http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

Orwell kehitys laajenee kaduilleYhdysvalloissa toimii Illuminating concept niminen yhtiö, joka suunnittelee kokonaisia katuja jotka on varustettu radioaktiivisilla lampuilla sekä valvontajärjestelmillä.

Valvontakoneisto joka pyörittää näitä katujärjestelmiä toimii lähiverkoissa, jotka on asennettu valopylväiden sisään.

Näillä vehkeillä saadaan kadusta kuin kadusta tehtyä täysin 24/7 poliisivaltion mallinmukainen seurantajärjestelmä.

Nämä "Isoveljen" hallitsemat ja kaiuttimien kautta puhuvat valvontakamerat voivat antaa käskyjä ohikulkijoille sekä ne pystyvät mm. nauhoittamaan keskusteluja ympäristöstään.

Näitä poliisivaltiossa käytettäviä katuja valvontakoneistojärjestelmineen ollaan jo rakennettu Detroitiin, Chigacoon ja Pitsburgiin.ABC 7-uutisten mukaan modernit led-kuvatauluilla varustetut mainosvalaisimet pystyvät kaiken lisäksi myös nauhoittamaan niiden ympäristössä käydyt keskustelut. ABC:n uutispätkässä nähdään miten älyvalaisimet antavat valvontayhteiskunnan luonteeseen kuuluvan yleisvaroituksen kansalaisille.

Tässä siis näemme, että mihin on kehitys menossa Yhdysvalloissa ja tämä valtaeliitin kontrollifriikkien alullepanema seurantakoneisto laajenee myös Euroopan unionin sisälle, koska samat roistot ovat myös pistäneet tämän EU:n alulle.

Eihän tällainen kehitys ole mitään muuta kuin täysin mielivaltaista kansojen massiivista holhousta näkymättömältä taholta.

Siinä vaiheessa kun nämä eliittiroistot esittävät ihonsisäisen mikrosirun ottamista, niin me olemme sen jälkeen elektronisissa valjaissa.

Mutta myös kaikki ajatuksemme päätyvät näiden samojen satanistien kontrollifriikkien hallittavaksi, koska Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio DARPA on heidän käsissään ja heidän suunnitelmiinsa kuuluu myös tekoälyn hyödyntäminen sotilaskäyttöön. Juuri äskettäinhän oli juttua, että USA:n armeija haluaa mikrosiruttaa kaikki sotilaansa.


Lähde:

Verkkomedia

Infowars