http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 29, 2014

Suomen ulkoministeriö on määrännyt toimittajia kirjoituskieltoon TTIP-sopimuksesta


Toimittaja Jaana Kivi oli ensimmäisiä toimittajia, jotka kirjoittivat Suomessa TTIP-sopimuksesta ja pääsivät jyvälle siitä, minkälainen ryöstösopimus sieltä EU-maihin on luvassa. No ei mennyt kauan kunnes Suomen ulkoministeriö otti yhteyttä Kiven työnantajaan ja vaativat kaiken kriittisen äänen EU:n ja Yhdyvaltain välisestä TTIP-sopimuksesta vaikenemaan. Toimittaja Jaana Kivi joutui lopulta lähtemään yli puolen vuoden hermolomalle.

Tässäkö meillä näkyy toimittajien sanavapaus Suomessa, että ulkoministeriö puuttuu siihen mitä saa kirjoittaa ja mitä ei.

TTIP-sopimusneuvotteluja käydään salassa, joka kuvastaa sitä kuinka koko sopimus ei kestä päivänvaloa ja tämä on salaista kabinetti-politiikkaa harrastavalle eliitille hyvin tyypillistä. Kivi kertoi saaneensa myös rankkaa kritiikkiä myös pääministeri Alexander Stubbilta, joka sanoi hänelle kuinka EU:n kauppasopimus politiikka on isojen poikien leikkiä, jonne on turha tulla näppejään polttamaan.

Stubb väitti vielä, että Suomen media olisi levittänyt TTIP-sopimuksesta vääriä tietoja, jotka olisi hänen mukaansa syytä korjata ja korvata positiivisilla tiedoilla.  

Mitä positiivista siinä on, että monikansalliset yhtiöt tulevat ja tuhoavat Suomen työmarkkinat?

Kiven mukaan tuntuu joskus skitsofreeniselta, että toimittajalta vaaditaan yhtä aikaa sekä kriittisyyttä että puolueettomuutta.

Millainen toimittaja on sellainen, joka ottaa asioista selvää, perehtyy niihin, mutta ei muodosta mitään omaa näkemystä? Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin robottitoimittaja, ihmiskone. Journalistisia valintoja tehdään tietoisesti tai tiedostamatta.  Toimittajien alkuperäinen tarkoitus olisi kertoa asioiden totuus, mutta sotaa lietsova valtaeliitti (Military Industrual Complex) käsissä valtamedia syöttää alitajuntaamme vain valheita ja toimittajilla ei ole enää valtaa käyttää omia aivojaan. Joten tämä on miltei sama, vaikka toimittajat korvattaisiin vielä kyborgeilla joku kaunis päivä. 

Blogin perustaminen onkin tämän johdosta paljon helpompi keino saada näitä salattuja asioita kuten TTIP-sopimusta kuuluviin ja blogin voi perustaa kuka tahansa. 

Seuraaviin osoitteisiin voi perustaa blogin ja alkaa kertomaan mm. siitä mitä täällä maailmassa oikeasti tapahtuu.

https://www.blogger.com

https://fi.wordpress.org/

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ 

http://aamulehdenblogit.ning.com/ Samalla kun isot herrat yrittävät vaijentaa toimittajia kertomasta totuutta TTIP-sopimuksesta, niin yhä harvempi määrä suomalaisista luottaa enää tämän korporatiivisen mediaan sanaan.


 

Uutisointi kun on keskittynyt mm. Venäjävihan lietsomiseen ja kenen siitä pitäisi maksaa ? 

TTIP-sopimuksesta ei vain jostain syystä pysty lukemaan näiden roskalehtien sivuilta, koska Suomen ulkoministeriö ja USA:n hallinto ei anna lupaa Suomen toimittajia kirjoittaa siitä kriittisesti. 

Helsingin sanomien toimittajia sitoo myös samat säännöt, että omien aivojen käyttö ei ole sallittu toimiessa ammattitoimittajana. Vaaditaan siis yhtä aikaa sekä kriittisyyttä että puolueettomuutta.

Bloggareilta ei sen sijaan vaadita vielä näin paljon rajoituksia, mutta juuri äsken Suomen aluevalvontavirasto (AVI) aloitti bloggareihin kohdistuvan sanavapauden rajoittamisen kieltämällä nimeämästä mm. VISKI-sanan käytön yksityisissä blogeissa. Näin synnytettiin VISKI-kohu.Tässä on kuitenkin kyse jostain aivan muusta, kuin mistään alkoholibloggareihin kohdistetusta sanavapauden rajoittamisesta. 

Huomio kohdistuu enemmän näihin blogeihin, joissa kerrotaan maailman asioista suorasukaisesti ja peittelemättä. Kun näissä foorumeissa ei enää mainosteta mitään alkoholituotteita, vaan keskitytään itse asian ytimeen ja kerrotaan totuus. 

Informaatiosota on siirtynyt internettiin ja juuri tämä, että kun bloggarit ovat saaneet enemmän valtaa käyttää tietoa suurena voimana, niin tämä on saanut eliitin varpailleen. Siksi Suomen aluevalvontavirasto sekä viestintävirasto tuolla jo suunnittelevat, että mitenkä saataisiin näitä blogeja hävitettyä ja kiellettyä Suomen kielen käyttö näissä blogeissa.


Valtaeliitin tahot kokevat nyt suurta sanavapauden kuolinkamppailua ja yrittävät tehdä kaikkensa, jotta saisivat Euroopan ja läntisten alueiden internetin sanavapauden tukahdutettua. Mutta he eivät voi tehdä mitään, koska tieto on valtaa ja ihmiskunta elää tällä hetkellä tietoisuuden evoluutiota, jossa valveutuneiden määrä kasvaa. Tämä vie koko ajan lisää valtaa pois tältä Illuminatiksi itseään kutsuvalta eliitiltä.  

Valta on todellisuudessa sinulla itselläsi, jos annat siihen valveutuneen mielesi toimesta luvan ja tämä on suurin salaisuus, mitä The Illuminati- eliitti yrittää pitää salassa koko maailman väestöltä. 

He ovat onnistuneet kyllä luomaan aika nerokkaan järjestelmän, jossa ulkoiset auktoriteetit (mm. uskonnot esim. media) sanelevat televisiouutisissa mikä on totta ja mikä ei. Sekä viihdeteollisuuden vaikutus valtaväestöön on suuri. 

Mutta se ei estä ketään ihmistä kyseenalaistamasta tätä koko sirkusta ja valveutumaan sen seasta. Jolloin hänestä tulee lopulta individualistinen yksilö, joka sisäistää tuon totuuden, että todellisuudessa meillä ihmisillä on itsemääräämisoikeus ja valta-asema olla vapaita mielen tasolla. Sen jälkeen läntinen valhemedia ei enää pääse ulottumaan sinun mieleesi ja muokkaamaan sitä päivittäisellä propagandastisella aivopesullaan.


Lähde:  http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3268497/%E2%80%9Dstubb-painosti-kirjoittamaan-myonteisemmin-ttip-kauppasopimuksesta%E2%80%9D 

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3187896/asiakirjavuoto-paljastaa-julkiset-palvelut-vetta-myoten-mukana-ttip-neuvotteluissa 

http://www.hs.fi/kotimaa/a1412992673442 

http://minaisa.blogspot.fi/2014/10/pyry-ja-viskit-olutexpo.html