http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Presidentti Obama joutui oikeuteen NDAA-laistaYhdysvaltojen presidentti Barack Obama on joutunut oikeuteen NDAA-laista.

Presidentti Barack Obama allekirjoitti 31.12 2011 kiistellyn NDAA-lain. NDAA eli National Defence Authorization Act sallii mm. Yhdysvaltain kansalaisten pidättämisen määräämättömän pitkäksi ajaksi terrorismi-epäilyjen perusteella. Hallituksella ei ole velvollisuutta todistaa epäillyn syyllisyyttä tai edes järjestää hänelle oikeudenkäyntiä.

NDAA:ta ovat vastustaneet myös Yhdysvaltain tiedustelu- ja turvallisuuselinten kuten FBI:n ja CIA:n johtajat sanoen sen vaikeuttavan heidän työtään.

Tästä näemme, että vaikka nämäkin urkinta ja tutkimusvirastot tekevät julkisuudessa paljon pahaa, niin heidän johtajat ovat kuitenkin inhimillistä sakkia jotka ovat kansan puolella täsä valtaeliitin kontrollifriikkien ja maailmanväestön välisessä sodassa.

Barack Obama on tässä leikissä pelkkä illuminatin sätkynukke ja nukkemestarit ohjaavat presidenttiä kuin nukketeatterintyöntekijä.


Tämän presidentti Obamaa vastaan nostetun oikeusjutun taustalla on muun muassa Pulitzer-palkittu journalisti, New York Timesin entinen kirjeenvaihtaja ja kirjailija Chris Hedges sekä joukko muita aktivisteja, mukaan lukien MIT-professori Noam Chomsky, kirjailijat Tangerine Bolen, Alexa O´Brien sekä taloustieteen tohtori, RAND Corporation -yhtiölle työskennellyt sotilaallinen tutkija Daniel Ellsberg, joka vuonna 1971 vuoti Pentagonin papereiden nimellä tunnetut huippusalaiset asiakirjat New York Timesille ja muille amerikkalaislehdille.

Kirjailijat Naomi Wolf sekä Cornel West ovat liittymässä kantajien joukkoon. Cornel Westin mukaan Yhdysvallat on kehittymässä diktatuuriksi, jossa on ripaus fasismia mukana. Kantajia edustavat asianajajat Bruce Afran sekä Carl Mayer.

Tuomari Katherine Forrest New Yorkin eteläisestä piiristä hylkäsi Obaman hallinnon puolustelut siitä, että "NDAA vain vahvistaa jo olemassa olevat, sotavoimien oikeudet suorittaa tiettyjä rutiinitoimenpiteitä" ja on antanut päätöksenään, että NDAA rikkoo perustuslain lisäyksiä.


Hallituksen odotetaan vetoavan tuomarin päätöksestä ja Verkkomedia jatkaa aiheen seuraamista.

NDAA ei kuitenkaan ole ainoa laki, jonka avulla suita suljetaan Yhdysvalloissa tai suoritetaan pidätyksiä köykäisin perustein Muita, NDAA:n osa-alueita kattavia lakeja ovat mm. vakoilua koskeva Espionage Act, FISA Amendment Act, Authorization to Use Military Force Act (AUMF) sekä PATRIOT Act.

Tämän oikeusprosessin tulevaisuutta on kuitenkin varsin helppo ennustaa kun läpikorruptoituneet ja maksetut tuomarit lähtevät käsittelemään tätä juttua.

Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmän kulisseissa on jo nostettu aiemmin Yhdysvaltojen hallinto oikeuteen 9/11 terrori-iskujen lavastamisesta ja se oikeusprosessi haudattiin silkkihansikkain.

Neil F. Keenan niminen juristi pisti illut oikeuteen 2011 vuoden loppupuolella ja sekin käsittely junnaan paikoillaan, vaikka siitäkin on ollut David Wilcockin, Benjamin Fulfordin sekä Project Camelotin toimesta monesti juttua.

Valtaa on haastavaa yritää lähteä palauttamaan takaisin kansalle ja pistää sen jälkeen psykopaatit pois vallasta. Siihen tarvitaan meidän jokaisen yksityishenkilön voimia ja tietoisuutta yksilötasolta. Koska tämä suurin sodankäynti meitä vastaan käydään kuitenkin psykologisella tasolla ja se tiedetään tasan tarkkaan tuolla Pentagonissa.

Lähde: Verkkomedia

Courthousenews