http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 24, 2012

Roskaruoka altistaa masennukselle2012 vuonna Las Palmas de Gran Canarian ja Granadan yliopiston tutkijat tekivät suuren tutkimuksen, jossa selvitettiin että mikä osuus ravinnolla on masennukseen.

Testiin otti osaa n. 9000 osallistujaa, joilla ei oltu aiemmin diagnosoitu minkäänlaista masennusta. Puolen vuoden tutkimusten jälkeen Public Health Nutrition, sai selville, että ihmiset jotka söivät roskaruokaa altistuivat yli 51 prosenttia varmemmin masennukselle.

Toisessa tutkimuksessa The British Journal of Psychiatry, teki samanlaisen testin johon otti osaa 3500 mies ja naiskandidaattia. Dieettiin kuului lihaa, makeita jälkiruokia, paistettua ruokaa, suklaata jne. Tuloksissa selvisi, että 58 prosenttia osallistujista altistui masennukselle, kuin taas ne jotka söivät pääosin hedelmiä, vihanneksia ja kalaa eivät juuri altistuneetkaan masennukselle.Tästä näemme, että kuinka suuri merkitys ravinnolla on ihmis mieleen ja se onkin sellainen juttu minkä lääketeollisuuden monikansalliset yhtiöt pyrkivät salaamaan viimeiseen asti, jotta luomuruoka ei syrjäyttäisi lääketeollisuuden monopolia. Sen vuoksi luomuruoan viljelyyn on jo tehty suomenkin eduskunnassa sen tulevaisuuteen vaikeuttavia säädöksiä. Syynä tähän on automaattisesti luomuruoan lisääntynyt kysyntä ja suosio ja Monsanto pyrkii lamaannuttamaan luomumarkkinat ja tuomaan tilalle geenimanipuloidut elintarviketuotteet joista geenimanipuloitu soija on miltei pahimmasta päästä ja sitä juuri syötetään useille eläimille.

Lähde: Naturalnews.com