http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Jörg Haiderin hämäräperäisen kuoleman motiiviItävaltalaispoliitikko Jörg Haider kuoli vuonna 2008 hämäräperäisessä auto-onnettomuudessa. Virallisen kuolinsyyraportin mukaan hänellä oli veressään 1,8 promillea alkoholia. 

Mutta todellisuudessa se oli vain yhden paukun verran, eli promillemäärät tekaistiin väärinä tietoina kuolinsyyraporttiin, jotta salamurha saatiin näyttämään "aidolta" onnettomuudelta.


Haider oli aiemmin esittänyt pankeista hieman kyseenalaisia mielipiteitä julkisessa Itävaltalaisessa poliittisessa keskusteluohjelmassa.

"Se mitä nyt tarvitaan on suoja kuollettavista tuotteista.

Todellisuudessa pankit ovat kuin suuri mafia, joka näillä tuotteillaan
myrkyttävät koko maailman.

Pankit levittävät suoraan sanottuna. Ja kukaan ei halua ottaa näistä asioista vastuuta, vaan vastuu työnnetään vain pienen miehen harteille.

Sitten he menettävät työpaikkansa, ansionsa, mutta nämä isot sudet jäävät vailla rangaistusta. Tämä on tärkeää...


Kaikki pelaavat, kaikki... Deutsche Bank, maakuntapankit. 
Kaikki pankit ovat mukana. Itävallassa on Reiiffeisenbank mukana ja se on melko suuri pankki.

- Jörg Haider Itävaltalaisessa poliittisessa keskusteluohjelmassa"

Sitten heti tämän herättävän puheenvuoron jälkeen nämä muut tuon itävaltalaisen poliittisen keskusteluohjelman vieraat alkavat vain epämääräisesti mumisemaan keskenään.


Haider toimi vuodesta 2005 lähtien perustamansa puolueen Itävallan tulevaisuuden liiton (BZÖ) johtajana. 

Mutta ilmiselvästi sionistieliitin mielestä Haider oli jo pelkästään liian kansallismielisen puolueenjohtaja ja kun siihen vielä lisätään se, että uskalletaan paljastaa sionistipankkiirien salat suorassa televisiolähetyksessä Itävallan televisiossa, niin Illuminatille tuli jo mitta täyteen.

11. lokakuuta 2008 Haider kuoli hämäräperäisessä auto-onnettomuudessa, hänen menetettyään autonsa hallinnan. 

Itävaltalainen sanomalehti Austrian Daily Heute järjesti myöhemmin kyselyn, että kuinka moni lehden lukijoista uskoi, että Haiderin kuolema oli murha. Niin 79 % vastanneista uskoivat sen olevan salamurha, kun taas vain 16 % oli eri mieltä. Tämä siis kertoo jo senkin, että Itävallassa tiedettiin jo tämän poliittisen murhan motiiveista jotain.

Haiderin leski Claudia Haider epäili, että hänen miehensä autoa oltiin sabotoitu ja saatu näillä keinoilla aiheutettua tämä kuollettava onettomuus, joka oli tässä tapauksessa poliittinen murha.

Jörg Haiderin poliittinen murha on kuitenkin edelleen Itävallassa vaijettu aihe ja tuohon tapaukseen liittyvät dokumentit ollaan salattu visusti. Liekö sitten ihan Israelin tiedustelupalvelu Mossad ollut asialla, joka tuon homman hoiti. Ainakin erään länsisaksalaisen poliitikon poliittisen murhan Mossad suoritti vuonna 1987.

Länsisaksalainen poliitikko Uwe Barschel löydettiin 11. Lokakuuta 1987 kuolleena Geneveläisen hotellihuonen kylpyammeesta. Hänen kuolemansa julistettiin pienellä viiveellä välittömästi itsemurhaksi.

