http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Helsingin HYVÄ VELI-verkosto lakkauttaa Malmin lentokentän ja muuttaa sen lähiöksiHelsingissä sijaitseva Malmin lentoasema aiotaan lakkauttaa ja muuttaa se lähiöksi. Aiemmin hanke kaatui ja HYVÄ VELI verkosto sai takkiinsa. 

Onkin selvää, että Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ei yksin ole vielä niin vaikutusvaltainen salaisten HYVÄ VELI-järjestöjen poliittinen peluri, että hän saisi yksinään kokonaisen Malmin lentoaseman lakkautettua. Vaan siihen on tarvittu suuremmat kaupungilliset korruptiovoimat taakse.

Tätäkö se kansanvalta sitten on, että kansa ensin äänestää Malmin lentoaseman säilyttämisen puolesta, jonka jälkeen Helsingin kaupungin eliitti päättää sen lakkauttamisesta. 

Nämä samaiset HYVÄ VELI-järjestön konnat junailivat myös Guggenheim hankkeen Helsinkiin kansan vastustuksesta huolimatta ja näin sitten tämä 300 miljoonan puhallus-museo voidaan kohta tänne pystyttää ja lopulta lakkauttaa kannattamattomana. Mutta siinä vaiheessa sillä ei enää ole mitään merkitystä, kun sen rakennuttaja rosvot ovat jo kadonneet noiden 300 miljoonan veronmaksajalta ryövätyn euron kanssa.Pajunen omistaa mm. malmin kauppakeskuksesta suuren osan ja on myöhemmin myynyt tuon kauppakeskuksen omistuksen suurelle luxemburgilaiselle rahastolle. Epäillään edelleen, että Pajunen olisi edelleen kauppakeskuksen omistajia.

Malmin lentoaseman lakkautuksesta päätettiin Suomen hallituksen kehysriihessä ja aikaisiintaan lentoasema voidaan lakkauttaa jo vuonna 2016.

Malmin lentoasemalle kaavailtavalle lähiölle kaavaillaan jopa 30 000 asukasta.

World Monuments Fund listasi Malmin lentoaseman sadan uhanalaisimman kulttuurikohteen listalle vuosina 2004 ja 2006. 

Nyt Helsingin HYVÄ VELI-järjestö haluaa hajoittaa sen ja asuttaa sinne kymmeniätuhansia pakolaisia, kun poliitikkojenkin mielestä tänne tarvitaan lisää työntekijöitä mm. Afrikasta. Suomalaisella työvoimalla ei taas ole mitään käyttöä, koska heidät on jo syrjäytetty pois työelämästä teollisuuden nollakasvulla. 


Lähde: http://www.boy.fi/atk/etusivu/12-ajankohtaiset/566-nain-malmin-kentta-lakkautetaan.html

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/stub-937