http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 22, 2012

Katollisen kirkon manaaja väittää: 1983 kadonnut koulutyttö siepattiin Vatikaanin origioihinKatollisen kirkon johtava manaaja 85-vuotias isä Gabriel Armoth väittää, että äskettäin murhatun gansterin haudasta löydetyt jäänteet kuuluvat kadonneelle koulutytölle Emanuela Orlandille.

Emanuela Orlandi, 15, katosi Vatikaanissa jäljettömiin vuonna 1983 ja hänen katoamiseena on vuosien saatossa liitetty mm. mafia, KGB ja Vatikaanin pankki.

Poliisi ja rikosteknisen laboratorion tutkijat avasivat viime-viikolla mafioso Enrico De Pedin haudan, pian sen jälkeen kun poliisi sai yleisövihjeen.

Emanuela Orlandin tapausta oli juuri käsitelty paikallisessa kadonneita etsivässä tv-ohjelmassa.

Gangsterin haudasta löytyi luita, jotka eivät kuulu de Perdille, mutta toistaiseksi ei vielä ole vahvistettu, että kyseessä olisi kadonnut koulutyttö.

The Sunin mukaan yli 70 000 henkeä manannut Isä Amorth astui esiin La Stampa -lehdessä ja lausui, että Orlandin tapaukseen liittyy "rikos, jossa on seksuaalinen motiivi".

Pappismies väittää myös, että seksuaalisuuteen tiukasti suhtautuvassa Vatikaanissa on vuosien ajan hankittu nuoria tyttöjä orgioihin.

- Uskon, että Emanuelasta tuli osa ketjua, kertoo isä Amorth.Vatikaaniin liittyy tiiviisti satanismi ja tämänkaltaiset origiat, joissa nuoret tytöt raiskataan ja lopulta uhrataan Luciferille, sekä heidän verensä vielä juodaan riitin päätteeksi.

Vatikaani on julkisuudessa kunnostautunut uuden maailmanjärjestyksen puolestapuhujana, koska ovat tiivis osa globaalia satanistieliittiä. 2011 vuonna Vatikaani ilmoitti, että: "

”Uusliberalismi aiheutti kriisin, me tarvitsemme nyt uuden maailmanhallituksen”, sanoo Vatikaani ja vetoaa kansainvälisen raha- ja finanssisysteemireformin puolesta – 'universaalin julkisen auktoriteetin', jota hallitukset rahoittaisivat".

"Mutta maailman on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan maailmanjärjestykseen. Ylikansallisen älyllisen eliitin ja maailman pankkiirien ylivalta on varmasti parempi kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on harjoitettu menneillä vuosisadoilla".

- David Rockefeller (vuoden 1991 Bilderberg konferenssisa)


Lähde: IS
The Sun