http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 13, 2014

Työttömät huijataan tukitöihin lupaamalla työllistymistä


Rauman sosiaalijohtaja ja osallistattavaa sosiaaliturvaa Suomessa ajava Antti Parpo oli eilen YLE:n Ajankohtaisen kakkosen vieraana. Toinen vieras oli Kari Laurila Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt (THT) yhdistyksestä.

Kun Parpolta kysyttiin, että onko oikein pitää yllä näitä orjamarkkinoita ja työllistää näitä työttömiä vain 1 €/tuntipalkalla, niin tähän itse sosiaalijohtaja vastasi näin; 

"No sanotaan ehkä ei tuolla tavalla. Mä näkisin niin, että jos tällainen 9 €korvaus tulee. Niin se työkin voisi olla kohtuullista. Jo 2 päivääkin viikossa riittää, että tulee se efekti aikaiseksi mitä tässä haetaan".

Mikä efekti?

Valtiolliset tukityöllistämistoimet kuuluvat talouden nollakasvuun ja se perustuu työttömien luokan rappiotilan henkisen ja taloudellisen väkivallan harjoittamiseen.

Parpo myös mainitsi, että kuinka tukityöiden tarkoitus on saada työttömät liittymään sosiaaliseen verkostoon keskenään. Kuten tuolla eräs tukityöllistetty kertoi YLE:llä, kuinka hänen ainoa ajanvietteensä on jossain tukityöllistyskeskuksessa täytellä ristinollaa ja jos siihen ei suostu, niin KELA katkaisee työmarkkinatuet. Mikä järki tässä oikein on?

Työttömän aktivoinnin poliittinen agenda kun on työttömän nöyryytystä ja itsensä turhaksi tuntemista. Tämä on se efekti, josta tämä Rauman HYVÄ VELI -verkostossa vaikuttava sosiaalijohtaja Antti Parpo tarkoitti Ajankohtaisessa kakkosessa.

Suomen valtiollinen köyhien kurjistuttamispolitiikka kun tarvitsee aina julkiset kasvot ja virallisen orjapiiskurin ja Parposta on tehty tämä Suomen työttömien virallisin orjapiiskuri.

Jos et sitten työttömänä suostu Parpon tarjoamiin laittomiin orjamarkkinoihin, niin sosiaalitukiasi leikataan 20-40 % (92-192 € ).

Kaikki nämä tukitoimet ovat myös samalla Suomen keskiluokan alasajoa, jota eliitti harjoittaa näillä jokavuotisilla YT-neuvotteluillaan. Tuottavuus tehdään lopulta kannattamattomaksi ja lopulta tullaan siihen tilanteeseen, että koko Suomen sosiaaliturva on pakko uusia ja siihen joudutaan vielä lopulta tuomaan ns. perustulo tilalle. 

Eliitti kuitenkin vastustaa tätä perustulo mallia, koska se tulee viemään heiltä jälleen pois lisää valtaa. Sen sijaan nämä veroparatiisi keinottelijat pitäisi sen sijaan laittaa vastuuseen siitä, että ovat ajamassa Suomen valtiota tuhoon mm. tämän teollisuuden nollakasvun avulla.

Suomen taloudellinen kehitys menee nyt laskusuunnassa ja muistuttaa kuin olisimme matkalla takaisin 1930-luvulle.Onko siis Suomi turvassa, kun todelliset päätökset junaillaan HYVÄ VELI -verkoston looseissa okkultismin keinoin ? 

Nämä vapaamuurarit jotka ovat myös satanisteja johtavat Suomea, että eipä ihme miksi kansalla ei ole hyvä olla, kun satanistit ovat vallassa. Mehän toisaalta elämme melko satanistisessa maailmassa, koska materian pimeät voimat vaikuttavat kaikkialla.Mutta kuitenkin kehityksen on mentävä eteenpäin ja jonkun EU-maan on pystyttävä näyttämään mallia muille, että tästä Euroopan unionin talouskurjuudesta voi hypätä pois ja todellakin toivon, että se on Suomi.

