http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2014

Vallankumous on jo täälläAktivistit Susanna Kaukinen ja Auvo Rouvinen keskustelivat Suomen väistämättömästä vallankumouksesta n. tunnin mittaisella videolla. 

Rouvinen toi hyvin ilmi näkemyksensä siitä, että mitenkä Suomen eduskunta hajoaa lopulta itsestään, kun 90 % kansasta asuu sillan alla ja rupeaa varastelemaan.

Kapitalistinen järjestelmä on tullut tiensä päätökseen ja Suomen BTK:n tilanne on tällä hetkellä heikompi kuin koskaan.


Ei tarvitse ollakseen talousnero, että ymmärtää jotain tästä ylemmästä kaaviosta ja huomaa, että kuinka Suomen valtio alkoi velkaantumaan vuonna 1995. 

Minne Suomi liittyi vuonna 1995 jäseneksi ja kuinka päättäjät lupailivat, että siitä tulisi olemaan työllisyydelle parantavia vaikutuksia. No toisin kävi, kun Suomen pankki menetti EU-jäsenyyden jälkeen oikeuden luoda omaa rahaa ja alkoi velkaantumaan. Koska Suomen valtio joutui nyt ottamaan velkaa yksityisiltä pankeilta ja alkoi velkaantumaan.

Suomen kansalle ei olla kuitenkaan kerrottu, että miksi Suomen valtio velkaantuu ja kuten Auvo Rouvinen tuolla Youtube -videossa toteaa, kuinka tiedotusvälineet eivät kerro koskaan syitä, vaan pelkkiä seurauksia ja näin massat pidetään unessa.Tietoisuuden vallankumous on jo nyt käsillä ja se tapahtuu internetissä. Ylläoleva rakentava keskustelu näiden kahden aktivistin välillä on osoitus siitä, että nyt on tullut aika, jolloin Suomen kansa herää tästä EU:n aiheuttamasta painajaisunesta ja alkaa vaatimaan muutosta.

VIVA LA REVOLUTION