http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 29, 2014

Ranskalainen aktivisti tapettiin tainnutuskranaatilla


Ranskassa poliisi ampui tainnutuskranaatilla ympäristöaktivisteja 25. lokakuuta, jolloin 21-vuotias Rémi Fraisse kuoli saatuaan osuman poliisin ampumasta tainnutuskranaatista.

Tapahtuma sai alkunsa Ranskassa sijaitsevassa Tarnin provinssissa, jossa oli meneillään Sivensin patotyömaalla ympäristöaktivistien ja Ranskan sisäministeriön puolisotilaallisten poliisijoukkojen väkivaltainen yhteydenotto.

Kuolinsyyraportti paljasti, että Fraissen kuolinsyy oli osuma poliisin ampumasta tainnutuskranatista.Wikipedia kertoo tainnuskranaatista seuraavaa: 

Tainnutuskranaatti on kranaatti, joka on suunniteltu tainnuttamaan kohde. Tainnutuskranaatista ei lennä sirpaleita. Kranaatin räjähtäessä se tuottaa yli 150 dB:n äänen ja muutaman miljoonan kandelan välähdyksen, sekä vapauttaa ilmaan melko pienen määrän kaasua, joka pakottaa ihmisen sulkemaan silmänsä ja saa kyynelet valumaan.
Ilman asianmukaista suojautumista tainnutuskranaatin räjähdys lähietäisyydellä saattaa aiheuttaa verenvuotoa korvista, tilapäisen sokeuden ja tilapäisen kuulovaurion.

Mutta mahdollisesta hengenvaarasta ei puhuta mitään tämän puolisotilaallisten mellakkapoliisien tuotteessa.Ranskalaisilla on tunnetusti suurempi temperamentti kuin Suomalaislla ja aina kun siellä osoitetaan mieltä, niin henkilöautojakaan ei jätetä polttamatta.
Suomen poliisilla on jo käytössään etälaukaisin mallia FN 303. Miamissa 18-vuotias graffiitintekijä onnistuttiin jo tappamaan sähköisellä etälaukaisimella. 
Nyt kuitenkin kun mennään tähän itse asian ytimeen, että poliisi on myös ihminen, jonka tehtävänä on valvoa Suomen sisäistä järjestystä. 

Heitä ottaa ihan samanlailla pattiin katsoa mm. linnanjuhlia, kun eliitti sikailee ja porsastelee ylimielisesti televisiokameroiden edessä joka vuoden 6.12 Mutta koska he ovat julkisessa virassa, niin heillä ei ole virkansa puolesta oikeutta kääntyä tätä korruptoitunutta eliittiä vastaan. 

Muutama viikko sitten järjestetty poliisien mielenilmaus osoitti sen, että myös poliisit pystyvät järjestämään rahanomaisen mielenosoituksen, jota muutamat rohkeat kansalaisaktivistit uskalsivat tulla tukemaan. 

Totuus on, että täällä Suomessa ei tarvita mitään väkivaltaisia mellakoita, joissa poliisi käyttää väkivaltaisia voimakeinoja mielenosoittajia vastaan. Suomi on sen verta sivistysvaltio, että tällainen väkivaltainen riehuminen on jo liian vanhaa ja kulunutta. Eliitti ei kuitenkaan ole koskaan pitänyt kansan mielenosoituksista ja julkisesta vastarinnasta sekä yksilöiden, että julkisten aktiivien toimesta. Mikä osoittaa sen, että tämä koko korruptoitunut järjestelmä on kaatumassa. Euro mätänee ja Hollanti sekä Saksa valmistelevat omaa pannkkiunionia. Mutta Nato ja korruptoitunut valtaeliitti suunnittelee III-maailmansotaa, että kumpiko kehitys on parempi suursodan pelko vai täydellinen irtiotto Euroopan keskuspankista ja paluu valtiolliseen omavaraisuuteen.

Suomi on menossa kohti fasistista EU:n liittovaltiota, jonka alkusäkeet toimitetaan salaisen TTIP-sopimuksen luvuissa. Me olemme kuin eurostoliiton kuoro, jonka nuotit tuodaan Brysselistä ja pahinta tässä on, että koko tämän okkulstistisen kuoron taiteellinen johto ei uskalla näyttäytyä julkisesti, koska sitä johtaa nuo salaiset miehet verhojen takaa. Joten lopulta jää vain yksi keino ja paljastaa nuo kabinettikerhojen konnat ja tuoda kaikki julki, jolloin pankkiirien valta murenee päivä päivältä. Huumerahalla pyörivät yksityiset liikepankit eivät loputtomiin jaksa pyörittää tätä globaalia pyramidihuijausta, koska EU:n sisukkaimmat valtiot pistävät tälle kulissien takana käydylle vehkeilylle vielä stopin.