http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 08, 2014

Stubbin hallitus sai HYVÄ VELI verkoston siunauksenEduskunnassa äänestettiin eilen Stubbin hallituksen luottamuksesta. Sopivasti poissa oli kahdeksan kansanedustajaa, neljä oppositiosta ja neljä hallituspuolueista: Jörn Donner ( r.), Ilkka Kanerva (kok.), Maria Lohela (ps.), Tom Packalen (ps.), Aila Paloniemi (kesk.), Pertti Salolainen (kok.), Timo Soini (ps.) ja Jutta Urpilainen (sd.). 

He ovat kaikki eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan USA:n matkalla ja tällä ei tietenkään ole mitään tekemistä tämän äänestysajankohdan kanssa, että juuri ratkaisevat opposition edustajat ovat nyt jenkeissä matkalla.

Hallituksen puolesta äänesti ratkaisevassa äänestyksessä 97 ja opposition puolella epäluottamusta 94 kansanedustajaa.


Pääministerillä on siis edelleen varaa hymyillä kameroiden edessä, vaikka Suomen kansa köyhtyy tämän velkaannuttavan hallinnon talouspolitiikan alla.

Juuri äsken Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju ilmoitti, että kuinka työttömälle jää käteen vain 33 senttiä jokaisesta tienaamastaan eurosta, jos hän alkaa tehdä osa-aikatyötä.

Työntekijän tienaamasta satasesta taas jää enää 57 € käteen. Lopusta 43 eurosta maksetaan veroja ja muita työn sivukustannuksia.

Mitä tämä enää kertoo koko työnteon kannattavuudesta Suomessa? 

EU on nyt ilmoittanut tukevansa Ukrainan sisällissotaa 11 miljardilla ja laskun maksavat EU-maiden veronmaksajat. Niin ilmankos Britanniaa vaaditaan nyt maksamaan 2.1 miljardin euron lisälasku ja Suomenkin EU-nettomaksut nousevat, kun meidän pitäisi alkaa maksamaan näiden pankkiirien organisoimat sisällisssodat.


Tämähän jo siis suoraan kertoo sen, että tekemällä työtä tuet tätä paskaa sotateollista systeemiä ja sinun veroeuroillasi rahoitetaan myös Ukrainan sisällissotaa. 


Tämä koko Ukrainan kriisi on Illuminati-eliitin pelaamaa geopoliittista shakkia, jossa he vielä pystyvät rahoittamaan sisällissotien sekä suursotien molempia osapuolia ja rahat otetaan myös sinulta, eli EU-veronmaksajalta.


 

Eliitin retoriikalla sota on rauhaa ja sitä on ylläpidettävä tällä äärettömällä globaalien sisällissotienkin järjestämisellä. 

Aina siellä missä joku hallinto pistää näille illupankkiireille vastaan, niin CIA tulee lopulta ja järjestää verisen vallankaappauksen, kuten nähtiin Kiovan, Maidanilla 2014 vuoden alussa.

Näiden pankkiirien toiminta muistuttaa täysin mafiaa ja heidän riistodiileissä ei ole yhdelläkään valtiolla varaa pistää vastaan. 

Kuuba ja Iran ovat vielä toistaiseksi talousjärjestelmiltään ja itsemääräämisoikeutensa suhteen suht. hyvin toimeentulevia, mikä ärsyttää suunnattomasti Illuminati-eliitin pankkiireja.

Rockefellerien ja Rothschildien pankkiirien ainoa psykopaattinen agenda on alistaa jokainen valtio heidän totalitaristisen uuden maailmanjärjestyksen geopoliittisen maailmanjärjestyksen alle. Mutta nyt tämä geopoliittinen shakkipeli on tullut siihen tulokseen, että USA on menettämässä maailmanpoliisina valtaa ja joutuu sitten viimeisenä ratkaisunaan valmistelemaan suursotaa Venäjää vastaan ja Nato sekä EU-maat pyritään vetämään tähän konfliktiin mukaan-

Turvallisuuspoliittinen tilanne ja kehitys on siis Naton suhteen äärimmäisen vaarallinen Suomen tulevaisuuden osalta, sillä Nato tunkeutuu tänne jokatapauksessa ennemmin tai myöhemmin tämän jo Suomen allekirjoittaman isäntämaasopimuksen turvin.

Tilanne ei eroa juuri yhtään Natsi-Saksan aikaisesta invaasiosta, jolloin Natsin tunkeutuivat Suomeen ja hyökkäsivät täältä Venäjälle.

Sanotaan sitä jopa, että kuinka tämä koko EU olisikin ollut alusta lähtien natsien salajuoni.  Natseilla oli vuonna 1944 salainen kokoontuminen, jolloin he punoivat juoniaan tulevan Euroopan Unionin suunnitelmista.

Tästä on olemassa todistusaineistoa salatulla dokumentilla, joka tunnetaan nimellä Red House Report.

Kolme sivuisen salaisen dokumentin aineisto lähetettiin Britannian tiedustelupalvelun toimesta Yhdysvaltoihin 40-luvulla.  Siitä käy ilmi mm. Natsipuolueen rahoituksen piilottelu Sveitsiin. Alkuperäinen suunnitelma oli, että kuinka lukuisia vuosia myöhemmin Natsipuolueen Sveitsin tileillä piilossa olevat rahat palautettaisiin takaisin Saksaan ja niillä aloitettaisiin uusi taloudellinen aalto (Tämä voi jopa tarkoittaa Saksan pankkiunionia).

Natsi-Saksan teollisuuden edustajat tuossa vuonna 1944 järjestetyssä salaisessa tapaamisessa olivat mm. autovalmista Volskwagen, Krupp sekä Messerschmitt. Mutta myös merivoimien edustus oli paikalla.

Tämä salattu Red House Report -dokumentti päätyi pian Yhdysvaltain tiedustelupalvelun käsiin.