http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 26, 2014

Russofobia jatkui mediassaEduskunnan turvallisuusvaliokunta julkaisi tänään russofobiaa sisältävän raportin Venäjästä, joka päätyi myös Iltalehden etusivulle.  Siinä Venäjää luonnehditaan pahan valtakunnaksi sekä kuvataan vaaraksi naapureilleen.

Kuvassa Iltalehden propaganda otsikko.


Tuohon russofobiseen raporttiin ei kuitenkaan juuri yksikään kansainvälinenkään asiantuntija uskaltanut kommentoida omilla nimillään. 

Eräs näistä oli anonyymina pysytellyt virolaiskirjoittaja, jonka mielestä Ruotsin ja Suomen asema Naton ulkopuolella on tällä hetkellä toiseksi vakavin turvallisuusriski Pohjois-Euroopassa.

Eduskunnan turvallisuusvaliokunnan puheenjohtaja on kansanedustaja Päivi Lipponen (sd.) ja raporttia valmistellutta ryhmää on vetänyt entinen puolustusministeri Stefan Wallin (r).Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on kertonut julkisuudessa, että kuinka Venäjällä yritetään nyt vallankaappausta ja Putin syöstä vallasta näillä pakotteilla.

Pentagonin sisäpiiristä huhuiltiin jo 2013 maaliskuussa, että kuinka USA:n armeijan sisällä varaudutaan sotaan Venäjän kanssa.   

Yhdysvaltain valtionvelka on tällä hetkellä jotain käsittämätöntä luettavaa:  


USA:n valtionvelka on siis nyt jo 17 956 618 548 228 dollaria

Se tekee 56 233 dollaria per kansalainen ja ihmisiä jenkeissä asuu jo yli 316 miljoonaa.

USA:n valtionvelka per veronmaksaja on 153 390 dollaria.

Kun tämä yksityisten huumeraha-pankkien tyhjästä ilmasta painama roskavaluutta dollari on jo konkurssissa, niin USA:n hallinnolla ei ole enää muuta keinoa, kuin alkaa valmistelemaan suursotaa Venäjää ja Kiinaa vastaan. Tästä tässä russofobiassakin on kysymys. Sillä ei nämä Suomen Erkkomedian (Sanoma osakeyhtiö) harjoita venäjävihaansa täysin turhaan, vaan sen taakse kätkeytyy aina jokin syvempi poliittinen agenda.

Suomi on jo Ruotsin kanssa pakotettu allekirjoittamaan Naton kanssa tehty kauttakulkusopimus (isäntämaasopimus), jolla sotilasliitto Nato on ottamassa komennon Suomessa.

Kaikki nämä suunnitelmat liittyvät siihen, että pankkiiri-eliitti saisi vielä seuraavien vuosien kuluessa aloitettua III-maailmansodan lavastetulla sota-provokaatiolla. Mainilan laukauksetkin olivat lavastettu "false-flag" provokaatio.

Suomen kansalta ei olla kysytty, että haluaako ne sotilasliitto Naton tunkeutuvan tänne ja ottavan haltuun jokaisen sataman ja lentokentän. Touhu on kuin II-maailmansodan ajoilta Natsi-Saksan kanssa. 

 

Jos nyt Viron valtionjohto on huolissaan siitä, että Suomi ja Ruotsi eivät ole vielä Naton jäseniä, johtuu siitä että jos suursota tulee, niin Virohan miehitetään Venäjän toimesta ensimmäisenä. 

Viro kun haluaisi, että Suomi ja Ruotsi joutuisivat myös pommitusten kohteeksi. Niin miten Nato -jäsenyys parantaisi Ruotsin ja Suomen turvallisuutta?Sotilasliitto Nato ei ole koskaan puolustanut yhdenkään jäsenmaansa puolia, jos sinne on hyökätty. Vaan se on käyttänyt aina toimintaansa tuhoisalla voimalla hyväkseen ja laajentanut reviiriään jatkuvasti kohti Venäjää. 
Natolla toimi aikanaan maanalainen terroristiverkosto, joka lavasti mm. Italiassa terrori-iskuja poliittisten vastustajien nimiin. 

Jos Nato on jo aiemmin paljastanut todelliset kasvonsa, niin sen toimintamallit eivät juuri vieläkään eroa noista menneistä ajoista.

1970-luvulla aktiivisimmin toiminut operaatio Gladio oli pääasiassa CIA:n organisoimaa terrorismia etelä-euroopassa.

Gladion olemassaolo paljastautui julkisesti vasta vuonna 1990 Italiassa, kun silloinen pääministeri Giulio Andreotti toi sen julki. 

Salaisen operaatio Gladion verkostot ulottuivat Italiassa aina vapaamuurariloosi P2:n asti. 

P2-loosilla oli myös yhteydet Italian mafiaan. 

Vuonna 1980 P2-loosi järjesti pommi-iskun Bolognalaisella rautatieasemalla, jossa sai surmansa 85 ihmistä. Tuolla terrori-iskulla P2-loosi yritti estää kommunististen puolueiden nousun Italiassa ja tästä syystä pommi-iskun syylliseksi lavastettiin kommunistiset tahot.

 
Kuvassa Italian pääministeri Aldo Moro ja USA:n ulkoministeri.
Kuva on otettu vuodelta 1974, jolloin molemmat toimivat viroissaan.


Vuonna 1974 Italian silloisten kristillisdemokraattien johtaja ja pääministeri Aldo Moro tapasi silloisen USA:n ulkoministeri Henry Kissingerin, jolle Moro kertoi kuinka halusi tehdä maassaan kommunistien kanssa yhteistyötä hallitustasolla asti. Kissinger taas varoitti Moroa lähestymästä kommunisteja. Tämä johti sitten siihen, että Moro kidnapattiin ja murhattiin CIA:n toimesta vuonna 1978 Roomassa.

Näin tämä Illuminatin vapaamuuraritahojen organisoima globaali valtapeli on aina toiminut, että yhdelläkään poliitikolla ei ole varaa toimia ominpäin. Mutta nyt Venäjän valtion suhteen Putinilla on näiden eliitin mielestä liikaa valtaa ja Venäjän valtio on liian omavarainen, joten tämä täytyisi nyt tuhota kaikilla keinoilla. 

Läntiset tiedotusvälineet käyvät yötä päivää useiden miljardien arvoista informaatiosotaa valtioidensa väestöjä vastaan, koska syöttävät heille tätä poliittista venäjäviha -agendaa sisältäviä uutisia. Heidät kun tulisi saada vihaamaan Venäjää ja Vladimir Putinia, jotta Nato saisi tiukemman otteen näistä valtioista. Venäjän karhu on kyllä olemassa, mutta se on vain sinun mielikuvituksessasi, joten sinä olet siitä vastuussa että minkälaisen karhun siellä näet.