Lisäksi meistä jokainen voi tässä maassa ainakin toistaiseksi vielä ilmaista mielipiteitään julkisesti internetissä ja tämä on todella tehokas keino vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Mutta sitä ei eliitti uskalla kertoa kansalle, ettei vain heiltä lähtisi valta pois.

Sana on terävämpi kuin miekka ja varsinkin nykyisen internetin aikakaudella näillä keinoilla tietoisuuden evoluutio etenee vauhdilla. Joten loppukoon tämä työttömiin kohdistunut kyykytys ja kekenkään Suomalaisen ei pidä suostua näille orjamarkkinoille.

Työtön on ihminen siinä missä keskituloinen työläinen ja hänellä on aivan samat perusoikeudet kuin muillakin Suomen kansalaisilla. Mutta miksi sitten media mustamaalaa työttömiä ja haukkuu niitä sekä syyllistää heitä, että kuinka he olisivat syypäitä työttömyyteensä. Sillä tämä kaikki aivopesu tulee siitä, että eliitti käyttää hajoita ja hallise keinoja siihen, että saisi uskoteltua työväestölle, kuinka nämä työttömät olisivat yhteiskunnan ongelmia ja loisia. Vaikka itse eliitti on se loisista loisin. Sillä yksikään näistä huippupalkkaisista öykkärijohtajista Suomessa ei tee todellisuudessa lainkaan tuottavaa työtä.

Eliitillä on käytössään heidän fyysistä koskemattomuuttaan turvaava poliisilauma, joiden määrärahoja ollaan kuitenkin leikattu tuntuvasti viime-aikoina. Nyt poliiseilla on jopa oma mielenosoituskin luvassa 19.11.2014 näiden leikkausten johdosta. 


Mutta siinä vaiheessa kun eliitti tarvitsee lisää suojausta mahdollista kansannousua varten, niin on heillä vielä olemassa poikkeustila, johon on jo varustauduttu mm. eduskunnankin puolelta. Koska arkadianmäelle valmistui jo maanalainen istuntosali poikkeusoloja varten. Suomalaisten tulisi jo vihdoin käsittää se, että tämä ns. III-maailmansota on jo käynnissä ja sitä käydään informaatiosotana, jota johdetaan Yhdysvalloista. 

Pentagon käsikirjoittaa pääasiassa melkein kaiken tämän propagandan ja kylvää sitä uutistoimistojen kautta jokaiseen maailman kolkkaan. 

Toimittajia lahjotaan sitten Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toimesta, jotta he pysyisivät tässä valheellisessa poliittisessa agendassa mukana, eivätkä erehtyisi käyttämään hetkeäkään omia aivojaan. 

Mutta kuitenkin sinä voit osallistua tähän informaatiosotaan vastapuolella ja alkaa kertomaan internettiin totuus, koska totuus taas tekee vastapuolen voimattomaksi. Eliitti ei voi kestää totuutta, koska he joutuvat toistamaan näitä median valheita uudelleen ja uudelleen. Tuo perustuu täydelle mieleen kohdistetulle suggestiolle, eli aivopesulle. 

Tieto on valtaa ja se myös tiedetään Pentagonissa, mutta kuka tahansa yksittäinen kansalainen voi liittyä informaatiosotaan mukaan ja taistella takaisin. Sillä meidän kansallinen sekä yksilöllinen itsemääräämisoikeus on vaarassa, koska eliitti haluaa lakkauttaa sen meiltä.

Jos tunnet sisimmässäsi, että olisit valmis tulemaan mukaan informaatiosotaan, niin voit perustaa blogin mm. bloggeriin: http://www.blogger.com

Eläköön vapaus, eläköön itsemääräämisoikeus. Alas eliitti.