http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Suomen puolustusvoimille luvassa 40 miljoonaa hävittäjiin


Kun eliitin Nato-kiima lisääntyy, niin hävittäjiin tarvitaan nyt 40 miljoonan euroa. 

Nyt Suomen hallitus esittää 40 miljoonan tilausvaltuuksien lisäystä ilmatorjunnan kunnossapitotarpeisiin. Lisäksi Hawk-koneiden uudistamiseen ehdotetaan 15,2 miljoonan euron suuruista tilausvaltuutta ja 4 miljoonan euron määrärahalisäystä.

Lisämenot nostaisivat lainanoton tarvetta ensi vuodelle 203 miljoonalla eurolla. Valtio ottaisi ensi vuonna uutta lainaa 4,7 miljardilla eurolla.  

Kaikki tämä vain sen vuoksi, että valhemedia voisi syöttää lisää Venäjä-vihaansa ja uskotella, että siellä on se kansallinen vihollinen no. 1.

Enemmistö Suomalaisista on kuitenkin sitä mieltä, että tämän Nato-pelleilyn ja valtiollisen sotavarustelun on jo aika loppua, koska suursota ei mene enää kaupaksi lehdissä. Vaikka TNS Gallup ja Suomen Taloustutkimus Oy ja muut eliitin mielipidemittauslaitokset väärentelevät edelleen Nato-kiimassa galluppejaan, niin Suomen kansa ei ole ostamassa tätä valhemedian tarjoamaan suursotaa. Kun kyse ei ole oikeastaan mistään muusta kuin psykologisella tasolla toteutetusta kansallisesta informaatiosodankäynnistä.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201411170151036_uu.shtml