http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 08, 2014

Kanadan ex puolustusministeri: NWO-pankkiirit eivät ole alunperin ihmisiäKanadan entinen puolustusministeri Paul T. Hellyer on kirjoittanut kirjan The Money Mafia, joka kertoo mm. näistä Illuminatin valtaeliitin häikäilemättömistä pankkiireista.


Kirjassa hän tuo ilmi sen, että kuinka nämä uutta maailmanjärjestystä ajavat pankkiirit eivät edes alunperin ole sielulliselta alkuperältään ihmisiä, vaan tietyntyyppisiä pahoja avaruusrotuja.

Yhdeksi maailmanlaajuiseksi taloudelliseksi ongelmaksi Hellyer listaa NWO-pankkiirien rahamafian luomuksen, eli talousjärjestelmän valheen, jonka nämä NWO pankkiirit ovat luoneet. Kun koko systeemi perustuu velkarahaan ja kaikki liikkeellä raha on jonkun toisen velkaa, niin tällä keinoilla Illuminati-eliitin pankkiirit hallitsevat muita valtioita ylläpitämällä tätä valheellista talousjärjestelmää yllä.

Hellyer kertoo kirjassaan, kuinka avaruusolennot jotka ovat olleet maahan yhteydessä, yrittävät saada täällä olevaa väestöä heräämään unestaan. Avaruusrotuja jotka tänne ovat olleet yhteydessä on Hellyerin mukaan ainakin 4.

USA:n hallinto kuitenkin on maailmanpolitiikaltaan liian sotaisa ja he eivät tämän vuoksi pidä siitä, että heitä teknisesti satojetuhansia vuosia pidemmällä olevat avaruusrodut haluaisivat ajaa tätä planeettaamme kohti korkeampaa tietoisuutta.

USA:n armeijan jopa huhutaan käyneen aikanaan salaista sotaa erästä avaruusrotua vastaan Antarktikalla.  

Maailman taloudesta Hellyerin kirjassa kerrotaan sellaista, että kuinka G20 maiden tulisi lopettaa tämä loputon valtioiden velkaantuminen. Samoin myös ufosalailu pitäisi saada loppumaan ja lopulta julkistaa. Myös kolmansien maiden velat tulisi Hellyerin mukaan antaa anteeksi.