http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Kansantalouden professori: Suomeen saatava matalapalkkaisia työpaikkojaHelsingin yliopiston kansantalouden professori Vesa Kanniainen otti Kalevassa kantaa Suomen heikkoon taloustilanteeseen ja ehdotti, että matalapalkkaisia työpaikkoja pitäisi lisätä Suomeen.

Toimisikohan se, että jos vaikka aloitettaisiin alentamalla professoreiden kuukausipalkkaa ja laskettaisiin myös tuntiopettajien ansiot köyhien maiden tasolle ? 

Paranisiko tällä Suomen talous ja moniko opettaja eläisi n. 1000 euron verotettavilla kuukausiansioilla ?

Nämä professorit ja muut suojatyöpaikoillaan omista norsunluutorneistaan huutelevat  kallispalkkaiset asiantuntijat eivät älyä sitä, että ei Suomen talousahdinko parannu köyhentämällä keskiluokkaa. Vaan se paranee ainoastaan sillä, että kannattavat valtionyhtiöt pidetään myös jatkossa täällä Suomessa. Eikä niitä myydä minnekään veroparatiisikeinottelijoille. 

Samoin Suomen valtion pitäisi pystyä sanelemaan selvät pelisäännöt näille veroparatiisiyhtiöille, jotka toimivat Suomen maaperällä.

Suomen valtion harjoittama nykyinen köyhistyttämispolitiikka on täysin organisoitua ja talouden nollakasvun on tarkoitus aikaansaada massatyöttömyyttä. Se ei siis itsestään synny ja tämän myös monet päättäjät itsekin tietävät. Mutta heidät ollaan pakotettu lobbareidenkin voimalla valehtelemaan milloin työvoimapulasta ja milloin kestävyysvajeesta. Se ei voi olla peruste, että Suomalaisa passitetaan satojatuhansia kortistoon ja sitten vielä vaaditaan, että tänne täytyisi saada toistasataatuhatta pakolaista hoitamaan nuo työt.

Matala palkka ei ole siis sen merkki, että työntekijän arvo olisi taloudellisesti heikompi kuin jossain muualla kehitysmaassa. Vaan se on sen merkki, että kyseisten yhtiöiden ja firmojen johto on syönyt liikaa omasta kuormasta ja tuhoaa rahanahneudellaan lopulta koko liiketoiminnan. Ahneella on paska loppu, kuten sanotaan ja tämä pitää kvartaalikapitalismin aikakaudella täysin paikkaansa.


Miksi sitten Islannissa tai Norjassa ei tällaista riistoa harjoiteta? Siellä kun ei olla riippuvaisia näistä rikollisista pankeista ja valtion ei tarvitse olla velkaantunut, koska Norjalla on tietenkin öljyä. Mutta Islannissa on lait, joiden mukaan jokainen rikollinen sionistipankkiiri on rikollinen, joiden kuuluu päätyä linnaan. 
 
Mutta jostain syystä Haagin kansainväliseen rikostumioistuimeen ei näitä sionistipankkiireja ole vielä yhtään päätynyt ja kaikki tämä johtuu siitä koska: 

- He omistavat armeijan
- He hallitsevat velkaisia valtioita lainaamalla heille rahaa tyhjästä ilmasta, jonka sitten perivät korkoina takaisin
- He kontrolloivat koko maailman mediaa n. 6 mediakorporaation voimin, muokaten valtaväestön julkista mielipidettä
- He manipuloivat pörssiä jatkuvasti (mm. Libor-huijaus)
Suomen talous menee vielä Italian tasolle ja lopulta Kreikan tapaiseen talouskatastrofiin asti, jos ei Suomen päättäjät älyä ennen irtaantua Euroopan Unionista. 

EU:sta irtaantuminen maksaisi Suomelle kyllä sakkoja EU:n taholta, niin kuin muillekin jäsenvaltioille. Mutta Suomen Pankki palauttaessaan vanhan oman itsenäisen valuutan, eli Suomen markan. Niin sillä tämä Suomen tähän mennessä tuhottu talousjärjestelmä saadaan vielä nousemaan sen entiselle tasolle. Mutta tähän vaaditaan nyt nykyisten päättäjien taholta rohkeutta sekä itsemääräämisoikeuden edellyttämää puhdasta omaatuntoa ja valitettavasti nykyisellä hallinnolla sitä ei löydy pisaraakaan. Pääministerin olisikin jo viisasta erota virastaan ja jättää tehtävänsä sellaiselle, joka tämän viran osaisi hoitaa itsemääräämisoikeuteen kuuluvalla tavalla.

Me Suomalaiset olemme nyt yhdessä tässä m/s EU nimisessä uppoavassa laivassa ja kapteeni (pääministeri) ei älyä vieläkään evakuoida Suomea. Kreikka upposi jo ja muut maat tulevat perässä... Mutta Suomea ei tarvitse upottaa ja tuhota näiden monikansallisen eliitin hallinnoimien korporaatioiden sekä pankkien kitaan. 

Yrittäjät pelastivat Suomen 90-luvun lamassa. Mutta nyt tähän jo pahempaan lamaan tarvitaan paljon suurempia tekoja ja ratkaisuja, kuin mitä 90-luvulla. Koska euroa ei voi enää devalvoida, kuten aikanaan Suomen markkaa. Joten tämän vuoksi tämä nykyinen valtaeliitin juonittelema EU:n talouskriisi Suomelle, voidaan vain kääntää voitoksi eroamalla EU:sta ja palauttamalla vanha valuutta Suomen pankin keskuuteen. 

Sillä valtiollinen itsemääräämisoikeus kuuluu Suomelle, jos se eroaa Euroopan unionista. Sitä ei sen jälkeen enää ketkään David Rockefellerit tai Jacob de Rothschildit määrää. Sillä totuus siitä, että heidän hallinnoimien roskapankkiensa painattamat setelitkin ovat pelkkää paperia, joiden todellinen arvo ei ole yhtään mitään. Arvometalleilla on arvoa, mutta ei tällä hyödyttömällä paperilla, jota nimitetään rahaksi. 

Sillä koko rahajärjestelmä on näiden sionistipankkiirien luoma huijaus, joka perustuu vain pelkkää velkaan. Koska jokainen liikkeellä oleva raha  on velkaa. Jos kaiken maailmassa olevan velan maksaisi pois, niin ei jäisi enää yhtään rahaa kiertoon.

Lähde: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/professori-suomeen-saatava-matalapalkkaisia-toita-ja-kolmikanta-unohdettava/680412/?.com