olojen heikentämiseen keskittynyt kestävyysvaje-politiikka muutetaan 2015 vuoden alusta SOTE-uudistuksessa jo niin, että työttömän on pakko ottaa mitä tahansa orjatyötä vastaan yli 80 km päästä. Mutta matkakuluja orjatyöpaikalle ei korvata.

Palkansaajien osalta nyt päättäjät aikovat pistää palkankorotukset jäihin ja kun hinnat nousee, niin palkkaorjana työtä tekevä keskiluokka köyhtyy näiden uudistusten lomassa. Mutta valtionyhtiöiden jättiosinkoja käärivä öykkärit eivät ole valmiita jäädyttämään omia palkkioitaan, koska niitä ei enää määritellä palkaksi. Vaan ne ovat jo miljoonaluokan riisto-opitioita, jotka puristetaan köyhän duunarin työpanoksista.

Kuten jo aikanaan elokuvaohjaajanakin tunnettu Aki Kaurismäki totesi, että "Valtio on taloudellinen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on pitää kansa niin köyhänä, että sen kustannuksella voi elää".

Tuo kollektiivinen nimitys sinusta veronmaksajasta on kansa ja jo pelkkä median antama kuva tästä koko sanasta on harhaanjohtava. Sillä koko tämä Suomen kansa koostuu ihmisyksilöistä, joilla on vapaus ajatella ja olla vapaita. Mutta koko tuo nimitys "kansa" on alunperin tarkoitettu kuvaamaan sitä muuta massaväestöä, jolle on annettu vain tuo illuusio poliittisesta vaikuttamisesta asioihin äänestämällä vain muutamien vuosien väliajoin. 

Mutta kun koko vaalit ovat olleet jo kautta aikojen puhdasta teatteria sekä illuusiota. Jo Stalin sanoi aikoihin, että "hän ei päätä joka äänestää, vaan he jotka laskevat äänet". Tämä jo suoraan kertoo siitä, että kuinka nämä psykopaattiset vallanpitäjät luopuisivat koko tästä lume-demokraattisesta äänestysjärjestelmästä, jos kansan annettaisiin oikeasti päättää, että ketkä valitaan johtoon.Niin tämän takia kaikki viimeaikaiset vaalit ovat olleet täyttä mainostoimistojenkin värittämää illuusiota massoille. Kokoomuksesta sai mainostoimisto tehtyä muutamassa viikossa työväenpuolueen jne. Tämä kaikki tällainen mainostoimistojen kautta harjoitettu illuusio massoille yhdistettynä politiikkaan on häikäilemätöntä toimintaa, koska enemmistö on edelleen unessa ja kaikki nuo mainistoimistojen valheelliset mainoslauseet esim. Kokoomuksesta ovat täyttä soopaa.

Meidän kaikkien Suomalaisten alitajuntaan vaikutetaan päivittäin tällä meidän tiedostomattomaan mieleen vaikuttavalla suggestiolla. Se  muokkaa näillä keinoilla valtaväestön ajatusmaailmaa ja näin valtamedia pystyy pitämään massat tässä unessa, jolloin jokainen siinä suggestiivisessa unitilassa oleva ihminen ei kykene hahmottamaan, että hän on ihmisyksilö, jolla on todellisuudessa koko ajan ollut täysi vapaus muuttaa ajatusmailmaansa ja lakata kohdistamasta enää alitajuntaansa noita hänen alitajuiseen mieleen kohdistettuja valheita. 

Tämä tietoisen mielen toimintamekanismi täytyisi saada opetettua jo lapsille peruskoulussa, niin johan olisi valtioiden taloudellisen orjuuden takana oleva pankkiirielitti joutunut pahaan jamaan, kun lapset alkaisivat jo ajatella omilla aivoillaan.  

Nyt heidät on opetettu edelleen kilpailemaan toisiaan vastaan ja uskoteltu, että kaikki tieto tulee vain heidän ulkopuoleltaan ja sen saa kertoa vain tietyt ulkoiset auktoriteettiset tahot. Mutta google on ollut jo useita vuosia olemassa ja siihen toinen äärimmäisen tärkeä työkalu on "avoin mieli", jolla pystyy hakemaan tietoa paljon helpommin, kuin lähteä kirjastoon tonkimaan tietoa.


Lähteet: http://www.reuters.com/news/picture/2014/11/08/us-usa-florida-homeless-chef?articleId=USKBN0IS0D720141108&slide=1

http://news.yahoo.com/chef-90-faces-jail-fines-feeding-homeless-121414540.html