http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 03, 2012

FBI peiteoperaatiossa 5 Occupy Clevelandiin osallistunutta lavastettiin terrori-iskun valmistelustaYhdysvaltain liittotutkimusvirasto FBI lavasti 5 Occupy Clevelandiin osallistunutta henkilöä terrori-iskun suunnittelusta. Miesten valokuvista näkee, että eivät ole ihan tervävimmästä päästä ja kuuluvat näihin huumeidenkäyttäjiin, jotka on paljon helpompi lavastaa FBI:n toimesta suunnittelemaan vaikka sillan räjäytystä kuten tässä tapauksessa väitettiin.

Occupy Clevelandiin osallistuneet anarkistit puuhasivat terrori-iskua FBI:lle työskentelevän soluttautujan kanssa. Tämä hankki miehille voimakasta C-4-räjähdysainetta, joka oli todellisuudessa vaaratonta muovailuvahaa.

Viisikko oli aiemmin osallistunut rahavaltaa vastustavan Occupy Cleveland -liikkeen mielenosoituksiin. Miehet olivat kuitenkin pettyneet, koska liike sanoutui irti väkivallasta.


Miehet uskoivat räjäyttävänsä muovailuvahalla tämän sillan lähellä Clevelandia.

Nyt se George Soroksen Occupy liikkeeseen kiinni laitettu iso raha alkaa puhumaan ja näkymään osana Occupy aktivismia ympäri maailman, kun tämänkaltaisisea tapauksia lavastetaan liittotutkimusvirasto FBI:n toimesta ja mitäs niillä yritetään muuta tehdä kuin pelotella tässä tapauksessa amerikkan kansalaisia uskomaan, että koko Occupy liike edustaa terrorismia. Vaikka itse liikkeeseen on ottanut osaa useat jo henkisesti heränneet yksilöt, joiden tuoma läsnäolo sekä viisaus on ollut koko Occupy liikkeelle erittäin tärkeää. Koska tämä on tuonut porukan keskuuteen kollektiivisen tietoisuuden hengen.George Soroksen ja lopun maailmaneliitin mukaan jokainen vanginvartijatietoisuudesta herännyt ihmisyksilö on suuri uhka tälle heidän rakentamalleen ja luomalleen riistokapitalistiselle maailmalle ja pelkäävät, että kollektiivinen massojen herääminen vielä räjähtää käsiin jolloin eliitillä menee paniikki päälle.

Vaikka heillä on USA/NATO/Israelin armeija käskyvallassaan ja III-maailmansodan suunnitelmat valmiina Pentagonissa odottamassa lähtökäskyä, pystyy kuitenkin heränneet yksilöt lyömään jarrua päälle, koska jokaisen yksilön ajatus heijastuu automaattisesti maaplaneetan kollektiiviseen tietoisuuteen ja on jatkuvassa yhteydessä toisiinsa. Valonverkosto toimii koko ajan tässä meidän sitä huomaamatta ja voimistuu jatkuvasti, kun taas vastapuolen negatiiviset voimat jäävät kohta heikompaan asemaan ja tämä tiedetään illujen puolella.

Lähde: IS-AP

Occupy Cleveland

Naturalnews.com