http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 10, 2014

Sotilasliitto Nato aikoo järjestää massiiviset sotaharjoitukset Venäjän rajalla 2015Sotilasliitto Nato aikoo viedä 25 000 - 40 000 sotilasta Venäjän rajalle sotaharjoituksiin vuonna 2015. Asiasta kertoi Naton Pohjois- ja Itä-Euroopan joukkojen ylipäällikkö, saksalaiskenraali Hans-Lothar Domröse.

Samalla Nato aikoo perustaa n. 5000 - 7000 sotilaasta koostuvat nopean toiminnan joukot vuoden 2015 aikana. Eli ne pyritään saamaan toimintavalmiiksi tulevana vuonna. Joukkojen on myös määrä ottaa osaa tuohon suureen Venäjän rajalla pidettävään sotaharjoitukseen.

Herra kenraali nyt ei uskaltanut sanoa, että kyseessä saattavat sittenkin olla III-maailmansodan joukot ja tätä suursotaa pankkiirit nyt toivovat alkavaksi jonkin mahdollisen valehyökkäys provokaation (false-flag) johdolla vuoden 2015 aikana.

 

Suursota USA:n/NATO:n ja Venäjän/Kiinan välillä ei kuitenkaan onnistu, jos media ei saa sitä myytyä meille. Koska kaikki tämä "Venäjän uhka" sanojen toistelu mediassa on pelkkää suggestoivaa hypnoosia, jolla Suomen Erkkomedia (HS) etunenässä pyrkii pitämään russofobian yllä.

Aatos Erkko sai aikanaan myytyä Suomelle talvisodan ja siitä oli lähes yksin päävastuussa mediakentällä Helsingin Sanomat. Tämänkaltainen Venäjä vihaa ruokkiva uutisointi pitäisi kieltää lailla. Mutta niin kauan kuin Suomen valtamedian taustalla vaikuttaa tämä poliittinen sionistinen agenda, niin saamme lukea tätä Venäjävihaa ruokkivaa russofobiaa päivästä ja viikosta toiseen.

Suomen puolustusmenot nousee kohta, koska Suomi aiotaan liittää vielä jatkossa Natoon ja nämä nykyiset Naton Natsit tunkeutuvat vielä Suomeen. Tämä kaikki on suunniteltu ja lyöty lukkoon ja Suomen päättäjillä ei saisi olla mitään valtaa peruuttaa näitä vaarallisia suursotaan tähtääviä geopoliittisia suunnitelmia.

Euroopan unionin takana on nämä samat sionistisen valtaeliitin pankkiirit ja tästä johtuen Naton III-maailmansotaan tähtäävään geopolitiikkaan pakotetaan myös EU-maiden lisäksi skandinavian maat Norja (NATO), Ruotsi (NATO:n isäntämaasopimus) sekä Suomi (Naton isäntämaasopimus) mukaan. 

Suomen piti viimeksi 1939 päästää tänne Natsi-Saksan joukot ja seuraavaksi Naton sotajoukot aikovat ottaa täällä käskyvallan, siinä vaiheessa kun suursota Venäjää vastaan ollaan saatu alkamaan.Ukrainan kriisi johtui kokonaan siitä, että sen maan aiempi johto ei suostunut allekirjoittamaan EU:n tarjoamaa assosiaatiosopimusta, joka olisi köyhdyttänyt Ukrainan varoja entisestään. 

Sitten CIA toi maidanille Naton palkkaamia tarkka-ampujia ja syytti niiden aiheuttamista verilöylystä Ukrainan hallintoa. 

Tätä kaavaa on Yhdysvaltain maailmanpoliisihallinto käyttänyt CIA:n avulla lukuisissa maailmankolkissa, jos joku valtio erehtyy pistämään näille sionisteille vastaan. 

Kaikki tämä valtapeli perustuu näiden sionistipankkiireiden häikäilemättömään valtapolitiikkaan, jossa näillä yksityisomisteisilla pankeilla on monopoli rahanluontioikeudesta, joilla he pitävät valtiot sitten velkaorjuudessa. 

Mutta totuus on kuitenkin se, että rahaa ei voi kuitenkaan syödä ja jokainen voi nähdä kuinka Afrikassa nämä monikansalliset yhtiöt ovat onnistuneet ryöväämään kaivoja myöten sieltä kaiken pois. 

Kaikki tämä valtioiden velkaorjuutta lisäävä valtapeli on tarkoitettu vähentämään koko maailman kansoitusta. Meitä on kohta jo 7,5 miljardia tällä pallolla, mutta Illuminati-eliitin juoni olisi saada vähennettyä maailman väkiluku vain 500 miljoonaan. Näitä ylimääräisiä asukkaita eliitti nimittää mm. tuhriksi suursyömäreiksi.Microsoftin entinen pääjohtaja Bill Gates ei suinkaan haasaa miljardejaan rokotebisnekseen sen takia, että tuolla Afrikassa saataisiin parannettua lapsikuolleisuutta.Gates on avoimesti puhunut julkisuudessa, kuinka hän haluaisi rokotteiden avulla parantaa maailman lapsikuolleisuutta, eli lisätä sitä.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/nato_perustaa_eliittijoukot__venajan_rajalle_suunnitteilla_suuri_sotaharjoitus/7607223