http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 07, 2014

Helsingin sanomien toimittaja sai potkut kohukirjan vuoksiToimittaja Martti Valkonen oli aikanaan pitkään Helsingin Sanomien palveluksessa. Kun hän vuonna 2003 julkaisi kirjan "Sanavapaus Kauppatavaraa", jossa tuotiin koko tämän Suomessa vaikuttavan valtamedian läpimätä tila. Niin hän sai välittömästi potkut Helsingin Sanomista tämän kirjan takia.

Kirjan sisällössä kun paljastetaan tämäm maan korruptoituneen median salat Helsingin Sanomien sisäpuolelta kerrottuna.

"Media on Suomessa ainoa voittoa tavoitteleva teollisuudenhaara, jolla ei ole tuotevastuuta. 

Media voi vaieta, tai ajaa omaa etuaan joutumatta vastuuseen. 

Median röyhkeä osa herjaa ja levittää ihmisistä vääriä tietoja. Mutta yleisö ei pysty puolustamaan sen iskuja vastaan. 

Media on kohottanut itsensä arvostelun yläpuolelle. Sen työntekijät, toimittajat käyttäytyvät aivan kuin he olisivat erehtymättömiä. 

He ovat Suomalaisen yhteiskunnan ainoa ammattikunta, jota ei saa arvostella ilman, että he ryhtyvät kostamaan huomauttelijoille. 

                                                                            - Martti Valkonen "

Kuten tuossa ylläolevassa Suomen oikeusturvainfon videossa puhuva Petri Salo toteaa, että tässä vielä surullisinta tässä kaikessa on se, että ne jotka pyrkivät taistelemaan kaikkien heikompien asemien puolesta olevasta asiasta. Niiden kimppuun hyökätään ison mainosrahoitteisen median suunnalta.

Siksi tämä Helsingin sanomien entisen toimittaja Martti Valkosen kirja SANANVAPAUS KAUPPATAVARAA, on elävä esimerkki siitä minkälaisessa rappiotilassa tämän maan tiedotusvälineet tänä päivänä ovat.


Viime vuosina Suomen tiedotusvälineissä jatkuvan hyökkäyksen ja poliittisen mustamaalauksen kohteeksi ovat joutuneet ennenkaikkea toisinajattelusta tunnetut henkilöt, kuten kohudosentiksi nimetty Johan Bäckman.   

Bäckmanin median kautta harjoitetussa poliittisessa mustamaalauskampanjassa toimi etulinjassa muuan  toimittaja Tuula Malin

Hän toimittajana esitti medialle vääriä tietoja siitä, että kuinka Bäckmanin aikanaan yliopistolle tehty väitöskirja ei olisikaan aito. Yliopisto kuitenkin totesi väitöskirjan oikeaksi ja Malin joutui törkeän kunnianloukkausepäillyn kohteeksi.

 

Toinen viime vuosina Suomen valtamediassa poliittisen vainonnan ja herjaamisen kohteeksi on joutunut ent. Perussuomalaisissa vaikuttanut kansanedustaja James Hirvisaari.

Poliittisen mustamaalauksen syyksi ja motiiviksi ei tarvittu lopulta kuin vain se, että oltiin profiloitu kuka tuore kansanedustaja ajattelee enemmän omilla aivoilaan. Tietenkin Veltto Virtanen pääsee samaan sarjaan myös kevyesti. Mutta kaiken tämän poliittisen mustamaalauksen tarkoituksena on luoda näille Suomen poliittisessa järjestelmässä ja mediassa esiintyville toisinajattelijoille negatiivinen kuva kansalle, jolla on tarkoitus tuhota heidän maineensa.

Toimittajat ovat pelkkiä käskynukkeja joita ohjeistetaan milloin hyökkäämään kenenkin haastateltavan kimppuun ja jos poliittisesti vainottu toisinajattelija ei suostu toimittajia tapaamaan, niin silloin heistä vain kirjoitetaan muutama aukeama keksittyä sontaa.

Tämä kaikki tiettyihin Suomen julkisuudessa vaikuttavien henkilöiden poliittinen vainonta tapahtuu vain sen takia, että koska tuolla valtahierarkian yläpuolella vaikuttava salainen varjohallitus pelkää, että tämä heidän ylläpitämänsä harhainen mediatodellisuus pettäisi. Joten pitääkseen kiinni tästä globaalista kansoihin kohdistetusta aivopesusta, niin median tuottamaan poliittiseen vainontaan on pistettävä yhä enemmän rahaa kiinni. Tällä hetkellä geopoliittisesti eniten maksaa Venäjään kohdistettu poliittinen mustamaalaus ja pelkästään Helsingin-Sanomia kustantava Sanoma yhtiökin joutuu siihen sijoittamaan tolkuttomasti rahaa.  Uhkakuvat ovat siis koko media-alan juttu tänä päivänä.

