http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 13, 2014

Iltasanomat käänsi kansalaisjournalisti sanan nurinpäinIltasanomat käänsi koko kansalaisjournalismin nurinpäin, kun se julkaisi MH17 koneen turmasta artikkelin otsikolla; "Paljastiko suomalaisinsinööri tovereineen, mitä oikeasti tapahtui".Insinööri Veli-Pekka Kivimäki tuotiin nyt julkisuuteen, että kuinka hän olisi saanut selville muiden netissä toimivien kansalaisjournalistien kanssa, että Itä-Ukrainan olisi ollut syypää MH17 -lennon pudottamiseen.

Silloin kun 17. heinäkuuta 2014 Hollannista ilmaan lähtenyt MH17 -lento pudotettiin alas, niin valtamedialla oli jo valheet uutisoitavaksi tuoreenaan, että jos kerta jo tuolloin syytettiin Itä-Ukrainaan tämän lavastetun MH17-lennon pudottamisesta, niin mitä työtä nämä kansalaisjournalistit sitten ovat siihen enää lisää tehneet?

Kansalaisjournalismi on sitä, että yksittäinen kansalainen tai suuremmat joukot käyttävät omia aivojaan ja ottavat selvää mm. internettiin ladattujen kuvien perusteella, että minkälaisia fyysisiä vaurioita on tullut tuohon MH17 lennon konevaurioihin. 


Kansalaisjournalistit ottivat selvää, että minkälaisia vaurioita koneeseen tuli ja ne olivat SU-25 hävittäjäänkin sopivan tykin kokoisia reikiä. Siinä ei ollut pommista tietoakaan noissa jäljissä, kuten taas Iltasanomat väittää näiden kansalaisjournalistien tulleen siihen päätökseen, että BUK-ilmatorjunta ampui tuon koneen alas.

Aitojen kansalaisjournalistien työ ei kuitenkaan kelpaa koska siitä löytyy totuus tämänkin MH17 lennon pudottamiseen. Ukrainan ilmavoimien SU-25 hävittäjä ampui alas, mutta valtamedia valehteli ja syytti lännen demonisoimaan Itä-Ukrainaa. Tutkiva journalismi, eli kansalaisjournalismi on sitä, että jokaisella Suomenkin kansalaisella on oikeus ottaa selvää eri asioista ja yleensä nämä asiat liittyvät enemmän tai vähemmän valtamedian tuottamiin harhakuviin, eli disinformaatioon.

Tutkivassa journalismissa joutuu aina käyttämään omia aivoja ja tämänkaltainen ajatustyöskentely voi olla vaikeaa, jos on perus tai oppikoulussa opetettu uskomaan vain ulkoisiin auktoriteetteihin. Sillä aito ihmisen avoin mieli ei käsitä enää mitään ulkoisia auktoriteetteja, jotka määrittävät sen, että mikä on totta ja mikä ei. Valtamedian massauutisointi on pääasiallisesti propagandaa, jolla on tarkoitus muokata valtaväestön alitajuntaa ja pitää heidät pelossa, koska pelko on paras valtaväestön hallintatyökalu. Silloin ihmiset eivät löydä omaa todellisinta itseään ja pysyvät mielummin kollektiivisessa unitilassa. 

Kautta aikojen tämän kansallisen unitilan polttoaine on ollut työelämän oravanpyörässä juoksun lisäksi viihdeteollisuus sekä teollisuuteen liittyvä jatkuva kuluttaminen, kun materialistinen maailmankatsomus perustuu jatkuviin ulkoisiin ärsykkeisiin. Osta sitä osta tätä... Tätä sinä nyt tarvitset päällesi. Mainostajat kyllä osaavat vaikka muoviämpärin perusteella markkinoida se juuri oikealle kohderyhmälle, kuten on nähty muutamien kauppakeskusten avajaisten suurjonoissa.

Mutta vieläkään ei yksikään liike mainosta, että tule tänne niin me kauppaamme teille yksilötietoisuuden parhaaseen kilohintaan. Tietoisuus kun ei ole kauppatavaraa, vaan se pyritään salaamaan viimeiseen asti ja sitä varten tämä koko systeemi on aikanaan rakennettu niin hiuksen hienosti kestäväksi, että tämä maailman salainen maailmanhallitus saisi toimia kulisseissa rauhassa.

Suurin salaisuus jonka he ovat onnistuneet salaamaan koko ihmiskunnalta on se, että kuinka suuri voima meillä jokaisella ihmisellä on jo luonnostaan sisällämme. Rakkauden voima kun on materian pimeitä voimia tuhansia kertoja voimakkaampi ja tämän positiivisen energian löytäminen on myös tämän korkeamman tietoisuuden avain ja se löytyy jokaisen sisimmästä.


Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288768553448.html?pos=ok-nln

http://rt.com/op-edge/177388-mh17-cia-false-ukraine/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/08/valokuvat-osoittaa-mh17-turmakoneen.html 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=11432