http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Pentagon jatkoi tosielämän Rambo satuiluaan


Pentagon jatkoi vielä uutisointia tästä keksimästään tosielämän Rambosta, joka pakeni metsään heidän käsikirjoitustensa mukaan "vaippojen" kanssa.

Nyt kun tämä näyttelijä Eric Frein käytiin leikisti nappaamassa kiinni hylätyltä lentokentältä, niin hänestä päästään vielä mediassa esittämään lisää hävyttömyyksiä vaippa-Rambona.

Tässä se juoni piileekin, kun koko tarina on 100 % huuhaata ja sillä on vain tarkoitus mustamaalata sekä provosoida aitoja survivalisteja. Koska tämän Freinin uskoteltiin aluksi olevan todella taitava survivalisti. Mutta sitten väitettiin, että mies tarvitsisi vaippoja yli 7 viikon pakomatkalle?

Mikä järki tällaisessa uutisoinnissa sitten on. No julkisen mielipiteen muokkaus tietysti. Israelissa keksitty HASBARA ja sen voima ollaan tutkitusti huomattu, että vaikka minkälaisia valheita tiedotusvälineissä meille esitetään, niin ihmiset uskovat ne, koska ovat unessa. Tämä kollektiivinen unitila, josta myös muuan opetusneuvos Yrjö Kallinen puhui jo ennen aikojaan 60 ja 70-luvulla Suomen televisiossa, on Kallisenkin mukaan äärimmäisen vaarallinen tila. Koska se mahdollistaa sen, että suurempaa heräämistä ei koskaan tapahdu. Sillä yksilö on aina vastuussa omasta heräämisestään.

Lapsi suggestoidaan tähän hypnoosin kaltaiseen uneen jo nuorena mm. kun hänelle asetetaan kaikenmaailman kieltoja. Sitten nykypäivänä tietokonepelit hukuttavat heidät aivan omaan maailmaan. Kun vanhempien tulisi luoda lapselle turvallinen elinympäristö kehittyä yksilönä, niin lastentarhat ja peruskoulujärjestelmä taas tuhoaa massatuotannolla kaiken itsenäisen ajattelun. Mutta ne harvat oppilaat, jotka eivät suostu mukautumaan tähän auktoriteettiuskovaisten muottiin, saavat sitten yleensä niitä melkein huonoimpia arvosanoja perusaineista.

Koulukiusaaminenkin luo jo sellaiset lähtökohdat opiskelulle, että tuon kaiken energiavarkauden jälkeen ei lähes kenelläkään enää löydy voimavaroja keskittää energiaansa ja motivaatiotaan tämän länsimaisen koulujärjestelmän tukemiselle opiskelemalla.

Kouluissa pitäisi sen sijaan opettaa aitoa medialukutaitoa ja näyttää suoraan käytännössä, miten tuokin ylläoleva "TOSIELÄMÄN RAMBO" juttu on täyttä huuhaata, jolla on aivan oma poliittinen motiivi takana. Koska kaikki tuo sonta on käsikirjoitettu Pentagonissa ja tuotettu sionististen mediakorporaatioiden kautta meille tavallisille kaduntallaajille ja meidät on oletettu lukevan nämä uutiset tuon suggestiotilan kautta, jolloin emme kykene kyseenalaistamaan niiden totuutta. Sillä tähän tuo sionistien omistavan ja kontrolloivan valtamedian valta perustuu. Koska vain sinä itse annat heille vallan uskoa noihin heidän uutisoimiin valheisiin.

Mutta kaikki se valheisiin uskominen loppuu siinä vaiheessa, kun tajuat sen totuuden, että sinä olet yksilö jolla on oikeus valita ajatuksensa ja sinulla on myös kokoajan mahdollisuus tiedostaa ajatuksesi itsetietoisuuden kautta, jolloin löydät oman todellisen, eli korkeimman itsesi. Tämän henkisen heräämisprosessin jälkeen oman korkeimman itsen alaisuudessa koko elämä muuttuu aivan toisenlaiseksi ja positiivisemmaksi. Sitten tuon mediahypnoosin kupla puhkeaa ja alat tiedostaa, että sinulla on oikeasti se kaikki valta hallita ajatuksiasi, eikä sitä enää tee kukaan ulkopuolinen Pentagonissa työskentelevä sionistisen mediapropagandan käsikirjoittaja.

Mediakorporaatiot julkaisevat tätä sontaa vain sen takia, että he saisivat ylläpidettyä edelleen tätä maailmanlaajuista ihmisen joukkopsykoosia, jota aikanaan Yrjö Kallinen nimitti suggestoivaan hypnoosiin perustuvaksi kansalliseksi unitilaksi.