http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 06, 2012

Yhdysvaltojen armeijan dokumentti paljastaa: Toisinajattelijat keskitysleireille koulutukseenYhdysvaltojen armeija julkaisi dokumentin, jossa se paljastaa FEMA:n keskitysleirien toiminnan ja käyttöönotton, jossa kerrotaan miten psykologisensodankäynnin ammattilaiset palauttavat "poliittisten aktivistien" kunnioituksen Yhdysvaltojen kansainvälistä politiikka kohtaa.FEMA (Federal Emergency Management Agency) on Yhdysvaltojen hallituksen nopean toiminnan virasto ja sen pikkiaidatut leirit olivat aiemmin julkisuudessa pelkkiä sen ylläpitämiä hätämajoitustiloja.

Asiakirjassa annetaan ohjeet vankien keskitysleirikäsittelyyn sekä maailmanlaajuisesti että Yhdysvaltain sisäisesti. Kansainväliset organisaatiot kuten YK ja Punainen Risti ovat asiakirjan mukaan yhteistyökumppaneita siinä missä hätätilavirasto FEMA ja kotimaan turvallisuusvirasto DHS.

Yhdysvaltojen armeija on listannt leireillä suoritettavat ” psykologiset operaatiot” (PSYOP) luetellaan seuraavasti:

  • Mahdollista vastarintaa organisoivien ja häiriöitä aiheuttavien tyytymättömien ja kapinallisten ainesten, agitaattorien ja poliittisten johtohahmojen tunnistaminen.
  • Indoktrinointiohjelmien kehittäminen vihamielisen suhtautumisen vähentämiseen tai poistamiseen.
  • Poliittisten aktivistien tunnistaminen.
  • Kovaäänisten käytön järjestäminen esimerkiksi leirin hallinnollisten tiedotusten jakamiseksi.
  • Sotapoliisin avustaminen pidätettyjen ja irtolaisten käsittelyssä hätätilanteissa.
  • Psykologisen operaation suunnitteleminen ja toteuttaminen siten, että operaatiolla aikaansaadaan ymmärrys ja hyväksyntä Yhdysvaltain harjoittamalle politiikalle ja toiminnalle.
Historian valossa vankileirejä uudelleenkoulutukseen on käytetty lähes yksinomaan sortohallituksissa ja diktatuureissa, esimerkiksi entinen Neuvostoliitto ja nykyinen Pohjois-Korea. Nyt Yhdysvallat liittyy joukkoon.

Infowars.com on jo pitkään uutisoinut, että Jenkeissä valmistellaan kansalaisten joukkovangitsemisia, mutta tämä on nyt ensimmäinen kerta kun asiakirjassa mainitaan suoraan "toisinajattelijoiden uudelleenkoulutus".

2011 joulukuussa paljastui, että Halliburtonin tytäryhtiö KBR etsi alihankkijoita, jotka voisivat varustaa "hätäleirejä", joille etsittiin myös henkilökuntaa.

Vuonna 2006 kotimaan turvallisuusvirasto teki urakkasopimuksen KBR:n kanssa pidätys­­keskusten rakentamisesta sillä perusteella, että ”Yhdysvaltoihin tulisi valtavasti maahanmuuttajia”. Toinen tekosyy olivat ”uudet ohjelmat”, joiden vuoksi ”tilapäismajoituksen tarve lisääntyisi huomattavasti”.

REX 84 (Readiness exercise/ 1984) oli myös laittomiin siirtolaisiin liittynyt katastrofi­harjoitus. Laittomien siirtolaisten tulvaa käytettiin tekosyynä myös urakkasopimuksen tekemiselle KBR:n kanssa.

Iran-Contra-skandaalin tutkimuksissa vuonna 1987 paljastui kuitenkin, että REX 84 oli salainen ”skenaario ja siihen liittyvä harjoitus”, joka oli lähtöisin liittohallinnosta, ja jonka tarkoituksena oli lakkauttaa perustuslaki, julistaa poikkeustila, määrätä sotilasviranomaiset vastaamaan sekä keskus- että paikallishallinnosta ja lopulta pidättää suuri määrä kansalaisia, jotka ”olivat uhka kansalliselle turvallisuudelle”.

Uudenvuoden aattona Barack Obama allekirjoitti NDAA-lain, jonka nojalla kansalaisia voidaan siepata ja pitää vangittuina määräämättömästi ilman oikeudenkäyntiä.
Lähde: Olli Kingelin-Verkkomedia