http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Ruotuväki: Suomalaiset lentäjät tekivät ufo-havainnon 60-luvullaSuomen armeijan ilmavoimien UFO-salailu sai uuden käänteen kun Puolustusvoimien sisällä tunnettu ruotuväki-lehti kertoi ilmavoimien lentäjä Jouko Kurosen ufo-havainnosta. Kuronen valmistautunut nousuun kiitoradalla, kun kuuli radion kautta yllättävän keskustelun lentäjän ja lennonohjaajan välillä. Valvoja pyysi taistelulentäjä Tarmo Tukevaa katsomaan seitsemää ilmapalloa taivaalla.

Kiitoradalla ollut Kuronen kääntyi siten, että näki mistä on kyse. Hän näki seitsemän levyn muotoista esinettä lentokentän yllä muodostelmassa. Taivaalla lentänyt Tukeva siirtyi lähemmäs havaintoa ja samassa ne lähtivät kiihdyttämään kohti pohjoista kovalla nopeudella. Lehti kertoo, että esineiden vauhti oli uskomaton, sillä hävittäjä jäi kuin paikalleen seisomaan esineiden poistuessa. Muutaman minuutin jälkeen ne havaittiin 200 kilometrin päässä tutkassa Vaasassa.

Tämä on Suomen ainoa merkittävä ufo-havainto. Suomen ilmavoimat on myöntänyt havainnon. Kaikki ufo-havainnon tehneet olivat ilmailualan ammattilaisia ja sää oli tapahtumahetkellä selkeä. Porissa vuonna 1969 tehty havainto on samanlainen ulkomaalaisten ufo-havaintojen kanssa. Näissä tapauksissa on samaa se, että kaikki ovat tapahtuneet vesistön lähellä ja meneillään on ollut sotilasharjoitus.Muiden maiden armeijan ufo-havainnoista ovat jo aiemmin paljastaneet osan aiemmin salatuista ufoasiakirjoistaan Iso-Britannian armeija vuonna 2008. Mutta nämäkin paljastukset ovat vain pintapuolisia, koska niitä salaisia raportteja on vaikka kuinka paljon ja vain marginaaliosa niistä julkistetaan.Jo pelkästään Yhdysvalloissa yksi hämärin paikka mitä tulee USA:n armeijan ufo-salailuun on salainen Area 51 tukikohta, jonka koko olemassaolo kiistettiin aina vuoteen 1994 asti ja sen toiminta piilotettiin Yhdysvaltojen armeijan budjetista.

Area 51 esiintyy myös lukuisissa Hollywoodin elokuvissa ja tietokonepeleissä, joten tästä nähdään miten jo olemassa olevat asiat (Area 51) tungetaan disinformaatio tarkoituksessa kaikkialle viihde/peliteollisuuden piiriin.
 • elokuva Independence Day – Maailmojen sota. Tässä elokuvassa Alue 51:llä säilytetään maan alla pakkolaskeutunutta hyökkääjien partioalusta, ja lopputaistelusta osa tapahtuu Alue 51:n päällä.
 • elokuva Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta. Elokuvan alussa on hangaari 51, joka on viittaus Alue 51:een. Tässä aavikolla olevassa hangaarissa säilytetään mm. Liiton arkkia ja kristalliluurankoista olentoa.
 • tv-sarja Tähtiportti. Tässä sarjassa Alue 51 on muilta planeetoilta tuodun tekniikan tutkimus- ja säilytysalue.
 • tv-sarja Ritari Ässä. Yhdessä jaksossa Michael Knight soluttautuu Alue 51:lle saadakseen takaisin KITTin, jonka NSA:n virkailijat ovat vieneet.
 • konsolipeli Perfect Dark. Pelissä agentti Joanna Dark soluttautuu Alue 51:lle löytääkseen avaruusolennon ruumiin.
 • konsolipeli Call of Duty: Black Ops. Pelin yhdessä kartassa pelataan Alueella 51.
 • tietokonepeli Tomb Raider 3. Pelissä Lara Croft soluttautuu Alue 51:lle löytääkseen Element 115 -nimisen kiven.
 • tietokonepeli World of Warcraft. Netherstormista löytyy paikka nimeltä Area 52, joka on viittaus Alue 51:een.
 • tietokonepeli Grand Theft Auto: San Andreas. Pelissä löytyy alue nimeltä Area 69, joka on viittaus Alue 51:een.
 • tietokonepeli Deus Ex. Pelin lopussa päähenkilö soluttautuu Area 51:n uumeniin.
 • tietokonepeli SimCity 4 Rush Hour -lisäosassa voi palkintona saada Alue 5.1:n, joka on viittaus Alue 51:een.
 • tietokonepeli Area 51. Sijoittuu tulevaisuuteen.
Area 51 tukikohdan päätarkoitukset ovat uusien sotilaskäyttösten lentokoneiden valmistus ja testaus. Mutta syy siihen miksi tämä tukikohta on salattu johtuu siitä, että sieltä löytyy myös antigravitaatio teknologialla toimivaa lentokalustoa jota ei olla vieläkään tuotu julkiselle yleisölle. Koska tämä taas asettaisi kysymysmerkkejä siitä, että onko tämä teknologia saatu humanoideilta suoraan, vai keksivätkö USA:n armeijan teknikot ne suoraan itse.


Lähde: IL
Wikipedia