http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 22, 2012

12 vuotiaan tytön puhe pankkimaailman epäkohdista levisi julkisuuteenKanadalainen 12-vuotias tyttö Victoria Grant piti äskettäin puheen Torontolaisessa konferenssissa ja toi pankkimaailman epäkohdat esille. Hän kertoi selvästi sen kuinka yksityisomisteiset pankit ovat taloudellisesti orjuuttaneet koko Kanadan ihmiset.

Grantin mukaan ainoa terve ratkaisu valtion talouden takaisinpalauttamiseksi olisi, että Kanadan valtio lainaisi rahaa sen itse hallinnoimasta keskuspankista ilman, että sen tarvitsisi lainata yksityisiltä pankeilta rahaa korkeilla koroilla.Mikä sitten olisi paras keino taistella näitä maailman vaikutusvaltaisimpia yksityisomisteisia pankkeja vastaan kun juuri äskettäin kävi ilmi, että näillä valtaeliitin talousrosvoilla on omat yksityisarmeijat.

Näillä yksityisomisteisilla pankeilla on nyt maailman suurin yksityisarmeija, jolla on laillinen oikeus suorittaa poliisioperaatioita Yhdysvalloissa.

Wall Streetin pankkien haltuun on mennyt tunnettuja yhtiöitä kuten Remington, Cobbsm, H&R, Marlin, Dakota ja Bushmaker. Lisäksi samat hallintayhtiöt ovat ottaneet haltuun "väestönhallinta järjestelmiä" valmistavan teollisuuden. Yksi tämän toimialan esimerkeistä on CPI, joka valmistaa radioaaltokuumentimia ja ääniaseita, joilla voidaan aiheuttaa kipua väkijoukkoihin. Näitä aseita on jo käytetty mm. Occupy Wall Street mielenosoittajia vastaan.Tehokkain keino globalistien junailemaa väestönsirutusta ja uutta maailmanjärjestystä vastaan on yksilötietoisuus. Sillä jokainen joka herää vanginvartijatietoisuudesta irrottautuu automaattisesti kollektiivisesta järjestelmäkoneiston otteesta.

Tässähän on se syy miksi valtaeliitti pyrkii viimeiseen asti tuomaan RFID-mikrosirut julkisille markkinoille ja liittämään ne maksuliikenteen ja sosiaaliturvatunnuksen piiriin.David Rockefeller sanoi jo 90-luvun alussa, että "maailmassa tarvitaan vain yksi globaali kriisi niin ihmiset hyväksyvät sen varjolla siirtymisen uuteen maailmanjärjestykseen."

Lähde: CBS

Verkkomedia