http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 22, 2014

Öljy tekee jokaisesta miljonäärin, EKP sosiaalipummin


Norja on hyötynyt  öljyn hinnan laskusta maailman markkinoilla. Sen öljytulot on sijoitettu rahastoon, joka tekee jokaisesta Norjalaisesta miljonäärin.

Suomessa taas valtiontalous perustuu yksityisomisteiselta Euroopan keskuspankilta (EKP) otettuun velkaan, joka taas tekee teollisuuden tuottavuuden heikentyessä jokaisesta sosiaalipummin. 

Teollisuuden nollasvu on vieläpä täysin organisoitu suunnitelma, jolla massatyöttömyyttä tuotetaan vientituotteena EU:n rikkaimmissa teollisuusmaissa. Yhdysvalloista peräisin oleva konsulttiyhtiö laatii edelleen Suomen valtion budjetin ja tehtailee näiden Suomen valtionyhtiöiden kauppaamista pois Suomesta. Tämä saa kasvatettua työttömyystilastot suuriksi, koska tuottavuus heikkenee ja liikkeellä olevan rahan määrä heikkenee. Työttömillä ei enää ole ostovoimaa, mitä vielä ennen oli keskituloisilla.

Euroopan keskuspankki (EKP) on maailman rikkaimpien sukujen omistama valtioiden orjuutuslaitos. Se lainaa valtioille rahaa tyhjästä ilmasta korkoja vastaan ja jos takaisinmaksua ei pystytä suorittamaan, niin se pistää konsultit asialle ryöväämään eri valtioiden kansallisomaisuus.  

Tämä selittää nyt sen, että miksi Suomen valtionyhtiöt on ollut pakko myydä pois valtion velan kasvaessa. Mutta myös maailmanpankki ja kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) ovat todellisuudessa vain globaaleja pikavippilaitoksia. 

Suomen valtion velkaantuminen on yksinomaan vain näiden globalistien pankkiirien syytä ja valtaeliitti haluaa keskittää talousmahtien (USA) vallan vain tiettyjen monikansallisten yhtiöiden nimiin, joita on maailmassa vain n. 147 suuryhtiötä, jotka käytännössä hallitsevat koko maailmaa.