http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 01, 2012

Bilderberg-eliitti kokoontuu VirginiassaTänä vuonna Bilderberg-eliitti pitää salaisen kokouksensa Yhdysvaltojen Virginiassa. Kokous järjestetään Washingtonin lähellä sijaitsevassa Westfield Marriot Washington Dulles hotellissa.

Infowars sivuston perustaja ja vaihtoehtomediassa tunnettu Alex Jones kehoittaa ihmisiä RT:n haastattelussa valtaamaan alueen ennen kokouksen alkamista, joka tänä vuonna järjestetään Washingtonin lähellä sijaitsevassa luxushotellissa:


Mario Borghezio

Italialainen poliitikko Mario Borghezio yritti vuosi sitten päästä omatoimisesti silloin Sveitsissä järjestettyyn Bilderberg-kokoukseen ja joutui kokousaluetta vartioineiden turvamiesten pahoinpitelemäksi. Jotain eliitti siellä salaa, kun turvatoimetkin ovat näin kovaotteiset.

Bilderberg-eliitin kokoukset ovat aina tarkkoin vartioituja ja äärimmäisen salattuja tapahtumia joiden asialistat ovat tiukasti varjeltuja.

Suomesta vakiokävijöitä ovat Helsingin Sanomien päätoimittajat ja Jorma Ollila. Vuosi sitten Viime vuonna poliitikkojamme ei kutsuttu lainkaan vaan paikalla olivat ainoastaan talousvallan ja valtamedian eliitin edustajat:
  • - Apunen, Matti, Director, Finnish Business and Policy Forum EVA
  • - Johansson, Ole, Chairman, Confederation of the Finnish Industries EK
  • - Ollila, Jorma, Chairman, Royal Dutch Shell
  • - Pentikäinen, Mikael, Publisher and Senior Editor-in-Chief, Helsingin Sanomat


Lähde: Verkkomedia