http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 09, 2012

Ihmiskunnan salattu historia (animaatio)

Andrew Golden on tehnyt ihmiskunnan salatusta historiasta loistavan englanninkielisen animaation, joka on nähtävissä englanninkielisenä Youtube-palvelussa.

Siinä kerrotaan animaation muodossa:

- Lemurian aikakausi
- Atlantiksen aikakausi
- Marsilaisten invaasio maahan (Zeta Reticuli I, II, Orion)
- Egyptin aikakausi
- Maa planeetan pyhä ja salattu geometria
- Maa planeetan tietoisuusverkkojen synty


Kaikki alkoi siitä kuin Lemurian ja Antlantin aikakaudella alkoi asiat mennä ristiin kun saimme vieraita muista sivilisaatioista.
Marsissa elänyt rotu irtisanoutui luojan kaikkiallisesta suunnitelmasta ja liittyi henkiolento Luciferin koekentäksi.
Näin ollen heistä tuli täysin tunteettomia, ahneita ja sotaisia ja tuhosivat lopulta kotiplaneettansa elinkelvottomaksi.
Marsilaiset tuhosivat sitten planeettansa elinkelvottomaksi ja rakensivat itselleen aikaportin, etsien itselleen uutta asuinkelvollista planeettaa.
Planeetta jonne tämä humispoppoo tunkeutui lupaa kysymättä oli meidän maaplaneettamme Tellus.Mars planeetan humikset aloittivat välittömästi sotaisan invaasion.
Mutta Atlantiksen porukka pisti heidät välittömästi ruotuun.Sitten selvisikin, että tunkeutujien kotiplaneetta Mars olis tuhoutunut samaisen rodun sotaisten elintapojen toimesta, joten ei näitä liskoja voitu jättää heitteille. Koska se olisikin sitten ollut jo peräti kosminen/galaktinen heitteille jättö.

Tästä syystä sitten tämä täysin psykopaateista koostuva rotu jäi tänne asuttamaan planeetta maata muiden kanssa.Tulevasta yhteiselosta ei seurannut kuin vain erimielisyyksiä Atlantiksen ja Marsilaisten välillä.
Jossain vaiheessa sitten huomattiin, että tuhoisa komeetta lähestyi maata ja Marsin porukka halusi ampua sen alas omilla lasereillaan.Atlantiksen väen mukaan komeetta oli kuitenkin vain osa luojan kaikkiallista suunnitelmaa ja näin tehtiin diili Marsilaisten kanssa, että antaa sen iskeytyä maahan.Komeetta sitten tuli maahan ja iskeytyi juuri sinne päin, missä Marsin porukka asusti ja tappoi monia heidän rotunsa edustajia.Marsilaiset olivat raivona ja vannoivat kostoa.
Näin ollen liskojen rotu otti hallintaansa koko maa planeetan ja kirosi sen oman Luciferisen kirouksensa ylle. Näin ihmisrodusta tuli myös osa heidän pimeää agendaansa ja tämä näkyi vasemman aivopuoliskon toimintana.Marsista tulleiden liskojen porukka rakensi sitten Atlantiksen aikakaudella suuren määrän nanoteknologisia uudistuksia ja toivat uusia energiamuotoja.

Välittämättä kuitenkaan seurauksista pistettiin tämä Antlantiksen aikakaudella toiminut kristallienergiaa hyödyntänyt voimanlähde täydelle teholle Marsilaisten toimesta.Ja huonostihan siinä sitten kävi.Lopulta Atlantiksen elinolot muuttuivat täysin asuinkelvottomaksi ja useat taudit levisivät käsiin. Se oli kuin helvetti maan päällä.
Myös koko Atlantiksen sosiaalinen, taloudellinen imperiumi hajosi totaalisesti.
Atlantiksen aikakaudella henkisesti korkeimmalla toimineet ylösnousseet mestarit yrittivät tehdä kaikkensa pelastaakseen Atlansiksen tuholta ja saivat useita muista dimensioista tulleita elämänmuotoja inkarnoitumaan Atlantikselle tuhon hetkellä.Ylösnousseet mestarit eivät voineet enää mitään muuta kuin rukoilla korkeimpia voimia ja valon galaktista liittoa apuun.Pyyntöön vastattiiin, mutta ihmiskunnan elinolojen palauttamisen ehdot olivat kovat.Meidät palautettiin aivan alkuun tasolle 1, eli kiviaikakaudelle.Samalla muutettiin ihmisten polariteetit ja meistä tulikin sekä maskuliininen, että feminiininen rotu.Korkeimman tietoisuuden saavuttamiseen annettiin meille 13 000 vuotta aikaa.Kun normaalisti sen saavuttamiseen on tarvittu n. 100 000 vuotta.

Lähde: Andrew Golden