http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 28, 2014

Ukrainalaiskenraali: CIA oli Ukrainan vallankaappauksen takanaUkrainalaiskenraali Yan Kazmirovich paljasti totuuden Ukrainan vallankaappauksesta ja kertoi CIA:n olleen sen takana.

Nyt se totuus tuli jo korkea-arvoisen Ukrainan sotilasviranomaisen suusta, mutta läntinen valhemedia jatkaa russofobista informaatiosotaa ja totuutta Maidanin aukion tapahtumista ei kerrota. Vain valveutuneet saavat totuuden selville käyttämällä internettiä hyväkseen, sekä itsenäistä ajattelua. 


Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n käyttö vallankaappauksissa on hyvin tavanomainen keino, jolla pankkiiri-eliitti pyrkii saamaan ei tottelevien valtioiden sisälle haluamansa järjestyksen ja Ukrainan kohdalla vallankaappaus järjestettiin, koska Janukovitsin hallinto ei hyväksynyt EU:n tarjoamaa assosiaatiosopimusta. 

Maidanin aukiolla 2014 keväällä toteutettu verilöyly lavastettiin Janukovitsin hallinnon toteuttamaksi CIA:n toimesta ja näin hänet saatiin pois vallasta. Näin maailmanpoliisivaltio USA sai taas tahtonsa läpi ja sai kaapattua vallan Ukrainassa. Nyt Ukrainaa ollaan liittämässä pikapuoliin Naton jäseneksi ja tämä kaikki Ukrainan geopoliittinen kehitys on CIA:n toimesta organisoitu.

Samalla kuluvan vuoden kuluessa Ukrainan hallinnon kultavarannot putsattiin pois lähes kokonaan. Suurin osa vietiin Yhdysvaltain keskuspankin holveihin.   


Kuva: Ukrainan hallinnon kultavarannot putsattiin 2014 keväällä
Yhdysvaltain keskuspankin toimesta. Kuva on otettu 
Ukrainan keskuspankista keväällä 2014, jolloin aseelliset USA:n 
keskuspankille työskentelevät joukot kävivät putsaamassa Ukrainan
keskuspankin kultavarannot. Valhemedia ei ole puhunut asiasta sanallakaan.


Totuus Ukrainan kriiristä on kuitenkin selvillä kaikille valveutuneille, jotka ovat jaksaneet ottaa asiasta selvää ja käyttäneet sen selvittämisessä omia aivoja hyväksi. Koska muuten nämä asiat eivät valkene, jos siinä käyttää vanhaa auktoriteettiuskoon perustuvaa mieltä.

Valtamedia käyttää jatkuvasti jokaisen meidän mielikuvitusta hyväkseen ja on rakentanut informaatiosotansa sille, että jokainen uutinen ja sen propaganda uppoutuu ihmisen alitajuntaan, jolloin hänen tietoinen mielensä ei kykene hypnoosissa kyseenalaistamaan tuota väärää tietoa ja näin valheesta tulee totta alitajunnan ansiosta.

Mutta siinä vaiheessa, kun alkaa tietoinen ajattelu, niin se mahdollistaa jo jokaisen yksittäisen ajatuksen tiedostamisen ja estää vanhan auktoriteettiuskoon perustuvan suggestion toiminnan, joka johtaa heräämiseen. Näin informaatiosota menettää otettaan päivä päivältä, kun massojen herääminen on jo kiihtymään päin. Sitten eliitin täytyy alkaa leimaamaan Suomen valveutuneita mm. Venäjän trolleiksi jne. Aina keksitään joku leimaava nimi, jolla saadaan nukkuvat massat tuomitsemaan nämä valveutuneet suomalaiset. 

Totuus on kuitenkin se, että sinä olet ihmisyksilö, jolla on oikeus ajatella itsenäisesti ja kyseenalaistaa jokainen sionistisen median propagandaviesti mitä ne syöttää. Koska tällä kaikella valheellisella tiedolla eliitti pyrkii hallitsemaan massoja ja heidän ajatteluaan, jotta tämä valheeseen perustuvan globaalin ja sairaan yhteiskuntajärjestelmän mylly voisi vielä pyöriä eteenpäin myös huomenna. 

Mutta siihen ei tarvita kuin vain kriittinen massa, joka saavuttaa vanginvartijatietoisuuden asteen. Niin se kaataa lopulta koko tämän Illuminatiksi itseään kutsuvan negatiivisen eliitin vallan. Siinä kaatuu silloin myös kaikki satanistiset vapaamuurariloosit kerralla ja tämä korruptoitunut salaseura piirileikki tulee tiensä päähän.