http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 14, 2014

MTV:lle salaisia poliisirekisteritietoja kaupitellut KRP:n poliisi on kuollutMTV:lle salaisia tietoja myymässä ollut KRP:lle työskennellyt kuoli. Rikostutkintaa johtava kihlakunnansyyttäjä Tapio Mäkinen tiedotti, ettei tapaukseen epäillä liittyvän rikosta.

Tietoja kaupitellut henkilö oli MTV:n mukaan aiemmin antanut paikkansa pitävän tiedon KRP:n terrorismirikostutkinnasta. 

Rikosnimikkeet ovat tässä tapauksessa törkeä lahjuksen ottaminen ja virkasalaisuuden rikkominen.

Sanoisin kyllä, että aina silloin kun poliisi julistaa heti ensimmäisenä kuolleen henkilön löytämisen, että tapaukseen ei liity rikosta. Varsinkin jos kyseessä on joku tällaiseen poliittisesti arkaan asiaan liittyvä virkamies, niin jo todennäköisyys siihen, että juuri tällä KRP:n poliisimiehellä sydän sanoi näkemiin, kun oli erehtynyt vuotamaan tietoja MTV:lle on todella pieni todennäköisyys.

Toimittajat saavat tästäkin tapauksesta kirjoiteltavaa tulesiksi viikoiksi ja poliisin taholla ollaan vaivaantuneita, että tämä asia nousi jo MTV:n uutismediassa julkisuuteen.

Voi vaan arvata, että oliko nuo arkaluontoiset tiedot mahdollisesti peräisin tästä KRP:n salatusta poliisirekisteristä jossa on jo yli 9000 Suomen kansalaisten nimet, joiden epäillään syyllistyneen tulevaisuudessa rikokseen. Sitten kun mahdolliset ajatusrikokset saadaan tuotua esille.

Poliittinen vainonta Suomessa on kuitenkin täysi tosiasia jos vähänkään on ollut mukana esim. aktivismissa. Sillä jo pelkkä mielenosoituksiin osallistuminen riittää siihen, että suojelupoliisi Supo tekee sinusta turvallisuusmerkinnän ja saatat menettää sen johdosta työpaikkasi ja lopulta koko työurasi. Koska toisinajattelijoita oikeasti pelätään eliitin puolella, koska heidän toiminnan laajuus esim. internetin avulla tavoittaa joap satojatuhansia ihmisiä ja vie eliitiltä valtaa pois pelkkien kansallisten asennemuutosten kautta.

Sanavapaus internetissä onkin sen vuoksi vielä toistaiseksi kaikille muodollisesti mahdollistettu oikeus, jota nyt TTIP-sopimuksenkin salaisilla juonitteluilla haluttaisiin saattaa loppuun. Suomen vanha perustuslaki käsitti vielä mielenilmaisuvapauden ja uskonvapauden... Sekin halutaan riistää meitä pois.
Lähde: http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/60702-krp-tutkijan-epaillaan-myyneen-tietoja-mtvlle-nyt-mies-on-kuollut

http://yle.fi/uutiset/hs_syyttajat_saivat_tiedot_poliisirekisterista_kotietsinnalla/6838371