http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 17, 2012

Kiinalaiset tekivät onnistuneen teleportaatiokokeenKiinalaisten tutkijoiden ryhmä onnistui tekemään yli 100 km mittaisen teleportaatiokokeen, joka on tähän mennessä pisin teleportaatiokokeissa mitattu matka.

Tutkijat sanovat, että uudet kyvyt teleportata fotoneja 100 km etäisyyteen avaavat tien satelliittipohjaiseen teknologian hyväksikäyttöön kommunikaatiossa.

Ajatus teleportaatiossa ei ole, että materia itsessään siirtyisi, vaan tieto joka kuvailee sen, siirtyy. Tämä voidaan muovata vastaavaksi materiaksi uudessa sijainnissa, jossa se siis muovaantuu uudestaan.USA:n armeija taas on ollut vain hiljaa heidän käyttämistään teleportaatiokokeista joita on tehty jo useita vuosikymmeniä ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASA käyttää samaa teknologiaa hyväksi myös omissa projekteissaan.

Olisikin selvää, että jos tämä teleportaatio teknologia vielä jonainpäivänä tuotaisiin julkisille markkinoille. Niin se ensimmäisenä pistäisi konkurssiin koko lentoteollisuuden ja uudet korporaatiot rynnisivät tekemään maailmanlaajuisen monopolin tällä teleportaatiomatkustusbisneksellä, josta tulisi ensimmäisenä vain rikkaimman eliitin yksinoikeus matkustaa vaikka New Yorkista - Lontooseen silmänräpäyksessä.


Lähde:
Verkkomedia
http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/27843/">Technology Review