http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2014

Aktivistit tukivat poliisien mielenilmaustaPoliisien mielenilmaus keräsi Helsinkiin n. 1000 poliisia ja olimme paikalla muutamien yksittäisten aktivistien kanssa, antamassa henkisen tukemme tälle poliisien määrärahojen leikkaukselle, jolla eliitti raivaa tilaa fasismille.Iltalehti leimasi nämä poliisien mielenilmausta tukeneet kansalaisaktiivit anarkisteiksi, vaikka Anonymous-Finland olikin yksi tapahtuman tukijärjestäjistä. 

Paikalla oli lukuisia mielenosoituksissa aktiivisesti viime-aikoina käyneitä aktiiveja ja tämä pieni joukko oli se henkinen tuki, jota poliisien mielenosoitus tarvitsi taakseen. 

Tätä pientä porukkaa Suomen eliitti nimittää milloin ääriradikaaleiksi ja milloin kasvottomiksi anarkisteiksi. Vaikka meidän takana on täysin yksittäisiä Suomen kansalaisia, joiden tietomäärä ylittää tuhansia kertoja tavallisen normikansalaisen tietoisuuden, että kas kummaa kun tieto onkin valtaa.

Mutta valhemedia yrittää lakaista nämä mielenosoitukset maton alle ja kääntää huomion pois taas Putiniin. On kuitenkin tullut aika kääntää huomio valheellisesta mediakontrollista omaan todelliseen itseen ja perustaa elämänsä aidolle rakkaudelle, joka on paras väline kohti tietoista heräämistä tästä kilpailuyhteiskunnan unesta. 

Tietoisuuden vallankumous on jo täällä ja se sinun täytyy ensin itse tiedostaa oman korkeimman itsen läsnäollessa.


Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288774772881.html