Virallisen ja salatun kuolinsyyraportin mukaan Barschelin ruumiista löytyi myrkkyä. Toksikologi Hans Brandenberg kertoi vielä, että Barschel ei voinut millään laittaa niin paljon myrkkyä itseensä sen jälkeen, kun hänen nauttimansa kolme muuta aikaisemmin vaikuttanutta kemikaalia olisivat jo pakosta vieneet häneltä tajunnan pois.Barschelin kerrotaan sopineen useita tapaamisia seuraavaksi päiväksi ja tilanneensa herätyksen hotellista. Hänet myös selvästi harhautettiin Geneveen. Eli houkuteltiin valheellisesti eräällä luovutuksella, joka osoittautui pelkäksi petokseksi ja tyhjäksi lupaukseksi. Hänelle luvattiin valokuva, jolla hän voisi puhdistaa maineensa ja todistaa syytökset valheiksi häntä vastaan alkaneessa median mustamaalaamiskampanjassa.STERN-lehdessä julkaistiin myös mahdollinen murhamotiivi ja se liityi siihen, että Barschel aikoi paljastaa saksalaisten suuryhtiöiden laittomat asekaupat Etelä-Afrikan kanssa ja mitä ilmeisimmin kaupoilla oli USA:n ja Israelin täysi tuki. Asiaan liittyi myös teollisuusvakoilua ja sittemmin on yksi Mossad agentti on paljastanut muistelmissaan kaiken lahjonnasta Kielissä ja myrkytyksestä.Barschel oli jo pitkään ollut USA:n ja Israelin vihollinen, koska näiden ohjailemat RAF:n terroristit olivat jo 70-luvulla ottaneet hänet tappolistalleen. Kun vuonna 1986 hän oli jo paljastanut osan asekaupoista ja oli pelastautunut kuin ihmeen kaupalla hämärästä lento-onnettomuudesta jossa molemmat pilootit kuolivat koneen törmättyä kiitoradalla olleeseen laittomaan mastoon. Barschel oli sanonut vaimolleen ennen kohtalokasta lomamatkaa, että hänet todennäköisesti ammuttaisiin jo lentokentällä.Saksan huippupoliitikot ja heidän sionistinen media voivat yhteisesti pitää kiinni tämänkaltaisesta toiminnasta ja mitä ilmeisimmin tämän länsisaksalaispoliitikon poliittinen salamurha oli juoniteltu USA:n kanssa. Barschelin kalenterin viimeinen merkintä oli Roloff, joka oli oikeasti Saudi-Arabialainen liikemies ja asekauppias Adnan Kashoggi, jonka kanssa Simon Peres teki asekauppoja. Barschel ei halunnut kuitenkaan luopua kamppailemasta uudelleen ministeripresidentin virasta. Joten hän yritti sitä varten puhdistaa maineensa mm. BND:n avulla, mikä merkitsisi salaisten asekkauppojen julkituloa. Ostrovskyn tiedot vahvistaa myös Kielin maapäivien tutkimuskomission jäsen, joka sai BND-kansion asiasta vuonna 1992. Hänen mukaansa Barschel aikoi puhdistaa maineensa ja paljastaa mm. asekaupat idän ja lännen välillä. 
Tämän todistajan mukaan Barschelin oli sen vuoksi kuoltava. Mossad-mies Ostrovskyn mukaan Barschel oli vielä Genevessä hotellissa kieltäytynyt vaikenemasta ja luopumasta poliitikasta, jolloin hänet olisi tainnutettu. Ehkä hän ei tajunnut vaatimuksen esittäjää Mossad agentiksi ja aavistanut näin siinä piilevää vaaraa, koska hän taantui juuri vieraan tarjoaman viinin vaikutuksesta. Sen jälkeen Mossadin agentit tulivat huoneeseen ja lisäsivät ruumiiseen lisää myrkkyä ja lavastivat lopullisen itsemurhan. Eli kantoivat Barschelin vaatteet päällä vesiseen kylpyammeeseen.

Kuten myös tapaturmaisesti kuolleella itävaltalaispoliitikko Jörg Haiderilla oli veressään alkoholia, mutta vatsassaan vain yhden paukun verran. Samoin kuin myös Marilyn Monroe kuoli siihen, että hänen verenkiertoonsa joutui myrkyllistä ainetta. Mutta sitä ei ollut hänen vatsassaan, joka viittaa myös siihen että hän ei tehnyt itsemurhaa.