http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2014

Siivottiinko Venäjän yläpuolella ydinohjus talteen ?


Venäjän, Sverdlovskissa kuvattiin 14. marraskuuta 2014 useita silminnäkijävideoita, joissa yhdessä näkyy valo-alus taivaalla, joka nappaa taivaalta talteen jonkun voimakasta räjähdystä muistuttavan objektin.


Valoilmiö muistuttaa paljon ydinräjähdyksestä tulevaa painetta, mutta himmenee lopulta taivaalle.Toinen silminnäkijä video on taas kuvattu henkilöautosta ja siinä erottuu myös tuo taivaalla näkyvä voimakas paine, joka myös muistuttaa ydinpommin lähtötehoa. Se on identtinen tuon toisen silminnäkijävideon kanssa.

Siivottiinko siis Venäjän taivaalla USA:n armeijan Venäjälle ampuma ydinohjus talteen ns. toispaikkakuntalaisten toimesta, joiden teknillinen osaaminen on miljoonia vuosia meitä edellä. Ydinsotaa ei enää sallita, kuten ufokontaktihenkilö Alex Collier aikanaan totesi jo vuonna 1994 kuvatulla videolla.

Jos lehdistö tästä kirjoittaa, niin heillä ei taida edelleenkään olla "turvaluokituksia" puhua valo-aluksesta, vaan taas aletaan puhumaan meteorista, vaikka tuolla venäläisten poikien kännykkäkameralla kuvatulla videolla näkyy ensin valo-alus taivaalla. 
 
Siivottiinko USA:n armeijan Venäjälle ampuma ydinohjus pois taivaalta? Mahtaa jenkkiarmeijan eliitti-johtoa ottaa päähän, kun ei ydinsota ollutkaan mahdollinen, koska ufot ehtivät ensin.

Hiroshiman 1945 atomipommista tullut kellertävä väri-spektri on vielä saman värinen paine-aalto, kuin mitä Venäjän taivaalla nyt nähtiin.
 


Roswellin ufo-onnettomuuden aikaan USA:n armeija julisti tapauksen vain pelkäksi säähavaintopalloksi. Siihen aikaan kun ei ollut kännykkäkameroita, joilla tuo säähavaintopallo oltaisiin voitu kuvata videolle.

Se mitä tuolla videolla näkyy on sitten aihe laajemmalle julkiselle spekulaatiolle, mutta miltei varmasti media aloittaa ufo-havainnon ja valoilmiöön liittyvän peiteoperaation, julistamalla sen pelkäksi meteoriksi, joka kuuluu nykyisen kansallisen ufo-salailun toimeenkuvaan. Tässä on vielä lopuksi RT-kanavan lähde tuolle videolle ja siinä se näytetään vielä hidastettuna. Tässä venäläispoikien kuvaamassa kännykkäkameravideossa erottuu alus, josta lähtee taivaalle valojuova. Tämän jälkeen tuo ydinpommia muistuttava paine-aalto purkautuu taivaalle ja häviää pois.  

Oli kyseessä sitten meteori tai USA:n armeijan Venäjälle ammuttu ydinohjus, niin joka tapauksessa tämä venäläispoikien kännykkäkameralla kuvaama video todistaa ufo-aluksen alueella. Joten jos valtamedia alkaa jauhamaan nyt vain pelkästä meteorista, niin tämä tarkoittaa kansallista ufo-salailua. 

Se kun olisi USA:n armeijalle niin nöyryyttävä paikka myöntää julkisesti, että kuinka nämä avaruuden toispaikkakuntalaiset ovat saaneet tehtyä ydinaseet toimintakyvyttömiksi. 

Lähteet: http://rt.com/news/206691-sverdlovsk-urals-sky-flash/

http://www.redflagnews.com/headlines/what-exploded-over-sverdlovsk-russia-video

http://www.e1.ru/news/spool/news_id-414799.html 

http://www.youtube.com/watch?v=w1VpXeo2gKA