http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 08, 2014

Kanadan entinen puolustusministeri myönsi avaruusolentojen olemassaolon


Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer oli 2014 alkuvuodesta RT-kanavan vieraana. Siellä hän toi julki näkemyksensä siitä, että avaruusolennot ovat todellisia ja ovat olleet tänne jo tuhansia vuosia yhteydessä.

Hellyer kertoi, kuinka ainakin neljän humanoidirodun tietedään olleen yhteydessä eri maiden hallituksiin ja kuinka erityisesti kylmän sodan aikana he olivat todella huolestuneita atomiaseiden käytöstä.

Suurempia ufotapauksia on Hellyerin mukaan tapahtunut myös Venäjällä ja eräässäkin tällaisesssa tapauksessa joku kirjoitti koko aiheesta kirjan, jonka sitten myöhemmin joku Ranskalainen taho osti pois markkinoilta. 

Tietoa siis on olemassa vaikka kuinka paljon, mutta yleinen ongelma tämän tiedon etsimisessä on edelleen tiedemaailman ufosalailu. Koska ne ihmiset, jotka perustavat maailmankuvansa edelleen ateististen lasien takaa, eivät kykene ajattelemaan edes ufo-ilmiötä itsenäisten ajatusten kautta. Vaan odottavat vain alitajuisesti, että kuinka vielä joskus tuo korruptoitunut tiede maailma kertoisi totuuden ufoista. 


USA:n armeijalla on ollut jo 40-luvulla salainen ufo-ohjelma sekä Area 51 tutkikohta pyöri pitkään salaisesti mustalla budjetilla, jossa USA:n armeija kehitteli ufo-teknologiaa ja rakensi mm. lentäviä lautasia.


Natsi-Saksalla oli myös salainen ufo-ohjelma sekä olivat muutamien humanoidirotujen kanssa yhteistyössä ja saivat sieltä kautta heidän teknologiaa käyttöönsä. 

Mutta kaikki nämä asiat on edelleen huippusalattuja armeijoiden toimesta ja eristetty salaisten TOP SECRET -kansioiden väliin.

Kaikki tämä salailu on tehty vain sen takia, kun tämä maailman pieni eliitti pelkää ,että tämän ufojen olemassaolon julkistaminen globaalisti maailmassa romuttaisi koko ihmiskunnan suggestiivisen vanginvartiatietoisuuden. Eli tekisi siis vihdoin ihmisistä vapaita, jonka jälkeen valtaväestöt alkaisivatkin tajuamaan, että keitä he alkujaan ovat. Sillä kaikki meistä ihmisistä eivät ole alkujaan täältä.Sillä n. 10 % koko tämän tellus planeetan väestöstä ei ole sielulliselta alkuperältään ihmisperäisiä, vaan ovat mm. tähdistöistä tänne tulleita vapaaehtoisia.

Heille jokaiselle on tarjottu tehtävä tänne tultuaan ja itse kukin varmasti tunnistaa, että jos tämä korkeampi kosminen tehtävä on jo mahdollisesti löytynyt.  Oli se sitte tällaisen blogin kirjoittaminen tai jotain muuta. Mutta sen tunnistaa siitä, että sydämen tasolla tuntee olevansa ns. oikealla tiellä.

Kaikki tämä n. 10 % tähteläisten osuus ihmisväestöstä on saanut vallassa olevat tahot pelon valtaan, koska kosmiset ihmiset ovat niitä, joiden käsissä tämän koko planeetan tulevaisuus ja kohtalo käytännössä on. Koska maallisten ihmisten puolelta ei lähde tarpeeksi valoa korottamaan tämän planeetan tietoisuutta. Joten tämän vuoksi aikanaan valon galaktisen liiton avaruusrodut päättivät auttaa tämän tellus planeetan kehitystä lähettämällä tänne tuon n. 700 miljoonaa vapaaehtoista. 

Lukuisat tähteläisperäiset sielut ovat kuitenkin jo ehtineet elää tällä planeetalla lukuisia elämiä, koska tämä matalavärähteinen planeetta olisi muuten liian raskas kenelle tahansa tähteläisperäisille sieluille. 

 

Syy siihen, miksi nämä edellämainitut asiat ollaan yritetty salata viimeiseen asti mm. USA:n sekä Britannian armeijan puolella, johtuu siitä, että tämä valon galaktisen liiton avaruusporukoilla on myös omat sota-alukset ja heidän käyttämänsä teknologia ei ole tämän planeetan sotahullun eliitin armeijan käytettävissä. Joten sen vuoksi tätä koko asiaa salataan mahdollisimman kauan.

Valon galaktinen liitto koostuu lukuisista useista avaruusroduista, joiden kehitysaste on jo kohonnut sille tasolle, että siellä heidän planeetoillaan ei enää sodita keskenään. Jolloin koko muiden sivilisaatioiden yhtyskunnat alkavat tekemään tuota työtä mm. meidän tellus planeettamme tietoisuuden korottamiseksi. Koska tämä maaplaneetta on vieläkin ns. saatanan, tai henkiolento Luciferin kirouksen alla. Eli kaikki tämä pahuus ei ole tänne suinkaan tullut täysin meistä itsestä, vaan siihen on suuri rooli ollut tällä eräällä ns. "langenneella" henkiolennolla.Sielu kehittyy tällä maallisella tasolla lukuisien fyysisten elämien ajan ja jossain vaiheessa, kun sielun taso ylittää tietyn tietoisuuden tason, niin lopulta tänne ei enää tarvitse syntyä. Vaan sielu voi jatkaa kehitystään korkeimmilla tasoilla.

Kaikki energiakeskukset mitä ihmisillä on eli chakrat, värähtelevät tietyn taajuuden mukaan. 

Juurichakra värähtelee 528 Hz taajuudella = C 

Kakkoschakra 258 Hz taajuudella = D

Kolmoschakra taajuudella 639 Hz = E

Sydänchakra taajuudella 174 Hz = F
Esimerkiksi musiikissa nämä samat taajuudet ilmenevät äänitaajuuksina ja muokkaavat tätä kautta ihmisen tietoisuutta. 

Kuten ihmiskunnan yksi suurimpia ja unohdettuja neroja kuten  Nikola Tesla sanoi aikanaan, että jos haluat tietää miten tämä koko universum toimii, niin kaikki totuus löytyy taajuuksista sekä niiden värähtelyistä.