http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 05, 2012

Mediakorporaatiot edistävät itse piratismiaCBS:n televisiokanavayhtiö omistaa mediajätti Viacomin kanssa nämä yhtiöt, jotka levittävät tiedostojenjakoon tarkoitettuja ohjelmia kuten torrent-softia. Pelkästään CBS:n omistama CNET levitti LimeWire, Kazaa, Morpheus, Bittorrent, Azuerus/Vuze yms. nimisiä tiedostojenjakoon tarkoitettuja ohjelmia.

CNET, download.com ja ZDNet ovat osa CBS-interactivea, jonka taas omistaa CBS-Viacom.
CNET-sivustolla jokainen tiedostojen (musiikin/elokuvien) jakoon käytettävät tietokonesoftat ovat vapaasti ladattavissa ja onkin kumma, että jos kerta CBS-Viacom hallinnoi CNET:ttiä niin ei tee asialle mitään. Joten se todistaa jo sen, että CBS-Viacom edistää itse piratismia ja kannustaa siihen, jotta voisi myöhemmin tulevaisuudessa tuomita yksittäisiä henkilöitä oikeusmurhilla oikeuteen sekä ehdolliseen/ehdottomaan vankeuteen musiikin tai elokuvien levittämisestä.

CNET on tehnyt myös kimppabrändäyksiä muiden yhtiöiden kanssa tuotteidensa jakamisesta. näitä yhtiöitä ovat mm. AOL, MSNBC, ESPN, Disneyn go.com

Eli nettisensuurilakien ajajat edistivät itse tiedostojen laitonta jakamista sekä levittivät niiden lataamiseen käytettäviä ohjelmistoja, joten ne hyötyvät niistä itse. Ensin he opettivat ihmiset käyttämään näitä tiedostojenjako-ohjelmia, jotta voisivat jatkossa haastaa niiden käyttäjät oikeuteen.Tiedostojen jakaminen on sinällään täysin laillista. Yhdysvaltain korkein oikein kuitenkin katsoi MGM:n ja Grokster jutussa, että: Sen joka levittää välinettä (ts. jako-ohjelmaa) selvästi yllyttäen tekinäinoikeusloukkaukseen, katsotaan olevan vastuussa loukkauksista, joihin kolmas osapuoli välinettä käyttäen syyllistyy, riippumatta välineen muista käyttötavoista.

Toisinsanoen tiedostonjako-ohjelmien levitys on laillista, kunhan ei kehota tekijäinoikeusloukkauksiin ja CNET/CBS on syyllistynyt tähän pelkästään tuhansia kertoja.Yksi toinen SOPA-sensuurin tukija on musiikkijätti Warner Music, jonka omistamalla AOL.com sivuilla on jaettu näitä tiedostojenjakamiseen käytettäviä ohjelmia miljoonia jo vuosikymmeniä.


Kuvassa CNET-yhtiön perustaja Shelby Bonnie

CNET-saitin perustaja Shelby Bonnie jakoi yhtiönsä kautta yli 500 miljoonaa tiedostojenjako-ohjelmaa ja hän kuului samaan aikaan CNET:in ja Warner Music Groupin hallintoneuvostoon.Yksittäistapaukset kertovat jo missä mennään jos eräs Englantilainen 23-vuotias opiskelija Richard O'Dwyer jakoi TV-shack sivuillaan linkkejä muualla olleisiin elokuviin ja tv-sarjoihin. Obaman hallinto pääsi jäljille ja tämä 23-vuotias opiskelija uhattiin käydä hakemassa englannista yhdysvaltoihin ja viedä vangittavaksi viideksi vuodeksi. Iso-Britannian lakien mukaan mies ei tehnyt mitään väärää, mutta USA:n hallinto ei peräänny.Joel Tenenbaum sai 31:n musiikkikappaleen lataamisesta 675 000 dollaria sakkoja.Yhdysvaltalainen yksinhuoltajaäiti Jammie Thomas-Rasset tuomittiin 24:n musiikkikappaleen lataamisesta 1,9 miljoonan dollarin korvauksiin. Tämä kuvastaa hieman missä menee musiikkialan suurimman riistokorporaatio RIAA:n reaaliteetit.Yksi ladatuista kappaleista sattui olemaan Richard Marxin "Now and Forever" ja Marx sotkettiin jupakkaan mukaan ja hänen lausuntonsa oli seuraavanlainen:

"Pitkäaikaisena ammattimaisena lauluntekijänä olen aina vastustanut musiikin laitonta nettilataamista. Toisaalta olen aina tuntenut sympatiaa tavallisia musiikinystäviä kohtaan, joita suuret levy-yhtiöt jatkuvasti hyväksikäyttävät ahneella toiminnallaan.

Aivan viime aikoihin saakka nämä suuryhtiöt ovat jaelleet suurimman osan äänitetystä musiikista, ja sen sijaan että ne olisivat kehittäneet teollisuutta ja tehneet parhaansa antaakseen laadukkainta mahdollista musiikkia musiikinystäville, ne ovat pääsääntöisesti mieluummin pettäneet kuluttajia ja kahmineet taskunsa täyteen kuluttajien rahaa.
"

- Richard Marx
Nyt eteenpäin menevät mediakorporaatioiden sensuurilait ACTA, SOPA, CISPA ovat tuotu estämään internetissä vallitseva sananvapaus ja ensimmäinen juttu mitä mediajätit aikovat tehdä on sulkea suositut palvelut kuten Twitter, Youtube ja muut oleelliset verkkosivustot, jotta nettivalvontaa valvovat tahot voisivat jättää tilalle aivokuolleet tv-ohjelmansa.

Syy tähän on se koska internetin kautta on herännyt jo niin monta ihmistä samanaikaisesti ympäri maailman, että se on aiheuttanut valtaeliitin piirissä paniikkireaktion.John D. Rockefellerin pojanpoika senaattori Jay Rockefeller ärjyi muutama vuosi sitten Yhdysvaltalaisen median edustajille siitä kuinka haluaisi, että internettiä ei oltaisi koskaan keksittykään. Hän perusteli väitteensä jatkuvalla kybersodan uhalla, mutta ei tarkemmin selitellyt mitä se kybersodankäynti oikein on. No se kybersodankäynti on tätä kun ihmiset pitävät mm. tällaisia blogeja ja kirjoittelevat nettiin totuuksia ja se taas herätää muiden ihmisten mielenkiinnon samoista ajankohtaisista asioista ja se pelottaa valtaeliittiä jos ne päivittäiset aivottomat televisiosarjat vaihtuvat henkiseen heräämiseen ja vanginvartijatietoisuuden lasit lähtee pois silmiltä.

Tämän vuoksi siellä ollaan USA:n puolella kehittelemässä jos toinen toistaan mutkikkaampia sensuurilakeja, joilla yritetään rajoittaa internetissä vallitsevaa sananvapautta. Sitten Yhdysvalloista on tulossa täysi natsivaltio ja ei tämä meno näytä EU:ssa yhtään paremmalta, kun tuleva liittovaltio aiotaan rakentaa täysin fasismin oppien mukaan. Julkisista järjestyksenvalvojistakin tulee varmaan sen jälkeen uudenmaailmanjärjestyksen valvojia jne.

Verkkomedia