http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 23, 2014

NSA jatkaa edelleen kansainvälistä vakoilua


 

Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) jatkaa edelleen ulkomaisten puheluiden salakuuntelua.

Vaikka Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ilmoitti 2014 tammikuussa, ettei NSA:n tulisi enää jatkossa kerätä ulkomaisten puhelujen metadatan keräämistä.

NSA vakoilee jatkuvasti Microsoftin, Applen, Googlen ja Yahoon keskuspalvelimilta ihmisiä ympäri maailman. Vuosi sitten The Washington Post sai käsiinsä tämän dokumentin, jonka mukaan NSA:lla on pääsy näiden edellämainittujenkin suuryhtiön tietokantoihin. Mukana ovat kaikki suurimmat verkkoyhteisöt: Google, Gmail, Youtube, Yahoo, Facebook, Microsoftin Hotmail ja Skype, Apple, AOL Mail.


Mutta vaikka isoveli valvoo verkossa, niin internetissä vallitsee edelleen sanan sekä mielipiteen ilmaisuvapaus, jota on puolustettava viimeiseen asti. Internet on vielä se työkalu, jonka kautta planeetan resurssit ryövännyt eliitti tulee lopulta tuhoamaan itse itsensä, koska sen toiminta ei kestä päivänvaloa ja totuus muuttaa tämän kaiken hajonneen järjestelmän lopulta uudeksi ja toimivaksi. Siinä tulevassa aikakaudessa ei ole enää tilaa tälle vanhalle riistämiselle ja henkiselle alistamiselle, johon tämä tuhoisa yhteiskuntajärjestelmä on perustunut. 

Ihminen kun ei ole mikään koneen jatke, jonka täytyy juosta itsensä puhki vain sen takia, että joku ylempi öky-porvaristo saisi riistettyä lisää osinkoja itselleen. Sillä tämä koko nykyinen talousjärjestelmä perustuu suunnattomaan eliitin ahneuteen, joka tulee lopulta tuhoamaan heidät lopullisesti. Koska henkisen ja taloudelisen riiston aika on tullut tiensä päähän.

NSA:n valta murenee tämän kaiken seassa ja mitä enemmän ihmiskunta herää unestaan, niin sitä vähemmän tämä vakoilukeskus enää hyödyttää yhtään globaalin sotilasteollisuuden elintä. 

Mitä NSA oikeastaan valvoo, muuta kuin yrittää pysyä kärryillä siitä, että kuinka valveilla ihmiset alkavat olemaan ja jos valveutuneet ihmiset tuntevat toisensa, niin silloin he ovat NSA:n logiikan mukaan terroristeja. Sillä jokainen valtiollisen vallan vastustaja leimataan The Patriot Act -lain mukaan sellaiseksi.Sen sijaan lun kerta USA:n armeijallakin on jo Area 51:n holveissa ne huipputekniset laitteet, niin voisivat ensimmäisenä teleportata tämän koko Illuminatin negatiivisesti valaistuneiden eliitin sinne, mistä ovat tänne alunperin tulleetkin (Orionilta). Siellä kun ei taas olisi ketään miljardien ihmisten massoja, joita voisi mielivaltaisesti hallita ja pitää unessa.