http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 11, 2014

TTIP-sopimuksen kaatavan joukkoadressin nimienkeräys alkoi vauhdillaEU:n ja USA:n välistä TTIP-vapaakauppasopimusta vastustava joukkoadressi on lähtenyt vauhdilla eteenpäin. 

Saksassa adressiin on pistänyt nimensä jo 493 103 ihmistä. 

Iso-Britanniassa 151 752

Itävallassa 26 565

Sloveniassa 3254

Suomessa 2823

Ruotsissa 2683

Eli vastustusta löytyy kansallisella tasolla.


Tänään aamulla MTV3 kanavalla olivat vieraana Huomenta Suomi ohjelmassa TTIP-vapaakauppasopimusta vastustavan kansalaiskomitean Otto Kronqvist

Kronqvist toi esille sen myös, että kuinka TTIP-vapaakauppasopimuksen johdolla monikansalliset yhtiöt haastaisivat jopa valtiot oikeuteen, jollei heidän "vaarallisia" tuotteitaan suostuttaisi ottamaan tänne Eurooppaan myyntiin. 

Geenimanipulaatioon liittyvät tuotteet varsinkin kuuluvat tähän sarjaan, että Monsanto on valmis haastamaan minkä tahansa valtion oikeuteen, jollei heidän väestöä steriloivia tuotteita suostuta ottamaan EU-maiden markkinoille.Huomenta Suomessa olivat myös vieraana Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden prodessori Martti Koskenniemi, joka ohjelman alussa esitti kannattavansa TTIP-vapaakauppasopimusta, koska se hänen mukaansa tuo lisää työpaikkoja. 

Ehkä se lisää työpaikkoja Aasiassa ja orjatyö/hikipajat täystyöllistyvät, mutta Suomen valtion köyhdyttäminen tässä on huonoa kehitystä.


Kokoomuksen Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka puolusti Huomenta Suomi- ohjelmassa TTIP-sopimuksen mukana tuovaa välimiesmenettelyä, joka on tarkoitettu esim. silloin kun yritys kuten Monsanto ja Suomen valtio eivät pysty keskenään sopimaan asiasta, että saako Suomeen tuoda geenimanipuloituja ja sterilaatioita aiheuttavia elintarvikkeita. 

TTIP-sopimuksen voimaantultua Monsanto tai mikä tahansa muu monikansallinen ryöstöyhtiö voi haastaa minkä tahansa valtion oikeuteen ja lyödä näin läpi kaikki EU:n sisällä tyrkytetyt mm. geenimanipuloidut tuotteensa, jotta EU-maiden väestöä päästäisiin myrkyttämään näillä geenimanipuloiduilla elintarvikkeilla.

Mutta tämä sama välimieslainsäädäntö koskisi myös muitakin suuryhtiöitä. 

Tämä koko touhu muistuttaa suuren mafian elkeitä ja jos kerta tämän maailman markkinoilla suurmonopoleja pitää vain yllä n. 150 monikansallista yhtiötä, niin valtioilla tulee kuitenkin olla oikeus taistella näitä tuholaisia vastaan. Kun me ihmiset olemme näille monikansallisille yhtiöille pelkkää kauppatavaraa ja terveytemme on tarkoitus tuhota mm. lääketeollisuuden (BIG PHARMA), elintarviketeollisuuden voimin. 

Kaikki suuryhtiöt joilla on tämä poliittinen depopulaatioon tähtäävä agenda, toimivat kuin järjestäytynyt rikollisuus. Joten tämän vuoksi nyt olisi äärimmäisen tärkeää, että jokainen teistä laittaisi nyt nimensä alle tähän joukkoadressiin, koska mitä enemmän meitä on, niin sitä suurempi joukkovoima on vastassa kaatamassa tämän TTIP-sopimuksen.


Joukkoadressin osoite: https://stop-ttip.org/sign/

Lähde: