http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 28, 2012

Venäjällä rakennetaan ensimmäistä androidiaSlate-verkkopalvelu kertoo, että Russia 2045 -niminen tutkijaryhmä kertoi äskettäin pyrkivänsä valmistamaan robotin, johon voisi siirtää ihmisen mielen. Se mahdollistaisi käytännössä kuolemattomuuden ilman kehoa.

Tutkimusryhmän ennusteen mukaan vuosina 2040-2050 on mahdollista nanoroboteista koostuvia kehoja, jotka voivat mukautua mihin tahansa muotoon.

Sitä ennen vuosina 2015-2020 saamme odottaa hieman karumpia robotteja, joita ohjataan ajatuksille. Niistä tulee yhtä suosittuja kuin autoista, ryhmä ennustaa.Yhdysvalloissa DARPA on kehitellyt androideja sotilaskäyttöön kaikessa hiljaisuudessa ja aikoo hyödyntää niitä sodankäyntiin.

Joten tästä huomaamme, että ihmiskunnan kehitystä viedään askel askeleelta kohti täysin robotisoitua yhteiskuntaa. Jenkit yrittävät hyödyntää keinoälyn sotateollisuuden käyttöön, mutta tuovat myös keinoälyn tavallisen kansan ulottuville.Pelkästään Helsingissä metroliikenne aiotaan korvata tulevaisuudessa robottiohjauksella ja metrokuskeille tulee kenkää.

Joten tämänkaltaiset epähumaanit ratkaisut vievät kohta työt kaikilta kun ne korvataan koneilla ja pois potkitut työläiset päätyvät työttömyyskortistoon lisäämään nollakasvua.

Suomen valtiolliselta sektorilta on tarkoitus poistaa lähivuosina satojatuhansia työpaikkoja ja jos oletetaan, että 200 000 saa kenkää ja jos yhden työntekijän kunta-alalla olevat kustannukset ovat valtiolta n. 4700 €/kk. Niin se tekee n. 50 000 €/vuosi säästöjä per työntekijä ja tuon kun vielä kertoo 200 000 työntekijällä niin säästöjä kertyy yli 112 miljardia.

Näillä rahoilla voidaan sitten rakentaa mm. Humppilaan NATO:n sotilastukikohtaa sekä perustaa lisää uraanikaivoksia eri puolin Suomea.

Valtiollisen korruption määrä on niin suuri, että sitä ei monikaan tajua.

Lähde: Talouselämä