http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 24, 2012

SAK:n kakkosmies: "Vartiainen on toinen Wahlroos"SAK:n kakkosmies Matti Huutolan mielestä Vattin uusi ylijohtaja Juhana Vartiainen on samanlainen köyhien kyykyttäjä kuin sampo-konsernin hallituksen puheenjohtaja Nalle Wahlroos.

Huutola ryöpyttää Vartiaista työttömyysturvan leikkaamispuheista. Huutolasta Vartiainen ajaa linjaa, jossa työvoiman lisätarjontaa haikaillaan hinnalla millä hyvänsä.

”Heidän näkemyksenä ovat vinoutuneita ja vääriä. Ne myös loukkaavat työntekijöitä ja työttömiä. Lamojen ja taantumien maksumiehiä ja -naisia ovat olleet aina työntekijät ja työttömät”, Huutola sanoo julkisuuteen antamassa tiedotteessaan.Mutta edellen uskotaan, että työttömyys on vain työtävieroksujien ongelma ja siitä ovat vastuusa työttömät itse.

Nyt sitten valtio ottaa lisää lainaa 1,2 miljardia ja nostaa valtion velan vuoden lopussa 88 miljardiin.

Heinäkuun alussa tehdään sitten pieni 1,44 miljardin tilisiirto yksityisomisteisten pankkiirien hallinnoimalle Euroopan vakausmekanismirahastolle (EVM).

Mikään näistä toimenpiteistä ei onnistuisi ilman matalapalkkaisia työntekijöitä sekä lukuisia työttömiä. Mutta jos olet säästäjä niin siinä tapauksessa kuulut ns. EU:n velkakriisin uhrilampaisiin ja lopputuloksen näemme siinä vaiheessa kun pankkeja alkaa kaatumaan, kun hädissään olevat työläiset ryntäävät suurin joukoin nostamaan tilit tyhjäksi. Mutta pankilta loppuukin jossain vaiheessa rahat, koska heillä ei oikeasti ole kuin vain pieni osa väitetystä lainarahasta holveissaan.

Tämä johtuu sitä, että jokainen liikkeellä oleva raha on jonkun ottamaa velkaa. Yksityinen pankkisektori on siis luonut (lähes) kaiken liikkeellä olevan rahan velkana ja raha myös katoaa, kun velka maksetaan takaisin.Suomalaisten yhteenlaskettu ulosottovelka on yhteensä jo peräti 1,7 miljardia euroa. Eniten uusia merkintöjä tallennettiin 45–49-vuotiaille miehille, joita oli lähes joka kymmenes kaikista merkinnän saaneista. Kaksi kolmasosaa pitkäkestoisessa ulosottoperinnässä olevista on miehiä.

Nollakasvuhanke näkyy näissä tilastoissa tiiviisti ja velkaorjuus on yksi tärkeimmistä elementeistä tuhotakseen tuleva työtätekevä sukupolvi mm. pikavippiyhtiöiden ja perintätoimistojen avulla, joidenka jopa 1000-prosentin vuosikoroilla saadaan ulosottorekisteri paisumaan olemattomiin.

Samalla teollisuus siirretään valtaeliitin toimesta halvempiin maihin ja rikkaiden teollisuusmaiden väestö siirretään työttömyyskortistoon ja tämä ajaa sitten duunariväestön köyhyysloukkuun ja köyhyysongelma (pikavipit/velkahelvetti), alkoholismi, ydinperheiden rikkoutuminen on seurausta tästä.

Joten onko Suomalainen sitten syypää hänen mahdolliseen työttömyyteensä, jonka on illuminatin valtaeliitin monikansalliset yhtiöt tänne tieten tahtoen aiheuttaneet hinnalla millä hyvänsä ?Näillä koko planeetan talousjärjestelmää ohjaavilla globalisteilla kontrollifriikeillä on jo yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta heidän hallussaan ja mikään ei heille riitä muu kuin uusi maailmanjärjestys ja 2/3 väestönvähennys ennen sitä vuoteen 2025 mennessä.

Nyt Euroopan unionin talous ajetaan alas tieten tahtoen ja tilalle esitetään EU:n liittovaltiota. Sekä rahajärjestelmä pistetään uusiksi ja myöhemmin fyysinen paperiraha lakkautetaan.

Tämän jälkeen tuodaan RFID-mikrosirut julki ja pakotetaan EU:n liittovaltion väestö sirutettavaksi.

Lähde: Kauppalehti
Talousdemokratia