http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 01, 2012

USA ja Israel aloittavat sotaharjoitukset persianlahdella



Persianlahdella on alkamassa mittavat sotaharjoitukset USA:n ja Israelin armeijan toimesta, jossa he aikovat simuloida hyökkäystä Iranin ydinlaitoksiin. Sotaharjoituksen ajoitus on kaavailtu toukokuulle hieman ennen IAEA:n Iranin kanssa käymiä neuvotteluja, jotka käydään Wienissä. Sotarajoitukset on määrännyt toteutettavaksi Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja niihin ottaa osaa USA:n ja Israelin ilmavoimat, laivasto, tiedustelu ja maavoimat.



Yhdysvaltain armeija on tuonut Al Udeidin lentotukikohtaan huippumoderneja F-22 raptor hävittäjiä ja samaan tukikohtaan on myös sijoitettu F-15 hävittäjälaivue. Tämän lennoston tarkoituksena on tuhota Iranin ilmapuolustus. Kun samaan aikaan samaan aikaan pommituslennosto keskittyy strategisten kohteiden tuhoamiseen.



Kyllä näyttäisi siis salaisella maailmanhallituksella (illuminati) olevan kova hinku aloittaa kolmas maailmansota ja saada tämä suursota toteutumaan USA/Israel/NATO:n ja Venäjä/Kiina/Iran välillä, joka tietenkin alkaisi false-flag tyyppisellä lavastetulla sotilaallisella provokaatiolla josta syytetään Irania ja luodaan Iraniin hyökkäykselle julkinen oikeutus.

Kaiken takana, että Iraniin on hyökättävä hinnalla millä hyvänsä johtuu siitä, että Iranin valtion keskuspankki ei ole vielä maailman varakkaimman Rothschildien pankkiirieliitin käsissä ja samalla myös Iranin öljyvarat kiinnostavat korporaatioeliittiä. Mutta Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad ei ole suostunut taipumaan monikansallisten öljyrosvojen neuvottelijoiden sopimuksiin ja jos nämä monikansallisten öljynryöstö-yhtiöiden öljyparonit eivät saa tahtoaan läpi niin ensimmäisenä yritetään saada CIA:n toimesta valtionjohtaja hengiltä kun esim. Saddam Husseinilla oli aikanaan niin tehokas henkivartiointi, että häntä ei onnistuttu hoitelemaan joten viimeiseksi vaihtoehdoksi jäi sitten USA:n armeijan sotilaallinen interventio ja nyt Iranin kohdalla tämä on tapahtumassa seuraavaksi.



Iran ei ole kehitellyt ydinaseita ja kaikki väitteet näistä ovat salaisen maailmanhallituksen luomaa propagandaa, jolla on tarkoitus luoda tulevalle Iraniin hyökkäykselle oikeutus. Aivan samaa kaavaa käytettiin näistä Irakin väitetyistä joukkotuhoaseista. Monikansallisten öljyparonien öljynryöstöretki joudutaan luomaan jokainen kerta uusiksi ja keksimään sitten joku satu tai tarina sen taustalle, joka sepitetään kansoille. Eniten korniahan näissä öljyryöstöretkissä on se, että USA:n armeijan sotilaat ovat todellisuudessa öljynturvajoukkoja ja samalla myös ns. rauhanturvaajatkin voisi nimetä YK:n öljynturvaajiksi.

Lähde: Verkkomedia

Debka.com

Global Research