http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2014

Cathy O'Brienin tapaus


Yhdysvalloissa kautta aikain politiikan huipulla pyöritetään mm. lapsiprostituutiota, joiden uhrit on ohjelmoitu MK ULTRA:lla. Yksi näistä uhreista on Cathy O'Brien, joka tuli julkisuuteen 90-luvun puolella.

Häntä käytettiin lukuisten maailmanpoliitiikan huipulla olevien poliitikkojen toimesta seksuaalisesti hyväksi. 


Yksi näistä hyväksikäyttäjistä oli ent. USA:n presidentti Gerald Ford sekä Kanadan ent. pääministeri Pierre Turdeaun


Internetin Youtubesta löytyvä 90-luvulla kuvattu Cathy O'Brienin luento alkaa n. 36 min. kohdalla.

Cathy O'Brien syntyi insesti-perheeseen ja hänen vanhemmat olivat myös olleet insestin uhreja, joten näin tuo jatkui sukupolvelta toiselle.

O'Brienin mukaan hänet myytiin USA:n hallinnolle poliittisena ja alaikäisenä seksiorjana (lapsiprostituutio).

CIA käytti häntä lukuisissa eri projekteissa, joihin melkein kaikkiin liittyi vahvasti kokaiini, koska se on eliitin huume. Jopa entinen USA:n presidentti Bill Clinton oli kova poika käyttämään kokkelia O'Brienin mukaan.

O'Brien kertoo kuinka hänen ohjelmoijansa kertoivat hänelle, että eivät ole alkujaan ihmisiä. Millä keinoilla he halusivat saada uhrinsa tuntemaan itsensä voimattomaksi. 

CIA:n salaisen MK ULTRA projektin mielenohjelmoidut seksiorjat ovat maailmanlaajuisesti hyvin yleisiä, mutta O'Brienin tapauksessa hänenlaisiaan uhreja, käytetään maailmanpolitiikan huipulla korruptiossa (mm. lapsiprostituutio, huumeet, lahjonta jne.).

Cathy O'Brien kuitenkin selvisi lopulta ja sai palautettua traumaattisen muistinsa, kun eräs CIA:lle työskennellyt Mark Phillips auttoi häntä toipumaan näistä seksuaalitraumoistaan.

Lähteet: http://markdice.com/index.php?option=com_content&view=article&id=126:cathy-obriens-claims-of-being-an-mk-ultra-victim&catid=66:articles-by-mark-dice&Itemid=89 

https://www.youtube.com/watch?v=G9MKi49DF-E 

http://www.outpost-of-freedom.com/operatio.htm