http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 15, 2014

Vladimir Putin: Rakkaus on elämän tarkoitusVenäjän presidentti Vladimir Putin kertoi uskovansa siihen, että rakkaus on elämän tarkoitus. 


"Rakkaus yleisesti on koko elämän, olemisen tarkoitus. Rakkaus perheeseen, lapsiin, isänmaahan. Tämä on monitahoinen ilmiö ja perusta kaikkeen toimintaamme", Vladimir Putin sanoi.

Jutun mukaan Putin ilmaisi toivovansa, että yhteiskunta pystyy vahvistamaan rakkautta isänmaata kohtaan.

"Tämä on tärkein tehtävä, johon meidän kaikkien on pyrittävä, ja olen täysin vakuuttunut, että onnistumme".

Suomen osalta tämä isänmaa on nyt jo USA:n hallinnon alaisten poliisivaltiojohdon käsissä, joka EU:n avulla pyrkii saamaan läpi haluamansa uuden maailmanjärjestyksen suuren suunnitelman.
 
Rakkaus todellakin on elämän tarkoitus ja katsokaamme vaikka näitä lukuisia iltapäivälehtitelineitä, niin paljonko sieltä löydätte rakkautta sisältäviä sanomia? Ei juuri yhtään, vaan kaikki on pelkoon perustuvaa propagandaa, jolla pidetään massat unessa.

Negatiivinen uutisointi ylläpitää pelkoa ja saa sen avulla pidettyä massat unessa, koska pelko estää oman sisäisen tietoisuutensa avautumisen, eli itsetietoisuuden. Sillä se pitää sisällään tämän elämän tarkoituksen, joka on rakkaus ja joka tulee sisältä meidän jokaisen sydämestä.

Mutta mainos sekä viihdeteollisuus on aivopessyt meidät luulemaan, että tämä rakkaus tulisi aina meidän ulkopuolelta. Muuan jo edesmennyt henkinen opettaja Barry Long kertoi, kuinka lapsi opetetaan jo syntymästä asti kiinnittämään huomionsa itsensä ulkopuolelle, niin näin hän luulee, että myös rakkaus on ehdollista ja se tulee vain hänen itsensä ulkopuolelta.Kuvassa henkinen opettaja ja kirjailija Barry Long


Barry Long kertoi kirjassaan "Vain Pelko Kuolee", kuinka lapsi hukutetaan syntymästään lähtien pehmoleluihin ja hän alkaa hakea niistä läheisyyttä. Sitten kun lapsi kasvaa aikuiseksi, niin silloin nuo pehmolelut muuttuvat eläviksi ihmisiksi, joista joko pidetään tai ei pidetä.

Tässä on surullisinta se, että jokainen yksittäinen mies tai nainen on jokaisen meidän sisimmän rakkauden heijastuma, mutta meidät on aivopesty luulemaan, että tuo rakkaus tulee aina meidän ulkopuolelta, jolloin oletamme että rakkaus tekee kipeää.


Olet oman itsesi peilikuva ja heijastat tämän toisista ihmisistä peilikuvan tavoin, mutta jostain kumman syystä tätäkään ei opeteta edes koulussa. Vaan meidät opetetaan kilpailemaan toisiamme vastaan ja suggestoidaan uskomaan tähän kilpailuyhteiskuntaan, vaikka kyseessä on täysi illuusio. Sillä jos tähän suggestioon lähtee uskomaan ja alkaa elää sitä todeksi, niin koko elämä on kuin pelkkä 3D-simulaatio, kun on myös olemassa korkeampiakin tietoisuudentasoja kuin tämä kolmiuloitteinen maailma.
Maaplaneetan ulottuvuuden eivät rajoitu vain 3D -ulottuvuuteen, vaan koko planeettamme on nousemassa kohti neljättä ulottuvuutta (4D). Ylläolevassa kuvassa näkyy luonnos 4D -ulottuvuudesta.

Ihan kansankielellä sanottuna silloin kun tietoisuus ei enää rajoitu tuohon 3D ulottuvuuden "laatikon sisällä" ajatteluun, niin päästään jo vihdoin enemmän ulos tuolta laatikosta. Tiedeuskovaiset kun ovat esim. kiinni edelleen tuossa, että vain tiede voi todistaa, mutta me emme. Mutta siinä vaiheessa kun tiedeuskovainen huomaakin, että myös hänellä itsellään on aivot, joiden käyttö on sallittu myös oman tietoisuutensa nostamisessa. Niin tässä vaiheessa myös rajoittuneemmat ihmiset alkavat kasvaa henkisesti ja kohottaa omaa tietoisuustasoaan 3D-ulottuvuudesta kohti 4D -ulottuvuutta, jossa ei ole enää sotia, egoismia, itsekkyyttä, ahneutta jne.