http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 14, 2014

Euroopan komissio haastettiin oikeuteen TTIP vapaakauppasopimuksen neuvottelujen salaamisesta


Euroopan komissiota vastaan nostettiin kanne Euroopan unionin tuomioistuimessa Luxemburgissa, koska komissio ei noudattanut eurooppaoikeuden vaatimaa julkisuutta vapaakauppasopimusneuvottelujen kohdalla. 

Kanne nostettiin sen jälkeen, kun komissio katsoi niin sanotun eurooppalaisen kansalaisaloitteen olevan soveltumaton kauppaneuvotteluihin.Portugalin Eurooppaministeri Bruno Maçães totesi viime viikolla Lontoossa vapaakauppasopimuksen vastustajista, että he ovat epärationaalisia ja normaalin logiikan ulkopuolella, mutta samalla poikkeuksellisen älykkäitä. Eli ovat näin ollen jo valveutuneita EU-maiden kansalaisia.

Maçães päästi vielä loppuun suuren emävalheen todetessaan, että "Tässä ei tapahdu mitään salailua: kyseessä ovat kaikkien aikojen läpinäkyvimmät neuvottelut."

Internet-sensuuriin tähdännyt ACTA-sopimus salattiin ja neuvottelut käytiin salassa.

Nyt TTIP vapaakauppasopimusneuvottelut käydään salassa ja virkamiesten mielestä mitään salattavaa ei ole. Kuinka tyhminä ne oikein meitä pitää ?

ACTA ei mennyt läpi kun Hollanti kaatoi sen lopulta ja salainen maailmanhallinto sai takkiinsa. Nyt vaan tämä TTIP on suurempi maailmanpoliisivaltio USA:n sekä monikansallisten yhtiöiden yhteinen taloudellinen EU-maihin kohdistettu vallankaappausyritys ja meillä myös Suomellakaan ei olisi oikeutta puolustaa taloudellisia oikeuksiamme näiden valtionryöstäjien edessä.


Luvassa kun on Suomen työmarkkinoiden tappotalkoot, jos tämä USA:n ja EU:n väliset salaiset TTIP-neuvottelut menevät läpi. Suomen kansalta ei kysytä mielipidettä, että haluavatko he monikansallisten yhtiöiden tuhoavan Suomen työmarkkinat lopullisesti vai ei.

Euroopan unionista eroamisestakin pitäisi järjestää kansanäänestys, mutta siihen ei yksikään oppositiopuolue uskalla ryhtyä, koska kyseessä on vieläpä "valeoppositio".


Lähde: http://www.hs.fi/talous/a1305896602284