Helsingin sanomat ja koko media-ala on nyt kokemassa suuria kasvukipuja, koska tietoisuuden evoluution edessä näitä paperilehtiä luetaan yhä vähemmän, koska tieto löytyy jo internetistä. Samalla näille uudemmille ja paljon henkisesti kypsemmille aiheille ollaan jo paljon enemmän kypsempiä, kuin mitä vielä kymmeniä vuosia sitten. Joten nykyään jopa ufokontaktihenkilöitä voidaan kutsua jonnekin televisio-ohjelmaan, ilman että niistä täytyisi heti seuraavana päivänä alkaa kirjoittelemaan Hesariin kilokaupalla potaskaa.Näiden valtamedian valheellisten uutisten päätehtävänä on ollut kautta aikojen kansojen aivopesu, eli täysi hypnoosiin perustuvan suggestion ylläpito. 

Suggestio toteutuu silloin, kun sen uhri ei tiedosta, että hänen alitajuntaanta syötetään väärää ja virheellistä tietoa, eli disinformaatiota. 

Mutta YLE, Helsingin Sanomat, Suomen Kuvalehti, Iltasanomat, Iltalehti jne. muut Suomen valtamedian kentällä toimivat maailmanlaajuista propagandaa levittävät tahot syyllistyvät tähän disinformaation levittämiseen jatkuvasti ja vaarallisinta tässä on se, että nämä sionistiset mediakorporaatiot eivät voi joutua tuosta lainkaan vastuuseen. Vaikka he onnistuvat tuolla alle 10 maailman suurimman mediakorporaation avulla aivopesemään miljardien ihmisten mielen päivittäin.

Tämähän siis tarkoittaa sitä, että aikaa hypnologille ei tarvitse kenenkään varata, koska sellainen on jo arkipäiväisessä elämässä olemassa ilmaiseksi. Tarvitsee vain lukea Iltalehden tai Iltasanomien lööpit kaupan kassalla, niin siinä tulee jo päivittäinen ilmainen hypnologin konsultaatio suoritettua ja vaarallisinta tässä vielä se, että kuinka unessa olevat ihmiset eivät tätä heidän alitajuntaansa vaikuttavaa pelkoon perustuvaa suggestiota huomaa. Jolloin se saa pidettyä heidät edelleen tuossa kansallisessa median hypnoosissa, eli unessa. Se on kuitenkin kovin normaali tila, jota yhteiskunnallisesti nuo nukkuvat ihmiset nimittävät normaalien ihmisten tilaksi.  Kuten aikanaan jo opetusneuvos Yrjö Kallinen totesi, että tämä kollektiivinen ja kansallinen unitila on äärimmäisen vaarallinen uni.

Kallinen eli aikaansa edellä ja uskalsi näistä aisioista luennoida vielä vanhoilla päivillään ihan Suomen silloiselle poliittiselle johdolle. 

Minua suorastaan kuvottaa nähdä, kuinka mediassa tänään enää annetaan suunvuoroja näille "virallisille" asiantuntijoille, jotka ovat jostain melkein Suomen Russofobian instituutista valmistuneet ja heidätkö on koulutettu ajattelemaan omilla aivoillaan, sekä täysin itsenäisesti ? No ei todellakaan... Sillä tämä virallinen ulkoisiin auktoriteetteihin perustuva kasvatusmenetelmä peruustuu siihen, että itsenäisesti ajattelevat yksilöt (toisinajattelijat) työnnetään seinään ja ajetaan massojen taholta ruotuun. 

Jos ei tätä tee omat vanhemmat kotona, niin sen tekee sitten jotkut muut jo viimeistään peruskoulussa ja tästä syystä onkin surullista jos jotkut toisia älykkäämmät lapset pidetään tuolla länsimaisen orjayhteiskunnan lammaslauman kanssa oppimassa auktoriteettikeskeistä kasvatusmallia "peruskoulussa".

Enää ei vaan alakoulujen opettajilla ole oikeutta lyödä lapsia karttakepillä sormille, kuin vielä kansakouluaikoina. Mutta nykyään tämä systeemi ei ole juurikaan pitkälle kehittynyt noista ajoista, koska systeemissä ei suostuta vieläkään antamaan tilaa yksilökeskeiselle ajattelumallille, koska se taas avaisi portit tietoisuuden evoluutiolle myös koulumaailmassa.

Tulevaisuudessa nämä uuden ajan sielut tulevat vielä nousemaan myös eduskuntaan asti ja sen jälkeen nämä vallanhimoiset psykopaatit eivät enää menesty tuolla arkadianmäen amatööriteatterissa. Koska vielä aikanaan tämä koko poliittinen systeemi joudutaan muuttamaan pois ja lopulta koko hallitukset ovat historiaa ja joudutaan keksimään paljon rakentavimpia vaihtoehtoja sen tilalle. 

Mutta sionistipankkiirien hamuama uusi maailmanjärjestys ei tule koskaan toteutumaan sillä haluamallaan tavalla, jolla nämä vallanhimoiset psykopaatit sen ovat halunneet toteuttaa. Koska tietoisuuden evoluutiota ei ole enää pystynyt kukaan pysäyttämään. Tieto leviää ja pelon tilalle astuu uusi energia, eli rakkaus ja tämäkös pelottaa tätä satanistista eliittiä, kun jossain vaiheessa tuo heidän mustan magian tehokin sammuu kuin kynttilä. Sen jälkeen tälle raskasvärähteiselle pallolle saadaan vähän enemmän valoa, kuin aikoihin ja planeetta kyllä hoitaa loput ja puhdistaa tarvittaessa itsensä, koska myös maalla (äiti maa) on tietoisuus, niin kuin ihmisellä.